Stop biciclistilor in parcuri
Raspunsuri - Pagina 11
denizel spune:
Citat: |
si chiar ma terminat aceasta discutie, care este off topic! |
Bine, termin-o! Cine a inceput-o, o si termina .
Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pleci in concediu sau cum? |
da, nu e bine, sau cum? all inclusiv fiule! destinatia nu ti-o spun...va fi surpriza! o sa-ti placa, te asigur!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Guestus spune:
citat din mesajul lui kariguld da, nu e bine, sau cum? all inclusiv fiule! destinatia nu ti-o spun...va fi surpriza! o sa-ti placa, te asigur! |
acum sincer dar all inclusive nu ma gidila cu nimic...asa ca spune unde ma duci
Guestus spune:
hai domle...spui.. sau ma tii in priza aici
vezi poate ai de gind la piramide..tunisia...EAU...dubai..india...nisipuri de aur...ca acolo nu merg.
ruxij spune:
Eu am locuit intr-un orasel american cc care arata ca in China. Valuri, storluri de biciclisti. E adevarat ca erau piste pt biciclete, dar nu peste tot si aveai mari sanse sa "te amesteci" cu ei la un moment dat si sa fii lovit. Asa ca fiecare tb sa fie atent. In parcuri nu am vazut piste pt. biciclete. Parcul e parc, vine si ala cu bicicleta, si tu cu copilul de 1 an. Tu cu copil, tii dreapta, biciclistii te depasesc si tin si ei dreapta. E drept ca parcurile nu arata in halul ala de aglomerate ca Parcul Moghioros. Apropos, am vazut ca la Moghioros s-a facut o pista pt. biciclete. S-a plimbat fi-miu pe ea, cu bicla, acu' vreun an juma', dar babele se plimbau si ele linistite pe aceeasi pista si tot l-a luat una la trei pazeste ca de ce se plimba cu bicicleta. Cred ca pistele pt. biciclete nu rezolva nimic. Nici interzicerea plimbarii cu bicicleta. Ci construirea mai multor parcuri. Nu sunt bani? Atunci fiecare sa fie atent si asta e.
loryi1974 spune:
Ehehei ,intamplator chiar azi am trecut pe bulevardul Unirii.Pe partea cu pistele situatia se prezenta in felul urmator:pe piste circulau masini,chiar cu viteza,pe partea rezervata pietonilor erau parcate masini,ba m-am ales si cu o injuratura ca n-am vrut sa ma dau la o partePe partea celalalta a bulevardului ce credeti ca se petrece?Escavatoare,masini de gaurit,balamuc in toata regula:acum doi ani erau niste portiuni cu verdeata si castani imprejmuite de garduri ,iar accesul masinilor era blocat.Incetisor s-au dat la o parte stalpisorii si gardurile si lucrurile s-au lasat asa.Cica vroiau sa schimbe doar mobilierul stradal (raspuns pentru prostii care intrebau).Acum vad ca s-a scos iarba ,probabil se taie si copacii sau,mai rau ,se lasa sa moara pentru ca li se vad radacinile-au escavat pana la ei .Daaaa,uraaaa,se va face parcare,normal.Recapitulare:un colt cu ceva iarba si copaci pe un bulevard mare este distrus si in locul lui se toarna beton ,iar masinile vor circula bine pe trotuar sau ce-o mai fi ala.
Acesta este Bucurestiul European al anului de gratie 2009.Lasati in pace biciclistii,altele sunt relele care distrug orasul.
capcaunul spune:
Totusi, taticu n-a spus si www.thespencertunickexperience.org/2007-06_Amsterdam/Amsterdam_9_RPG.jpg" target="_blank">stop biciclistelor
Imaginea este din Amsterdam, oras unde bicilistii (majoritatea) si pietonii (minoritatea) impart aceleasi strazi inguste (cl - Amsterdam este un oras civilizat, fara benzi pentru biciclisti). Va dati seama daca o asemenea biciclista dadea peste un pieton ...
kariguld spune:
citat din mesajul lui Guestus hai domle...spui.. sau ma tii in priza aici vezi poate ai de gind la piramide..tunisia...EAU...dubai..india...nisipuri de aur...ca acolo nu merg. |
ai iesit din priza? uf....unde-i Ionica? sa punem de-o cheta pentru netul lui guestus!
nu guestus, nu merg in niciunul din locurile mentionate! la timpul potrivit, toate la timpul potrivit!
Bazar pt Mihaita
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
citat din mesajul lui capcaunul Totusi, taticu n-a spus si www.thespencertunickexperience.org/2007-06_Amsterdam/Amsterdam_9_RPG.jpg" target="_blank">stop biciclistelor Imaginea este din Amsterdam, oras unde bicilistii (majoritatea) si pietonii (minoritatea) impart aceleasi strazi inguste (cl - Amsterdam este un oras civilizat, fara benzi pentru biciclisti). Va dati seama daca o asemenea biciclista dadea peste un pieton ... |
Shrek....
Bazar pt Mihaita
Natasa spune:
Este totusi hilar cum un mesaj total dezlinat si ilogic a generat atitea discutii. A aparut taticu' petitionarilor pe forum si toata lumea a sarit incercind sa gaseasca o motivatie pentru aberatiile pe care le emite in asa zisa petitie. Cumva si asta e trist, ca petitiile facute pe probleme grave nu mai sint bagate in seama pentru se pierd printre mii de petitii facute aiurea. Tot tipul asta de scandalagiu va face peste 30 de ani o petitie sa nu se mai joace copii in fata geamului lui pentru ca-l supara prostata.