Mamici de fulgusori de nov-dec 2009! (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ufff, ce prost merge si la mine DC... pana am scris eu, voi ati postat o gramada.

Elenic bafta maxima la analize. Hai nu fi suparata, totul se rezolva

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Uau dar ce repede se scrie pe aici!!!
Shtephy nu ne intreba...noi suntem varza cu carnati si nici nu indraznim sa ne gandim cu va fi cu 3. deja avem in cap sa angajam pe cineva care sa ne ajute cu ducerea si luarea lui Mihnea dela gradinita si altcineva care sa vina macar cate 3 zile pe saptamana cateva ore sa ma ajute sa le scot afara pe printese. Evident NU gasim asa ceva.
In fine, bucurosi le-om duce toate, noi am vrut noi am avut , sanatosi sa fim cu totii.

Si multumesc frumos pentru complimente!

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 27+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Vroiam sa raspund din cap trecut, dar m-am luat cu altele.
Zodie de foc, nu rade nimeni!! Eu astept o zi mai racoroasa sa dau o fuga sa imi termin lista de cumparaturi. Eu ii zic "La dragon" :)
Pana acum am reusit sa iau de pe la reduceri lucrusoare bunute calitativ. Dar mai am destule pe care de acolo le voi lua sigur.
Pe mine chiar ma enerveaza sa dau de 3 ori suma prin alte locuri, mai ales ca stau destul de aproape, nu strabat tot bucurestiul.
Si eu care credeam ca sunt singura care practica "sportul" asta

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
RamonaC sa nu-ti para rau de sterilizator...oricum si asa l-ai cumparat ieftin ...macar de cumparai mai multe produse pt transportul asta...ca ieseai tare ieftin...
Cat despre mama....te inteleg perfect, abia astept sa vina si mami meu la mine, dar asta se va intampla numai dupa ce nasc, pana atunci e plecata. Abia astept sa stam amandoua cu Flavius...si sa-l scoatem la plimbare......abia asetpt...


Si eu m-am gandit sa iau, cand am vazut cat e transportul, mai multe produse dar acel vanzator,insa nu prea mai avea ce mi-ar fi trebuit mie. Oricum i-am trimis de dimineata un mesaj daca ar putea sa-mi cumpere si o sticluta de Infacol sa-mi bage in sterilizator, insa cred ca o sa fie prea mare efortul pt el...insa am incercat macar.
Doamne ce bine e ca mai avem mamele in viata! Sa le tina DD cat mai mult pe pamantul asta, ca eu una nu stiu ce m-as face fara a mea!
Spor la treaba Camy, abia astept sa vad pozele cu apartamentul pus la punct si cu Flaviusica instalat in patutul lui

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Pana scriu eu un mesaj...trece baba cu colacii.
Laurairina tu ai o relatie si mai urata cu tatal tau.Pacat ca ii impune si mamei tale sa nu vorbeasca cu tine.
Multe pentru tine.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

RamonaC, stephy va multumesc pentru mesaje.
Din pacate timpul abia imi permite sa va citesc ... cu scrisul probabil mai rar. Am vazut ca acum va ingrijorati de nr de kg ... eu am luat pana in saptamana 23 vreo 6 kg si doctora spunea ca pana la sfarsit mai iau vreo 6-7. Nu va zic soc cand am vazut ca in 3 saptamani le luasem deja si pe cele 6 prevazute. Noroc ca de atunci m-am cam oprit ... acum am 15 kg in plus si am intrat in saptamana 30.

Eu nu am cumparat nimic inca, sper sa reusesc sa fac o lista zilele astea si sa pornesc la cumparaturi. Deoamdata tot stau si sucesc site-urile cu carucioare pe toate partile. Mi-ar fi placut un model de la Hauck si unul de la Graco ca sunt mai usoare, dar nu prea stiu cum e materialul. Stiu ca citisem aici de cineva care luase un sistem Hauck Sun Speed, dar nu mai retin cine.

Nici la nume nu ne-am hotarat ... ufff sa vezi ce se aduna toate pe ultima suta de metri.

Maine avem programare la ecograf. Abia asteptam sa o mai vedem pe bebica.

O saptamana usoara tuturor!


E bine si mai rarut sa ne dai de veste ce mai faceti!
Si eu am inceput sa pun pe mine acuma de cand e mama la mine si cred ca daca nu as lasa-o sa plece acuma acasa ca v-as bate la nr de kg pana la sf sarcinii. Asa...cu soacra cam fac foamea si de unde sa se mai si depuna ?!
Sa ne dai si noua de stire cum e bebica voastra maine. Cred ca ziua in care mergem la ecograf e cea mai frumoasa din sapt respectiva, sa nu zic din luna, pana la urmatorul eco

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Carmina esti tare ,ascunzi monitorul in sifonier .
Va tin pumnii sa fie bine,sa va descurcati si in noua formula,sa gasesti si persoana care va poate ajuta.

Dragonitza ma bucur ca nu sunt singura care nu are un nume pentru cupil.Of,ce m-oi face?Mi se pare o decizie atat de grea...

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hai mai RamoC,fir-ar ea de soacra cu greva foamei.Stiu ca ai zis de multe ori dar tot imi vine sa o strang de gat de cate ori scrii ce fel de persoana este...SCORPIE.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
RamonaC in lipsa "protagonistelor" indraznesc sa ma bag eu ca musca-n lapte.Lavinia povestea ca s-a imbunatatit relatia cu tatal ei.Din pacate eu sunt aproape la fel ca Laurairina,eu si tatal meu avem o relatie foarte proasta.Bineinteles motivele sunt altele.El este foate egoist,nu-i pasa decat de el si de bautura.Se cearta si cu mama pentru ca ne mai ajuta ,ar vrea sa fie numai la discretia lui.Fetita mea cand il vede ii spune "du-te ,pleaca de aici,nu veni!!!" .Copiii simt atat de bine...De aceea evit sa merg pe la ei acasa cand e el in preajma.


Acuma ca zici si tu si Monis parca imi aduc aminte ca Lavi era cea fericita . Mi-ar fi placut sa se rezolve situatia si la Laura, dar ce sa facem nu toate sunt asa cum am vrea noi.
Episoade din astea cu tati innecat in bautura si noi am avut in familia noastra. Acuma tata nu mai e si de asta are si mama libertatea de a mai merge in vizite asa lungi pe la noi si ne ajuta mai mult. Desi ne ajuta si el , pe mama nu o prea lasa sa plece nicaieri si nu mai vb de felul cum se purta cu ea. Toate trec...si pana la urma va zic eu ca or sa-si dea si ei seama cat de enorm au gresit fata de sotia/ copii lui. Tatal meu, in clipa in care s-a stins avea lacrimi in ochi si i-a pupat mana mamei mele cerandu-si ierare ca s-a purtat asa urat cu ea toata viata, ca nu merita si i-a zis "mama mea a scumpa". Ala a fost momentul cand a realizat cat de rau a fost cu ea. Nu putea sa faca asta cu cativa ani inainte??? In fine...cu pacatul asta ei pleaca de pe lumea asta, noi nu putem decat sa ii ignoram si sa ne rugam pt sufeltul lor.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dragonitza, Monis parca avea carucior de la Graco de ala sun speed..parca asa imi aduc aminte..
Stephy, nasol si la tine cu situatia asta..mama lor de betivi(si al meu e din categoria asta..).
Mai rau e ca ai mei stau foarte prost cu banii-au doar pensia mamei ca venit, plus situatia cu mine, e destul de rau pentru mama mea!Eu sa vreau sa o ajut si nu am cum, de cand tot asteptam sa luam apartamentul prin prima casa, plus ca acu vreau sa nasc la o clinica privata sa am si eu conditii decente si sa incerc sa nasc normal..e foooarte greu! Mi-e tare mila de mama ca e la mijloc, si sufera cel mai tare!off off..
Scuze la fete de offtopic

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput