Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
stefaniya spune:
Buna,fetele
Rein,sustin ce a scris Elyanne ca,si imprejurarile te fac sa renunti.Stii,cand toti fac intr-un fel si tu vezi doar aia,normal ca incepi sa crezi ca e corect asa.Doar ca sunt foarte multe familii care o fac din cauza banilor,si pe buna dreptate.O familie cu venit de 1500lei simte la bani cand copilul foloseste scutec pana la o varsta inaintata.Daca mai e si un copil cum e Carl care nu accepta inca alt lapte in afara de cel praf,care si ala costa,jucariile care am vazut ca au niste preturi ,garderoba care trebuie sa i-o innoiesti la fiecare anotimp pt ca ei sunt in crestere...si atunci incerci sa salvezi niste bani de undeva,dar sunt si celelalte familii care nu sunt afectate financiar ca ai lor copii folosesc scutece pana la 4 ani,ci ii invata la olita de mici pt ca asa sunt sfatuiti de doctor,familie,sau pur si simplu asa cred ei de cuviinta.
Roxanici,bicicleta care am luat-o eu e pt trei ani si ii e mare,dar se gasesc si pt 2 ani.Deocamdata am pus-o deoparte si cred ca i-o dau la ziua lui la anul.
Rebiana,felicitari si sarcina usoara!
Absoluta,deci sora a dus sarcina cu bine la capat,sa va traiasa!
O zi buna!
gabi78 spune:
Tudor face pipi pe reductor si isi baga puta inauntru ca altfel normal ca iese pe afara.
Iar cand face la olita daca nu e atent sa o bage la fel atunci sigur de pe afara.
Lui i-am luat atat www.nuk.ro/jpg/02_produse/03_menaj/02_articole_practice/02_olite_toaleta/wc_1.jpg" target="_blank">reductor cat si www.nuk.ro/jpg/02_produse/03_menaj/02_articole_practice/02_olite_toaleta/o_1.jpg" target="_blank">olita de la Nuk.
Sa il ajutam pe Andrei!
elyanne spune:
N-am vazut ce a scris Absoluta Noroc cu mesajul Stefaniei. Rusine sa-mi fie
Deci... Felicitari matusico! Sa fie sanatos si norocos!
Gabi saru'mana. Deci nu reductorul sau oala sunt diferite, e cu schepsis
Legat de asta, cred ca o sa ii invat sa se urce pe scaunel din ala pt. baie... sa faca din picioare ... dar parca vad ca o sa stropesca totul in jur Chiar si asa, trebe s-o tina ca sa stea pe directia care trebuie
Imi aduc aminte ca il mai bombanea mama pe fratele meu pt. asta... era mai maricel si tot degeaba... tot mai innimerea si pe langa evident ca nu stergea
Treaba complicata cu baietii astia, am zis io de cand am aflat ca sunt baieti... ca o sa am probleme cu putzele lor... intai decalotarea, acu asta... mai incolo or sa vina fetele pe la usi ... din aceiasi cauza...
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
rein spune:
Eliana, cred ca va fi mai greu sa urmaresti baietii care vin dupa Elena decat fetele care vin dupa gemenuti.
Si raspuns la ce zici tu: mie mi s-a parut mai greu sa-l fac sa 'nimereasca' reductorul, l-am obisnuit dupa ce a facut pe jos de cateva ori sa-si impinga puta cu un degetel in jos cand sta.
Cand mergem in parc, isi fixeaza un obiectiv de atins, de ex. o gropita si se chinuie sa o nimereasca din picioare.
diana_jors spune:
LOL, aici iar suntem pe invers Alex face exclusiv din picioare. I-au pus socrii un butuc din lemn langa WC (nu prea inalt si destul de lat incat sta bine pe el), se urca pe el, ridica capcul, isi tine obiectul si face, si chiar nu da pe langa... Probabil va trebui sa caram butucul pana in Bucuresti...
La gradinita am vazut ca au vase wc mici, pentru inaltimea lor... sa vedem ce iese si acolo.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
ioanaradu spune:
matei face stand pe wc, au fost cateva accidente dar acum insistam pe procedura: da fundul mai in spate, ai bagat puta bine? si gata ... s-a rezolvat pb.
rein spune:
Off: am o adresa de yahoo pe care nu ma mai lasa sa o accesez. Zice ca nu am id sau pass corect. Parca cineva a patit la fel, Carmen?, daca stiti sa-mi ziceti cum sa o recuperez cu ce aveam in ea... mercic.
elyanne spune:
Deci trebe exersat cu pipi.
Diana vreau sa le iau scaunel din asta: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=6135
Poate merge si la voi... si nu trebe sa cari butucu
Rein
https://edit.europe.yahoo.com/forgotroot?done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com&src=ym&partner=&intl=us
Vezi ca daca alegi ca ti-ai uitat parola, ti-o trimite pe adresa de mail alternativa... deci trebe sa stii care... si evident trebe sa raspunzi la intrebarile cu pricina...
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat" target="_blank">http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat" target="_blank">http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
ralualexandrei spune:
Diana la Ikea au inaltatoare,ieftine ,eu i-am luat lui Edy se urca pe el si ajunge la fix,nu am o poza ca ti-as arata,e ca o cutie de plastic are deasupra bulinutze de cauciuc sa nu alunece talpile.
Rein incearca sa le dai mail celor de la Yahoo de pe o alta adresa si sa le semnalezi problema,mie mi-au rezolvat-o in 2 -3 zile.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
radcarmen spune:
Salutare!
Felicitari Absoluta pentru nepotel, sa fie sanatos!
Felicitari si pentru casa, sa o stapaniti sanatosi!
Vlad face pisu si din picioare la "pac"(copac).L-a invatzat matusa care il ingrijeste. La olita a invatzat sa iti tina putza in jos ca sa nu mai faca peste margine. Avem si reductor Wc dar il folosim f rar. Cat despre pampers, noaptea si la amiaz e mereu ud asa ca mai dureaza mult si bine pana scapam de el. Peste zi nu avem probleme.
Tricicleta are si Vlad dar fara impingator si face km cu ea dar se mai si plictiseste si atunci tre sa o care "momo" in maini.
Si noi patzim sa se mai ude cu tot cu pampi.
Cam atat...
Mai revenim.
Vichend fain.