FIV 241
Raspunsuri - Pagina 5
irinabobe spune:
red]Catalina[/red] e trista povestea ta, mult curaj mai departe esti un adevarat exemplu pentru noi toate. Nu inteleg o treba, zici ca FIV-urile le-ai facut la greci, atunci ce treaba are sp. Municipal cu pierderea sarcinii? Scuza-ma nu vreau sa te superi, explica mai pe inteles si pentru babe...
puffy scuze ca raspund eu dar Catalina a facut fiv la greci adica toata povestea aia haioasa pana la yupyy test pozitiv, restul partea cu urmarit/pierdut sarcina a fost la Municipal.
legat de trombofilie iti poti face analizele la fundeni sau la coltea gratis sau contracost la synevo pachetul pt trombofilii.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALINAOPREA Castelana multa sanatate mamei tale. butica frumushica. mirela2 unde ati vrut voi sa faceti analizele si cat de scumpe erau? I-mi poti spune? Sa-mi fac si eu o idee. Alina |
alinush ...suntem in discutii si analize cu cei de la Medlife, si potrivit celor spune de al meu sot, cariotipul si depistarea microdeletiilor pe cromozomului y, costa aproximativ 1300 lei.
am sunat la o alta clinica specializata in analize genetice si cele doua analize de mai sus cota 1800 de lei, iar la o alta in jur de 1000 lei ambele.
nu stiu ce sa spun, astept sa se intoarca medicul (dr Albu Dragos) sa vedem ce parere are legat de refuzul sotului meu drag.
de Craciun vom fi 2 in 1!
balanta_tm spune:
Castelana, multumesc de incurajari.
Eu citesc de ceva vreme la subiectul 'FIV' si te-am remarcat de cand ai inceput fertilizarea. E o adevarata incantare sa citesc postarile tale atat de optimiste.
Dincolo de toate, ai avut norocul sa ai parte de un medic foarte profesionist si cu suflet mare; mai rar asa ceva...
Puffy, imi imaginez cat te afecteaza schimbarea de la job. Iti doresc multa putere si curaj!
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
catalina2307 spune:
Kora - sunt aici dar nu prea am chef. Tata este si el in spital cu ACV (al 3 lea) , semipareza dreapta.
Iti tin pumnii si sa fie bine!
castelana - bafta multa in continuare.
Balanta - multumesc frumos :).
puffy - imi pare rau pt ce se intampla cu job-ul tau....este o perioada de cacao.
In ceea ce priveste intrebarea ta....nu prea am priceput-o. Mai exact nu am priceput ce anume nu ai inteles.
coltul meu de rai
rubia spune:
Mirela presupun ca clinica"specializata in analize genetice"este Bios;daca da las-o balta ca noi am dat la ei 1900 Ron si unde mai pui ca ne-a dat un rezultat gresit adik "cariotip normal" numai ca dupa ce am repetat analiza "de la noi putere" la alt laborator(Genetic) SURPRIZA cariotipul nu mai era normal ci exista mozaicism pt ca prima analioza se oprise la 20 de celule iar la Genetic au analizat mai multe si au descoperit cateva anomalii.DECI.......
Alege tu .
Noi il repetam acum (pt a treia oara )la Kaali pt a sti ce kituri sa aibe la PGD la FIV .
Aveti grija.
catalina2307 spune:
cami30 - am citit la un alt subiect ce ti s-a intamplat si de data asta. Imi pare nespus de rau si sper sa treci cu bine si peste asta. Te pup si te imbratisez.
coltul meu de rai
daniela74 spune:
Buna fetelor,vin si eu la raport:am 7 foliculi iar urm.eco miercuri.Deocamdata continui cu repronex,o sa incep inhibarea doar cind ajung la 14 mm,cu siguranta miercuri.
Balanta,la primul fiv. am avut doar 2 embrioni,dar acuma o sa fac si icsi,eu as sper sa am macar 4.
Castelana,pup burtica fericita si multa sanatate mamei tale.
Catalina,sa-i dea DD.sanatate si tatalui tau,si tuturor parintilor nostri.
Kora Pop,multa bafta de data aceasta,sa fie ultima incercare.
Cora,punctie usoara miine si multi embrioni de calitate si lipiciosi.
ellanik spune:
Catalina, multa sanatate tatalui tau si sa dea Dumnezeu sa se faca bine.Multa sanatate si tie ca tare multe mai patimesti , draga de tine.Numai bine!
15+
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Tabitha spune:
Buna seara, dragele mele.
Vin si eu la raport. Am luat rezultatele la analizele hormonale. Lucrurile stau cam prost, dar nu foarte (este loc si de mai rau).
FSH - 9,6
LH - 6,1
Prolactina: 10,3
TSH - 1,26
Sper sa fie de ajuns ca sa trec la FIV.
Va tin pumnii tuturor celor care sunteti in focuri si numai bine tuturor.