Buna dimineata la toata lumea.....
Urmaresc cu mare interes acest site, deoarece in ianuarie am sa devin mamica.....
As vrea ca cineva sa-mi spuna si mie in cazul in care am miopie la ochiul stang -5.5 si la dreptul -1.5 pot sa cer cezariana? si pe de alta parte am probleme si cu glanda tiroida, am Hipotiroidism acut Hashimoto, iar doctorita endocrinolog mi-a recomandat cezariana....voi ce ma sfatuiti? a mai trecut cineva prin asa ceva???
Va multumesc!
Alina
cu shpaga de rigoare la doctor, poti sa n-ai nici un motiv si sa ceri cezariana, ti se va face...
cu miopia parerile sunt impartite. unii zic ca necesita ceza, altii ca nu. cred ca cel mai bine e sa asculti sfatul dr. tau, daca e ok si ai incredere in el/ea.
Si eu sunt in aceasi situatie.. miopie 1.5 la ambii ochii. Stiam de la o verisoara, si mi-au confirmat si cativa medici, ca la miopie se impune cezariana.. motivul: din cauza contractiilor puternice si a "impinsului pentru evacuarea copilului din uter" exista riscul de a ti se deslipi retina, risc pe care medicii nu prea sunt dispusi sa si-l asume.. si sa fiu sincera nici eu nu mi l-as asuma... Eu am 14 saptamani si la prima vizita la medicul ginecolog m-a intrebat ce dioptrii am (vazandu-ma cu ochelari), mi-a spus de la inceput ca imi recomanda cezariana din cauza riscului. Eram pregatita pentru ca si medicul de familie mi-a spus acelasi lucru cand a aflat ca sunt insarcinata
14+