Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Stai ca baba iar a uitat sa mai scrie ceva

M-am hotarat sa iau pastile pentru ca trecuse mai bine de 1 an de la nastere si cu tot stresul prin care treceam nu am dat nimic jos, ba mai mult, amluat 4 kg dupa nastere

Uitati aici mai multe pareri despre capsula de slabit de la arpfarm si superslim!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Pfiuu ma deprima subiectul asta slabit eu mai am de dat vreo 9 si nu mai am deloc ambitie
BOTI sanatate lui Garga mititica.Cand ai timp te rog sa pui niste poze cu pantofiorii de la Moni.
Clara sta in scaunul de masa cand ii este foame daca o pun doar ca mi se pare ca i-ar fi foame parca are baterii, topaie se ridica se intoarce.In scaunul de masina sta de la 7 luni cu fatza spre sensul de mers, am facut destule drumuri lungi si nu am avut probleme cu ea, se mai plictiseste mai rontaie ceva mai tipa dar cum spuneati si voi alternativa nu este!!!
CAMY eu cred ca esti o graviduta minunata asa cu kg alea in plus cum zici..si ai sa vezi ca le vei da jos imediat.
Capri incearca si afine pentru stricat la burtica!!La noi au mers de minune.Eu cumpar din Kaufland un compot nemtesc de afine si ii dau si Clarei cate putin si o strange imediat la burtik.
Voi deja vorbiti de gradinite parca mai ieri vorbeam de bagajul pentru spital
Ma duc sa-i fac marmoticii crochete cu peste.

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai am si eu o intrebare : De ce spalati pantofii de piele ca pe o rufa??? Ok, pentru adidasi, si eu ii bag la masina, dar aia sunt facutzi pentru asta, dar o gheata?

Kilograme, eu am ajuns la greutatea de acum 2 ani :), dar cu chinuri. Imi ramasesera 2 kg pentru care m-am chinuit 3 luni. Acum ma chinui in continuare sa mai dau jos 2. Varsta joaca si ea rolul ei, sa stiti. Inainte de 30 de ani, nu aveam nici o problema cu kg, acum ... sI eu le pun pe burta si fatza.

Maya incepe sa mearga de luni la bona. MAi intai cate o ora si de la 1 la timp plin. De ieri are gingiile inflamate, ii ies caninii. Sper sa ii iasa toti acum cat e soacra-mea aici .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Apropo de spalatul incaltarilor...si eu bag la masina doar adidasii, sandalutele de joaca in rest cu o carpa umeda...

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna!
Desteapta de mine, am intrebat de gradinita, dar n-am zis zona.
Eu stau in zona Dristor si in principiu pe-aici caut sau in zona Unirea-Izvor unde e serviciul.
Luni dimineata ma duc sa vad una pe la Piata Alba Iulia, Anka, este cea la care a fost Eliza cand era mica.
Am vorbit cu o cunostinta care are copilul acolo si este foarte multumita, cu exceptia faptului ca foarte des este bolnav, dar asta este o problema a tuturor copiiilor care merg la gradi, cred.
Este destul de greu de gasit o gradi pentru copii mici, dar s-ar putea sa fiu eu prea pretentioasa.
Pica e foarte faina gradinita aia, dar e taman in capul celalalt al orasului.

Didi, si Irina bea lapte noaptea. Oricum ea se trezeste de multe ori (de vreo 5 ori pe noapte, dintre care 1 data, de doua ori mananca). Dar observ ca mananca din ce in ce mai putin noaptea, asa ca sper sa renunte de la sine.

Acum sa va zic ce a castigat Irina ieri la Carrefour Vitantis: un voucher de 50 lei la un bar/biliard/cazino. Cu manuta ei a extras biletul. Celelalte bilete castigatoare erau vouchere la Leonardo sau alte magazine serioase, ea a preferat cazino.
In galeria comerciala a magazinului Carrefour Vitantis este si magazin Reno, dar pentru copii mici nu prea mai aveau incaltaminte la reducere. Mi-am luat eu, in schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

caprioara... am votat

la noi tare greu a mers netul zilele astea........ noi suntem ceva mai bine... unflatura incepe sa dispara incet, ne pregatim de o mica evadare in weend la munte

am vazut ca voi va laudati cu maselute ... si noi stagnam la doi dintuci

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Noi aseara am trecut prin primul episod neplacut...a varsat peste tot si cu jet, am culcat-o de seara si din somn a luat-o...se pare ca de la cas...i-am dat sa manance si nu i-a picat bine...am chemat salvarea, nu i-au facut nimic...sa-i dau ceai de menta, fara fructe, lactate, numai biscuiti, grisine, orez...nu are febra, nu a facut diaree...aseara a adormit in final, doar ca azi nu a vrut sa pape decat covrigei si paine, nu mar copt, nu orez cu morcov...noroc ca bea ceai de menta fara probleme.inteleg ca copii care varsa daca nu mananca nu-i problema, sa bea lichide este important...dr mi-a zis sa-i dau debridat.

in rest ea este ok, plina de voie buna, se joaca...
pot sa ies cu ea afara?

ce sa fac sa manance ceva?

pup toate fetele

Mergi la inceput

Bag de seama ca la voi e soare si frumos :), ca toate suntetzi plecate. La noi ploua de luni, si tot asa o sa o tina. E tare deprimant.

Sambata si duminica sunt Zilele PAtrimonului, asa ca poti sa vizitezi diverse cladiri, de obicei inchise publicului. Abia astept.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Teck legat de sterilet si eu stateam linistita nu am avut nici o problema cu el pana acum 2 luni...ma asteptam sa am probleme imediat dupa ce l-am pus dar dupa 10 luni nu mi s-a parut normal...si la echo doctora imi spune ca a migrat in col si ma intreba daca am facut salbatic...de unde atat cu copilul in camera si cu socrii in cealalta

oricum eu sunt decisa sa-mi pun alt sterilet si daca am probleme si cu asta revin la AC

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Pai mai Kami, in conditzii din astea vitrege e sexul mai salbatic

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput