Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)
Raspunsuri - Pagina 10
stefaniya spune:
Buna,
Rebiana,si Carl la fel ca Luca,de ceva timp prefera sa conduca masinutele prin pat,pe masa,doar cu trenuletele se joaca pe jos Si din acelasi motiv ca si tine,ca vreau sa-mi petrec cat mai mult timp cu el,incerc sa gasesc diverse activitati.
Kitty -
Roxanici - mersi mult pt idei,imi plac mult pt ca sunt copilaresti si simple.Doua din ele le-am incercat,pe cea cu cartonul de la oua l-am colorat pt ca-l facem suport pt lumanari si cu desenat,decupat si lipit in caietelul lui.
O noapte linistita!
rein spune:
Am gasit asta: http://www.guraportitei.ro/index.html intamplator pe net si, desi a trecut vara, poate va place pentru viitor.
ralualexandrei spune:
Neatza la toata lumea si o saptamana minunata!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
carmenefr spune:
Buna dimineata si de la noi !
Buna idee cu activitatile pt copii, de-abia astept sa ma apuc cu Teodora de lipit si aranjat!
Noi ieri am avut musafiri, au fost parintii pe la noi, le-am pregatit mancare italieneasca (bruschete, lasagna, peste, tiramisu), Teodora a fost incantata ca la tiramisu i-am pus si-o lumanarica si-a tot suflat, apoi i-am luat lumarea, Teodora inca mai voia sa se distreze cu suflatul, eu tocmai vb ceva cu mama, si-o aud pe Teodora: mamiii, hai lasa vrajeala!!...Mai pot sa mai spun ceva?
Acum 7 ani, pe vremea asta, aveam niste emotii...imbracam rochia de mireasa si ne pegateam de nunta...
Rein , frumos la Gura Portitei, si noi ne propuneam sa mergem acum multi ani, atunci nu era nimic amenajat , trebuia sa pleci cu de toate, inclusiv apa potabila(pt baut).Dar oare la restaurant ce scoruri or avea?
rein spune:
Si eu la fel, pregateam rochia de mireasa, numai ca acum 10 ani... Doamne cand au trecut!
Si eu m-am intrebat ce scoruri or fi la restaurant, dar cred ca mancarea de peste de orice fel n-ar trebui sa fie scumpa. cred ca macar o saptamana se merita.
rein spune:
Azi Petrisor a mancat primul mar din viata lui taiat sferturi. Pana acum numai piure sau ras. Desi am incercat mereu sa-i dau si o felie, refuza sa guste sau daca lua, scuipa.
Si cand ma gandesc ca am vazut copil care musca din mar cu numai 2 dintisori.
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Si eu la fel, pregateam rochia de mireasa, numai ca acum 10 ani... Doamne cand au trecut! Si eu m-am intrebat ce scoruri or fi la restaurant, dar cred ca mancarea de peste de orice fel n-ar trebui sa fie scumpa. cred ca macar o saptamana se merita. rein |
Depinde, ca daca pestele e din marea neagra , e mai ieftior(plus ca e proaspat), dar daca e de la supermarket...
Mi-ar placea sa stau la casuta, undeva langa mare, cand ies pe usa sa vad numai marea...si nisipul...si sa nu fie lume multa...
Ar fi super de mers in gasca, cu oameni carora le place linistea.
Oooo, bravo Petrisor pt marul rontait!
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Si eu la fel, pregateam rochia de mireasa, numai ca acum 10 ani... Doamne cand au trecut! |
Cand vb cu sotul si ne gandeam ca suntem de 9ani impreuna,8 de cand suntem casatoriti civil si 7 religios...parca am vb de alte pers....
Ani multi fericiti, Rein!
karra80 spune:
Halooooo haloooo
Sper ca nu ne-ati uitat...........
Am revenit si noi din concediu......mai obositi decat am plecat....ne-am intors cu o diaree dupa Winnicu....pe care o tratam....cred ca a fost ceva de la mancare.....ca febra nu a avut....deci suntem la regim...si saraca e satula de atea banane si orez.....
In concediu a fost obositor si pt ea si pt noi.....am stat tot cu ganduri ca , cu 3 sapt inainte de plecare Winnie a incep sa faca kk asa mai moale....si mai cu mucus...si cu crampe.. .i-am facut coprocultura si un coproparazitologic pana am plecat si nu i-a iesit nimik .....dar tot asa facea si acolo...si mai treb sa-i mai fac iar coproparazitologicul cand ne intorceam dar cum a dat in diaree i-am dat furazolidon asas ca acuma nu-i pot face decat dupa ceterminam tratamentul peste 10 zile.....
astept sa vedem rezultatele si dupa sa ma internez cu ea o zi sa-i fac toate analizele si un eco...sa nu fie altceva mai rau.....
deocamdata atat
mai citesc din urma si daca reusesc sa mai scriu ceva o fac.....
pt cine doreste poze concediu poate viziona
va
roxanici spune:
mei io la portita am fost pe vremea cand tb sa iti cari si apa potabila.
Daca va ganditi sa mergeti cu cupiii sa aveti in vedere ca e destul de izolat... traversezi lacul Razelm cu vaporas vo 45 de min si apoi pana la cel mai normal oras mai e inca drum de facut, asa ca in caz de urgente, n-as vrea sa fiu acolo.(vaporas nu este la orice orice ora din zi sau din noapte, numa cand au ei program/chef)
Nu stiu cum is preturile la resto, dar tin minte ca atunci erau rezonabile.
azi raresu nu o mai plans dimi la gradi