Burtici fericite de septembrie-octombrie (197)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Liliana numerele noastre de telefon sunt pe mailul comun, cum ai vazut..de centralizarea datelor s-a ocupat Ramona (Ramsan)..eventual trimite-i ei un PM cu datele tale si te va adauga in listuta;

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Salut fetele...sotzul la aparat,

Deci in jur de ora 16:30 s-a nascut bb Darius Alexandru, 4kg si 340g!!!, 52 cm, scor APGAR 9.

Problema a fost cu Daci... a avut hemoragie f. mare, i-a scazut hemoglobina pana la 5,2. D-nei Dr. Condulescu i s-a alturat in sala si Dr. Tutunaru si intr-un final (cu transfuzii etc.) au reusit sa opreasca hemoragia si sa inchida operatia.
A durat cam 3 ore.

Acum Daci e la terapie intensiva cu transfuzii. Inainte sa plec ...pe la 22:00, am reusit si eu sa ma linistesc pentru ca am vazut cu ochii mei ca starea ei s-a ameliorat.
I-am lasat pe sustache telefonul sub perna ca sa nu ne linseze asistentele, iar acum jumate de ora m-a sunat 10 sec sa-mi spuna ca e bine si sa-mi ureze noapte buna.

ps: Inainte de a ma duce iar la Daci la 22:00, am mai fost sa-l vad iar pe bebe, care tocmai mancase si plescaia in fata mea :)

Nb, ma culc ca-s rupt si dupa ziua de azi mai batran cu vreo 5 ani.
Poze poate maine

Ce tare esti tati de Darius!!!
sa va traiasca feciorul!!!

Imi pare rau pentru Daci..slava Domnului ca si-a revenit si ca este mai bine!!
Ioi..si bebe plescaia! dragul de el!!
si ce voinic aveti voi acolo!!!
Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

seara buna fetelor,

am citit ceva din urma dar printre randuri. ma bucur sincer ca daciana este bine si ca a depasit momentul greu.

eu maine dimineata ma duc la spital sa vad ce si cum avansam... inca nu stiu ce se va intampla (daca ma cezarianeste 'au ba) dar va anunt.

Ioana 38+ cu

AMR 8 ZILE

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

FELICITARI DACIANA

BUN VENIT PE LUME DARIUS!!!
sa fii sanatos, voios si sa umpli casa parintilor de bucurie!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Deci in jur de ora 16:30 s-a nascut bb Darius Alexandru, 4kg si 340g!!!, 52 cm, scor APGAR 9.

Problema a fost cu Daci... a avut hemoragie f. mare, i-a scazut hemoglobina pana la 5,2. D-nei Dr. Condulescu i s-a alturat in sala si Dr. Tutunaru si intr-un final (cu transfuzii etc.) au reusit sa opreasca hemoragia si sa inchida operatia.
A durat cam 3 ore.

Acum Daci e la terapie intensiva cu transfuzii. Inainte sa plec ...pe la 22:00, am reusit si eu sa ma linistesc pentru ca am vazut cu ochii mei ca starea ei s-a ameliorat.
I-am lasat pe sustache telefonul sub perna ca sa nu ne linseze asistentele, iar acum jumate de ora m-a sunat 10 sec sa-mi spuna ca e bine si sa-mi ureze noapte buna.

ps: Inainte de a ma duce iar la Daci la 22:00, am mai fost sa-l vad iar pe bebe, care tocmai mancase si plescaia in fata mea :)

Poze poate maine

37+ cu Darius Alexandru

Multumim mult ca dupa o astfel de zi ai intrat sa ne spui despre voi! Bine ca s-a terminat totul cu bine pana la urma! Offf, cred ca a fost foarte greu pentru tine de pe tusa sa vezi ca sunt complicatii!

Recuperare rapida, mami Daciana! Sa fiti sanatosi toti si sa va aduca puiul numai bucurii! . Ce pui mare!!!

Felicitari Daciana!!!

Bine ai venit pe lume, Darius Alexandru!!!

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Deci daca am intalnire cu bebicu meu sunt coafata,machiata,se indragosteste de mami a lui
Am emotii,nu exagerat de mari dar oricum.Imi pare rau ca nu e dr in oras si nu stiu sigur dasa nasc cu el.Sper sa astepte bebicu pana dimineata.Oricum e clar ca in seara asta nu o sa pot dormi.

37+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

A durat cam 3 ore.

Poze poate maine

37+ cu Darius Alexandru

Asta este un mesaj plin de duiosie, implinire si....epuizare! Felicitari, tati, pentru toate eforturile depuse pentru niste zuze ca noi, felicitari si Dacianei ca in cele din urma a trecut peste acest episod care deschide noi drumuri in viata voastra, felicitari bebelului (de 4 Kg si 340 gr!!) si bine a venit pe lume sa va bucure viata!!

In sfarsit...sunt pe jumate...mai linistita...

Dana multam mult pentru ca m-ai luminat. Stii...la mine este "noapte" rau de tot

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

sunt in zona gagici...
nu ma retrag inca ca am emotii ptr fetele noastre

Mangulico, n-ai nici un semn? nu dureaza un pic cam mult dupa epidurala aia? oare sa nu incercam sa dam noi un mesaj? (desi mi-e un pic cam jena ca ma gandesc ca nu ne lasa Luto atata in asteptare dc era ceva...)

multumesc ptr incurajari si sfaturi dragelor, am vb cu sotz si cred ca maine recurgem si la operatiunea "inecarea albinei" ...nu stiu de ce, dar ma gandesc ca la mine colul e problema, ptr ca am contractii ff puternice, nedureroase, dar care imi taie respiratia.si astea le am de mult tare, deci uterul isi face treaba...

Danutza, las dansul ptr luni, ca sa ma pot desfasura in voie cand sunt singura acasa ca doar n-o sa recurg la blues, ma bag la ceva mai hard

Mada, eu zic ca mai dureaza ceva...da' oricum ar fi, o sa fie bine, ptr ca puiutul e acum la termen si asta e tot ce conteaza

HAAAAI LUCI!!!! inca putin si vine bb cu parul cretz!!!!

40+3

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

OOOOOOOOO, AU APARUT VESTI BUNE! MULTUMIM SOT DE DACIANA CA AI INTRAT SA NE DAI VESTI DUPA O ZI ATAT DE GREA PT VOI. SA VA TRAIASCA BAIATUL SI SA VA DUCA DOAR BUCURII.

FELICITARI DACIANA !!!! Multa sanatate si recuperare usoara

BUN VENIT PE LUME BB DARIUS ALEXANDRU !!!

37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos

Mergi la inceput

Ioanna tinem pumnii maine!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput