Locul fetelor Nou-Venite (13)
Raspunsuri - Pagina 10
Lia73 spune:
daca am uitat pe cineva sa nu ma certati
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo
aleesicoo spune:
Gata "mamii" uite-o fierbinte si zaharel iti pui tu
pe unde ti-au umblat piciorusele?
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 A fost o perioada tare grea cand nu a mers site O cafea ptr fata aveti?? ralushka FELICITARIIIIIIIIIIII cora sa-ti traiasca nepotelul (tica) alessicoo polotrutzi draga lorin pianna Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo |
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Take a look at yourself and then make a Change - MJ
jesia spune:
Neata si de la mine ...va scriu in mare viteza ca am o gramada de treaba la prima ora....cand termin intru sa mai vorbim ...
alesico saru`mana de cafea
fetele o saptamana usoara
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
alessico sar'mana de cafea cu treaba...avem mult de munca la serviciu...si nici site n-a mers ...acasa la fel curatenie, spalat, mancare, calcat. bla bla bla
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo
aleesicoo spune:
si de cand mai ai timp?
citat din mesajul lui Lia73 alessico sar'mana de cafea cu treaba...avem mult de munca la serviciu...si nici site n-a mers ...acasa la fel curatenie, spalat, mancare, calcat. bla bla bla Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo |
aleesicoo spune:
Neata! sa o savurezi cu placere
citat din mesajul lui jesia Neata si de la mine ...va scriu in mare viteza ca am o gramada de treaba la prima ora....cand termin intru sa mai vorbim ... alesico saru`mana de cafea fetele o saptamana usoara Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
lorin7774 spune:
IN SFARSIT !!! mi-a trebuit o ora sa va citesc...
asa imi trebuie daca in loc sa stau pe forum am pus muraturi sambata si duminica !!!
felicitari pentru graviduta, sa dea DD sa-i luam toate urma.
in acest sens raportez o durere surda de ovar drept... poate e cu noroc...
Noi am inceput gradinita azi... si pentru ca nu e una din aia "cu fite", nu am avut festivitate de deschidere sau alte chestii de-astea.
Dar sa vedeti voi o gramajoara de pitici, care mai de care mai frumosi, plagaciosi, dezorientati, emotionati + o gasca de parinti agitati cu flori in brate... Am zis ca anul asta nu o sa fim emotionati ca de, suntem grupa mijlocie....Dar emotiile au fost la fel de mari..ale mamei, bineinteles, ca fiica-mea n-a avut nici o greata...a sarit in bratele tuturor doamnelor de pe acolo, iar directoarea tarziu si-a dat seama cine e copilul care o pupa (fiica-mea a vrut sa se tunda cheala in vara asta !!!!)
aleesicoo spune:
Buna! si eu am avut durere de ovarul stg si sambata si ieri, si aseara am prestat bineinteles. ti-am tr parola prin PM
citat din mesajul lui lorin7774 IN SFARSIT !!! mi-a trebuit o ora sa va citesc... asa imi trebuie daca in loc sa stau pe forum am pus muraturi sambata si duminica !!! felicitari pentru graviduta, sa dea DD sa-i luam toate urma. in acest sens raportez o durere surda de ovar drept... poate e cu noroc... Noi am inceput gradinita azi... si pentru ca nu e una din aia "cu fite", nu am avut festivitate de deschidere sau alte chestii de-astea. Dar sa vedeti voi o gramajoara de pitici, care mai de care mai frumosi, plagaciosi, dezorientati, emotionati + o gasca de parinti agitati cu flori in brate... Am zis ca anul asta nu o sa fim emotionati ca de, suntem grupa mijlocie....Dar emotiile au fost la fel de mari..ale mamei, bineinteles, ca fiica-mea n-a avut nici o greata...a sarit in bratele tuturor doamnelor de pe acolo, iar directoarea tarziu si-a dat seama cine e copilul care o pupa (fiica-mea a vrut sa se tunda cheala in vara asta !!!!) |
lorin7774 spune:
MS, Ale...
Am citit ca ai avut si tu dureri. Dar la tine banuiesc ca a fost din cauza efortului si bine au facut fetele ca te-au certat; nu mai insist si eu .... Si sper ca prestatia de aseara sa fi fost cu noroc !!!
Dar eu nu am facut efort fizic. Asa ca ma gandesc la 2 variante : ovulatie sau o mica raceala, pentru ca si acum 2 luni am avut aceeasi durere pe partea dreapta...