FIV 241
Raspunsuri - Pagina 20
castelanaC spune:
puffy, asa oo sarcina ca a mea doresc la toata lumea!!!!!! nu am greturi, nu am senzatii de rau, nimic, sunt ca tancul sovietic!
ei le-am asteptat si invitat pe doamnele greturi si ele nimic, nu le-au placut de mine, se vede ca se asteptau sa le ignor...
bafta maine si sa vii cu beta dublat!!!
brunadira, pai cum altfel? trebuie sa reusiti, toateeeeeee!!!
bafta si incredere in voi speranta, rugaciune, Doamne Ajuta si dr bun!
te pup
castelana fericita
11+
Blanche25 spune:
Brundaria nici cu stimulante gen video/reviste (sunt la clinica) nu poate? Eu stiu ca in cazurile astea se admite proba adusa de acasa dar nu mai mult de 30 min. Si trebuie sa fie prin masturbare.
Bafta muuulta si nu iti fie frica de injectii. Mie mi le facea domnul, dar intr.o seara cand nu era mi.am facut.o singura, am bagat acul repede repede dupa ce incercasem sa il bag incet si mi.a fost frica; dar asa cum l.am bagat asa l.am scos, apoi am incercat incet si nu am simtit NIMIC. De atunci am prins curaj! BAFTAAAAA!!!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi fetelor am vorbit si eu cu dr si trebuie sa iau AC pina pe 11 oct si pe 16 oct incep stimularea ,abia astept,dar mai e asa de multttt dumnezeu ma va ajuta ![]() |
bytzi, bafta si vant bun in pupa!
hai ca a venit toamna si se dezmorteste treaba, vin bobocii!!!!!!
sa fie cu noroace!
castelana fericita
11+
bytzi spune:
castelana,sar'mina
bruni,mie mi se pare o vesnicie
,hai doamne ajuta si la tine poate plecam odata la drum
dumnezeu ma va ajuta

cora79 spune:
CASTELANA, sper sa te auda bunul Dzeu si sa avem cat mai multe reusite la capitolul

Abia astept sa primesc si eu un telefon de la clinica cu vesti bune,macar 2 embrionasi daca ar evolua bine.......
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 CASTELANA, sper sa te auda bunul Dzeu si sa avem cat mai multe reusite la capitolul ![]() ![]() ![]() Abia astept sa primesc si eu un telefon de la clinica cu vesti bune,macar 2 embrionasi daca ar evolua bine....... ![]() |
pai, nici nu concep altfel, ai sa vezi ca primesti!
tu pregateste-te psihic la marea intalneala, sa vedem cand iti da bebeii acasa!!!
te pup si bafta
eu merg sa ma intind fetele, imi crapa capul nu alta si-s cam pachet plin de nervi, ca de am stat la telefoane conectata cu tara toata ziua.
sa auzim de bine si pe maine!
va pup
castelana fericita
11+
carmelly spune:
Salutare fetelor,
Catalina sanatate maxima tatalui tau, Castelana sanatate maxima mamei tale si te inteleg ca ti-este dor de ea, si eu am vazut parintii de Paste, dar pare o vesnicie de atunci.
Maria, Kora, nu va necajiti ca ati amanat Fiv-ul respectiv transferuu. Si eu am amanat o luna ca progesteronul meu era cam ridicat si bine am facut. Am zis asa: Doamne tu sti oful meu, in mainile tale e speranta mea, Fa cu crezi ca e mai bine.
Brundaria, asa se vaita si sotul meu ca nu poate presta la spital in camera speciala, vroia proba sa o faca acasa, dar se pierde calitatea si nu s-a incumetat. M-am rugat sa fie bine si eu eram la punctie adormita iar el in 5 min a terminat. Stai linistita ca pp ca in Franta au o camera dotata. Spune-i sa fie barbat ca o face pentru copilasii vostri. Iar cu injectiile si eu am oroare dar ce sa fac, vreau copii las frica si totul de-o parte. Si acum mai fac injectii in burtica si am o burta vanata de la injectiile astea, din cauza solutiei si sunt si dureroase dar nu am incotro. Tratamentul hormonal injectabil e floare la ureche, nici nu doare nici nu lasa urme. Asa curaj fata mosului, vrem copii, da?!
Am vazut si o proaspata graviduta, taty_ana, sarcina fara probleme si bb sanatos.
Spor tuturor celor care sunt in procedura. Sa iasa cu ochisori.
Despre mine, am fost la primul eco si... avem 2 puisori. Pana si sotul era emotionat. Si tot colectivul medical m-a felicitat.
Am greturi, dureri de cap, ameteli, de azi am inceput si sa vomit, dureri de stomac ah, dimineata sunt ca dupa o noapte de betie. Si pe timpul zilei am stari si seara la culcare. Nu credeam ca starile astea sunt de la puisorii din burtica am crezut ca nu mai beau cafea si imi scade tensiunea
Azi m-am convins.
Va citesc dar rar scriu.
Va pup pe toate .
6+
Multumesc Doamne!
puffy10 spune:
Brunadria imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, poate daca o descopereau la timp acum ai fi avut trompa pe pozitie.
Anul trecut cand am facut laparoscopia, in salonul in care am stat prima noapte (a doua zi, dupa operatie m-au mutat in alta parte) era o tipa cu sarcina extrauterina, pe care o trata cu medicamente, era de o saptamana internata si in fiecare dimineata ii faceau analizele... se pare ca se elimina cu acea metoda.
Succes in continuare!
luck spune:
carmelly
progesteronul tau era cam ridicat in ziua @ a CM la care ai vrut sa incepi?
Ai facut in Romania ?
Multa sanatate , sarcina usoara si la termen !!!