Stop biciclistilor in parcuri
Raspunsuri - Pagina 13
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cl
Corect, Alina. Am spus si eu acelasi lucru ca si tine, dar, asa cum a spus Rufus, multi posteaza numai de dragul contrazicerii si exagereaza la greu: interzicerea bicicletelor, a carucioarlor, se ajunge si la prostata... Si uite asa ne aducem aminte unde traim... Ce pretentii sa mai avem, nu? |
Cl, ce sa facem, ai ghinion.
Nici macar unde sa emigrezi nu ai.
Pana si in America pietonii circula laolalta cu biciclistii, ba inca, acolo, in parc nu se pune problema sa se interzica mersul cu bicicletele (ti-a explicat destul de clar Ruxi, zic io...)
Ti s-a zis de nenumarate ori ca asa e peste tot in lume si ti s-a mai zis de nenumarate ori ca nu exista deocamdata posibilitatea ca in Ro sa se faca piste separate pt. biciclisti, eventual in codrii patriei.
Iar ceea ce ti s-a zis si tu consideri dorinta de a te contrazice pe tine, corespunde cu realitatea.
Realitatea este ca nu se construiesc piste separate pt. bicilcisti. Oare de ce?
Na, vorbeste si tu cu Oprescu si, dupa ce termina autostrada aia de sticla de pe deasupra Bucurestiului, propune-i sa-i faca si o coroana, o autostrada pt. biciclisti. Na, ce-as putea sa mai spun?
A, si nu stiu cine exagereaza: aia care spun ca trebuie sa mearga lipiti de ziduri ca sa nu-i striveasca biciclistii sau aia care spun ca in curand o sa se interzica si mersul pe tocuri?
Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March
alina023 spune:
Denizel mama, unde am spus eu ca bicicletele pun in pericol viata si integritatea oamenilor?
Ia uite ce am spus: "pun in pericol siguranta copiilor (si nu numai...si un adult poate fi serios accidentat de un biciclist). "
Si da, am mers pe bicicleta...si inca o mai fac. Este adevarat ca nu in Bucuresti.
Ah..si am avut si un dinte zburat in cauza de biciclist care s-a gandit sa franeze pe spatele meu. Aveam vreo 7 ani atunci.
Asta nu inseamna ca sunt de acord cu interzicerea biciclistilor in parcuri. Nici pe departe! Sunt pentru sport si pentru o viata sanatoasa! Cred ca ai interpretat gresit mesajul meu.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
Cat despre zone speciale pentru biciclisti in parcuri...nu cred ca ar fi asa de costisitoare. Pur si simplu se delimiteaza o anumita zona a parcului unde aleile sa permita a se circula mai lejer pietoni alaturi de biciclisti. Iar acolo pietonii sa intre constienti ca trebuie sa fie atenti la biciclete. Asta asa...ca o solutie ieftina. Sigur ca se pot amenaja mult mai bine zonele astea.
Asta am spus-o ca fiind o solutie pentru a impaca si capra si varza!
Altfel, sunt de acord cu tine! Accidente se pot intampla oricund si oriunde.
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
denizel spune:
Alina, tocmai a spus Ruxi ca, in parcul Moghiorios de exemplu, exista pista pt. biciclisti, pista pe care merg pietonii .
Si ne-a mai zis Ruxi ca asa e si in America. Ce vreti mai mult? Trebuie sa invatam sa-i toleram pe biciclsti, iar biciclistii sa tolereze pietonii care isi fac plimbarea pe putinele locuri amenajate pt. ei.
Si, va reamintesc: topicul se numeste "stop biciclistilor in parcuri".
In plus, postarea initiala contine rugamintea: Va rog opriti accesul biciclistilor in parcuri, pana cand infrastructura acestora si gradul nostru de civilizatie vor creste!
(pai, daca nici americanii nu-s "civilizati" la capitolul asta , iti dai seama ca noi nu avem nicio sansa )
Are atasata si petitie online topicul .
Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March
cl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Cl, ce sa facem, ai ghinion. Nici macar unde sa emigrezi nu ai. Pana si in America pietonii circula laolalta cu biciclistii, ba inca, acolo, in parc nu se pune problema sa se interzica mersul cu bicicletele (ti-a explicat destul de clar Ruxi, zic io...) Ti s-a zis de nenumarate ori ca asa e peste tot in lume si ti s-a mai zis de nenumarate ori ca nu exista deocamdata posibilitatea ca in Ro sa se faca piste separate pt. biciclisti, eventual in codrii patriei. Iar ceea ce ti s-a zis si tu consideri dorinta de a te contrazice pe tine, corespunde cu realitatea. Realitatea este ca nu se construiesc piste separate pt. bicilcisti. Oare de ce? Na, vorbeste si tu cu Oprescu si, dupa ce termina autostrada aia de sticla de pe deasupra Bucurestiului, propune-i sa-i faca si o coroana, o autostrada pt. biciclisti. Na, ce-as putea sa mai spun? A, si nu stiu cine exagereaza: aia care spun ca trebuie sa mearga lipiti de ziduri ca sa nu-i striveasca biciclistii sau aia care spun ca in curand o sa se interzica si mersul pe tocuri? Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March |
Ce sa facem??? Cine? NOI???? Noi nu facem nimic impreuna!
Iar la chestia cu emigratul nu stii tu si nici nu e treaba ta, asa ca vezi-ti de ale tale.
Iar pentru: impreuna biciclistii cu pietonii, vad ca ai nevoie de explicatii suplimentare (pentru a cata oara oare?). Trotuarul e IMPARTIT! Si partea aia marginasa de trotuar alocata biciclistilor nu se mai numeste trotuar, ci pista pentru biciclisti! Pietonul nu are voie sa treaca dunga aia de demarcatie, intelegi? E asa de greu de inteles?
Cat despre accidentatul unui pieton de catre un bicicilist, daca nu ai patit-o, nu mai vorbi!
Mda, o tara civilizata ca la noi greu mai gasesti!
Si cand vad anumite postari, nu ma mai mir ca aia de la primarie au trasat doar dungi. Avem ce meritam!
alina023 spune:
citat din mesajul lui denizel [ Are atasata si petitie online topicul . Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March |
N-am apucat sa parcurg tot topicul. A si spus cineva de pe DC ca ar fi semnat-o?
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
cl spune:
Alina, , nu, nu a spus nimeni ca a semnat sau va semna asa ceva (eu am parcurs tot topicul). S-a pus problema unui trafic civilizat (oare il meritam?). Si cum unii au obiceiul sa denatureze si sa exagereze la greu... Traim unde traim .
denizel spune:
citat din mesajul lui cl Pietonul nu are voie sa treaca dunga aia de demarcatie, intelegi? E asa de greu de inteles? |
Esti cevaaaaa!!!!
Iti repet pentru a catralioana oara: pietonul are voie sa treaca dunga aia de demarcatie!!!!!!
Si chiar o trece!!!!!
In toate tarile lumii asteia!!!!!!
Ca daca n-ar avea voie, ar sta un politist la panda si le-ar da amenzi si le-ar suspenda permisul de pieton .
A, ca nu le dai tu voie pietonilor sa treaca peste dunga de demarcatie, e cu totul altceva... . Se pare ca nu-i intereseaza totusi .
angelynna82 spune:
Referitor daca meritam sau nu..eram saptamana trecuta undeva pe la Eroii Revolutiei cu bebelina si tati, am trecut pe langa un loc verde cu arbusti de DECOR si un batranel tocmai RUPEA o mare ramura...e normal????NU, din punctul meu de vedere, dar totusi ma gandesc ca as spune STOP biciclistilor haotici si as fi de acord cu piste speciale pentru ei.S-ar respecta urmatorul aspect: fiecare merge pe partea lui daca ar exisra aceste piste????
Imi doresc ca atunci (,) cand va creste mare Crina sa merg cu ea in parc sa se plimbe cu bicicleta si alte obiecte specifice varstei ei si mai ales sa o stiu in siguranta.
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
maraki spune:
Stau langa un parc mare plin de verdeata si alei dar sa stiti ca nu exista piste pt biciclisti.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5