Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 17
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB CARINA MARIA
FELICITARI MAMI UKA

BINE AI VENIT PE LUME BB MATEI ALEXANDRU
FELICITARI MAMI THEA
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

Emy10 spune:
Lullaby amandoua suntem bine! Astept sa se hotarasca asta mica sa se dezlipeasca de mine

Alex spor la cumparaturi! Nu mai stiu, dar parca tu aveai un site cu interpretarea rezultatelor ecografiei. Il mai poti posta o data, te rog. 
39+5 zile cu 
Eva
alex25 spune:
Elle, nu te stresa ca modific eu imediat!
Techila iti tin pumnii stransi sa te descurci singura, desi nu am nici un dubiu ca asa va fi.
Sunt sigura ca balenii isi vor reveni, poate au si ei o perioada mai sclifosita, de alintati ce sunt!
Intradevar am momente cand sunt mult mai optimista dar si altele cand sunt complet la pamant, insa trebuie sa trecem peste, te pup mult de tot!
Emy uite www.babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/default.aspx" target="_blank">AICI
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

anomis28 spune:
Felicitari Mami Uka pentru bebelina Carina Maria!

nu am acces la toate emoticoanele 
Felicitari Mami Theea pentru basketball-istul vostru! ssa fie sanatos si voios

Roxxy, ma bucur ca ai intrat sa ne spui ce mai faceti? Cum se poarta Matei cu piciulina roz?
Loradin, tinem pumnii pentru emotiile de prima zi de gradinita.
Techila, mami de delfini scumpi, unul parca e rupt din tine si unul seamna leit cu sotul, sau asa vad eu cu neuronul gravid. Cum te refeci dupa ceza? mai doare, s-a tras burtica, ai purtat centura?
ti-ai luat haine de nasa, sau le aveai deja
?
fetele care au experienta de nastere, cum se simte cand se rupe apa, se poate sa fie si cate un pic, pic pic..... asa toata ziua, ca si cum nu poti sa tii pipi.... sau curge toata dintr-o data.....
cam cat de multa e atunci cand curge toata ![]()
![]()
?
nu stiu daca sa ma sperii sau nu..... azi parca nu mai pot tine pipi....
si am vazut si o urma mica mica de sange......![]()
si doftora mea e plecata din tara 
dar inca sunt calma si astept raspunsul vostru
![]()

37+
adinus8 spune:
fetelor, mi-a trimis Luto un mesaj:
"ai nascut? noua numai azi ne dau drumul ca gogosarul de David nu sugea. acum suntem bine. bafta multa si pupa fetele."
eu i-am scris inapoi cine a mai nascut si ca ii asteptam cu drag acasa.
40+5 

pozici
Emy10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Emy uite www.babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/default.aspx" target="_blank">AICI ---------------------------------------------- Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR aprox 2 sapt ![]() ![]() |
Multumesc!

39+5 zile cu 
Eva
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 Techila, mami de delfini scumpi, unul parca e rupt din tine si unul seamna leit cu sotul, sau asa vad eu cu neuronul gravid. Cum te refeci dupa ceza? mai doare, s-a tras burtica, ai purtat centura? ti-ai luat haine de nasa, sau le aveai deja ? 37+ |
asa a zis si doamna doctor care ne-a nascut, ca unul seamana cu mine si unul cu sotz. am 3 saptamani de la ceza si nici nu o mai simt (deloc), si operatia e tare draguta. burtica inca mai am, port centura d-aia cand ies din casa, oricum s-a mai retras, dar tot mare e. si mi-am luat si haine de nasa, acum cateva zile, ca nu am riscat sa mi le iau inainte de nascare ca nu stiam cat voi ramane. am cautat sa le iau si dlfinilor ceva de imbracat sa ii iau si pe ei la sfat si cand am vazut ce preturi sunt m-am speriat....

. tre sa ma duc sa ii imbrac si pe ei....vine sotz acum sa mancam impreuna, revin mai incolo
Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
ramsan spune:
Salutare fetelor!

[red]BINE AI VENIT PE LUME STEFANIA GABRIELA! FELICITARI IULIA

Sa fiti sanatoase amandoua, sa te refaci repede si sa vina lapticul ca sa se faca mare bebelina!

[red]BINE AI VENIT PE LUME CARINA MARIA! FELICITARI MAMI HAPPY pentru darul vietii

Eu abia ce m-am intors de la control si se pare ca bebe poate veni oricand furtunos, adik cu rupere de membrane si pierderea lichidului amniotic. Bagajul e pregatit la usa, doar sa il iau cand ma apuca.
Am incercat sa vb cu Mada dar nu mi-a raspuns.
- intru mai tarziu
Ramona - azi am 37 SAPT.YUUUUPY!
Tudor Gruia 36+ 
AMR max.4 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
anomis28 spune:

Iulika, La Multi Ani pentru Bruce!

Normal ca o asa aniversare rotunda trebuie botezata cu sampanie si ilustrata cu poze, right? 

37+
Ellenuta spune:
alex salteluta poti comanda si de pe chic bebe .. eu am comandat ptr patutul evei de fata mare si mi-a venit a doua zi ..
LINK FARA SPATII. nu stiu daca sunt mai scumpe ca la reprezentanta.
http://www. chic bebe .ro/categories/212-saltele/
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun