Stop biciclistilor in parcuri

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Rufus, eu abia acum am vazut raspunsul tau elaborat si de aceea abia acum iti voi raspunde. Eu nu am venit cu chef de contradictie si nici nu invoc aici civilizatia din alte tari.Am considerat ca sunt un "element" reprezentativ atat pentru o categorie cat si pentru cealalta si pot exprima o opinie obiectiva. Si sa stii ca nu mi-a trecut niciodata prin cap ca scriind pe un forum chiar pot sa fac ceva constructiv, caci nu ma gandesc ca vreun primar citeste pe-aici si se inspira cand face vreo noua regula minunata. N-am vazut sa se initieze vreo manifestatie DC si nici vreun memoriu la primarie, deci ??? Eu scriu si citesc in ideea ca oameni ca mine isi pot forma o parere mai clara despre un subiect anume, pot vedea care-i viziunea celorlalti asupra unor lucruri care-i macina si in felul acesta isi mentin sau isi schimba optica personala.
In concluzie, in tara lu' papura voda, unde ,cum spui, pietonii circula oricum printre masini, masinile nu circula deloc ca sunt blocate in trafic, parcurile sunt prea mici si prea putine si tot romanul simte nevoia de a face una-alta cum a vazut el in occident, mi se pare o crima sa interzici biciclistilor accesul in parcuri si sa-i indrumi spre sosea. Vor fi mai multe victime, mai multi nervi in trafic, mai multi tineri care renunta la miscare, etc. Iar cei mici oricum nu vor putea zburda linistiti in parcuri, pentru ca exista canale fara capac, tevi taiate , ruginite iesite din pamant, panouri electrice nesecurizate, mizerii de la animale, covoare de seminte sparte, milioane de chistoace, etc...adica muuulte lucruri de rezolvat inaintea interzicerii accesului bicicletelor ca si cum aceasta ar marea problema si UNICA problema datorita careia nu putem sa ne plimbam copiii mai mici in parc. Si uite, pentru tine personal, ceva constructiv. Niciodata n-am vazut biciclisti la locurile de joaca pentru copii (cele cu leagane) sau pe iarba. Deci, zburdati linistiti pe iarba de acum inainte, ca daca stau bine si ma gandesc si leaganele ar trebui interzise fiindca exista copii teribilisti care se dau tare

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Iar cei mici oricum nu vor putea zburda linistiti in parcuri, pentru ca exista canale fara capac, tevi taiate , ruginite iesite din pamant, panouri electrice nesecurizate, mizerii de la animale, covoare de seminte sparte, milioane de chistoace, etc...adica muuulte lucruri de rezolvat inaintea interzicerii accesului bicicletelor ca si cum aceasta ar marea problema si UNICA problema datorita careia nu putem sa ne plimbam copiii mai mici in parc.

Parerea ta. A mea e alta, adica mi se par, pentru cei mici, mai periculosi biciclistii decat chistoacele, semintele si mizeriile de caine. Canale fara capac sau panouri electrice periculoase n-am prea vazut in parcuri, mai precis nu-mi vine in minte nici unul, dar or fi, ce sa zic...prin urmare, din cele enumerate de tine, biciclistii nu sunt unica problema, poate nici cea mai mare...dar cu siguranta una din marile probleme. Si da, se poate incepe cu ei, pe de o parte trebuie inceput cu ceva la capitolul siguranta (sau daca nu se incepe cu nimic, ce mai conteaza si un pericol in plus, nu?), iar pe de alta parte mizeriile de la caini sau oameni slabe sanse sa scapam de ele.
Sincer, eu sper ca parcul sa fie un loc de recreere lipsit de pericole...iar daca trebuie sa lipseasca biciclistii pentru asta, asa sa fie.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Parerea ta. A mea e alta, adica mi se par, pentru cei mici, mai periculosi biciclistii decat chistoacele, semintele si mizeriile de caine.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Daca cel mic baga in gura chistoace si alte minutatii sa vezi ce periculoase o sa ti se pare..
Eu una nu sunt de acord cu interzicerea biciclistilor in parcuri atata timp cat se respecta dreptul fiecaruia dar asta tine de educatie pe care fiecare o are.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hmmm... sa spun cum mi-a vajait dimineata un biciclist la 2cm de mine (venind din spatele meu, deci nu l-am vazut)? Si nu era deloc micut individul!
Dar mai bine nu spun!

Dar cum spune si Cait, tine de educatie, civilizatie... Sunt oameni si oameni...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ei, Alina, cunosc senzatia, din pacate. Sa vezi insa cum e sa treaca in viteza motociclistul pe langa tine (am si o poza pusa!) , abia ai timp sa te lipesti de zid! Sau o masina care vine din spate (pe trotuar, da!) si claxoneaza puternic! Sari ca ars, te lipesti de perete, iar masina trece vajaind pe langa tine, in timp ce soferul ranjeste satisfacut la volan. Nu-i doresc nimanui asta, dar se intampla, din pacate.

Puteti spune ca sunt mai drastica, dar atata vreme cat lumea e plina de nesimtiti, care nu tin cont de nimeni si de nimic, nu amesteci lucrurile. Faci piste pentru biciclisti, trotuar pentru pietoni, strazi pentru masini si dai amenzi usturatoare celor care nu circula pe unde trebuie! Daca nu au bun simt si nu reactioneaza, atunci sigur vor reactiona cand vor da bani seriosi din buzunar! Numai asa le poti face educatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Puteti spune ca sunt mai drastica, dar atata vreme cat lumea e plina de nesimtiti, care nu tin cont de nimeni si de nimic, nu amesteci lucrurile. Faci piste pentru biciclisti, trotuar pentru pietoni, strazi pentru masini si dai amenzi usturatoare celor care nu circula pe unde trebuie! Daca nu au bun simt si nu reactioneaza, atunci sigur vor reactiona cand vor da bani seriosi din buzunar! Numai asa le poti face educatia!

100% de acord cu tine!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Niciodata n-am vazut biciclisti la locurile de joaca pentru copii (cele cu leagane) sau pe iarba. Deci, zburdati linistiti pe iarba de acum inainte, ca daca stau bine si ma gandesc si leaganele ar trebui interzise fiindca exista copii teribilisti care se dau tare

Peste fii-mea era sa dea biciclistul chiar la locurile de joaca pentru copii (cele cu leagane).
Oare ce cautau biciclistii teribilisti, tocmai pe langa leaganele copiiilor ?!

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Faci piste pentru biciclisti, trotuar pentru pietoni, strazi pentru masini si dai amenzi usturatoare celor care nu circula pe unde trebuie! Daca nu au bun simt si nu reactioneaza, atunci sigur vor reactiona cand vor da bani seriosi din buzunar! Numai asa le poti face educatia!

Cred ca, asta lipseste ca fiecare sa respecte dreptul celuilalt.Cred ca daca acea masina care merge pe trotuar si-ar lua o amenda usturatoare nu cred ca ar mai avea chef sa repete aventura.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Oare ce cautau biciclistii teribilisti, tocmai pe langa leaganele copiiilor ?!

Ce sa caute? Ii demolau teoria Simonei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cait

Daca cel mic baga in gura chistoace si alte minutatii sa vezi ce periculoase o sa ti se pare..

Ai dreptate. Chiar sunt periculoase.
Dar, de obicei, in patru labe si cu mana dupa chistoace, copilasii sunt supravegheati mai de-aproape...sau fac nani in carucior, langa mama. Slabe sanse s-o zbugheasca neobservati pe alei. Adica pe unde circula subiectii topicului...

Mergi la inceput