Burtici fericite de septembrie-octombrie (197)
Raspunsuri - Pagina 20

raluk16 spune:
Anco bine ati venit acasa!!! Ce ma bucur ca bebeii au fost cumintei in prima noapte! Si ca ti-ai facut timp sa intri azi pe aici pe la noi!
Abia astept sa vad si pozicile!
Fetelor, ies putin la aer, ca ma doare capul de stat in casa pe net. Va pup si revin mai tarziu.
34+
Alex

MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco fetele mele, noi suntem acasa de ieri, dar de acum intram mai putin pe aici ![]() suntem bine, deocamdata cumintei. prima noapte acasa a fost foarte linistita sa dea DD ca toate sa fie la fel. felicitari tuturor fetelor care au nascut intre timp si multe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poze cu noi n-am facut decat cu telefonul in spital si cum nu scriu acum de pe laptop ci de pe desktop nu le-am descarcat aici, dar promit ca o sa le pun cat de repede sio va anunt. ![]() bineinteles ca am uitat sa-mi schimb semnatura, dar voi intra dupa ce trimit mesajul asta. anco ![]() ![]() ![]() poze LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA |
bine ai venit akasa!!

MangaGirl

varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI

M Oana spune:
Mamica de Ana Maria si Elisa Andreea chiar ca habar n-am avut cati admiratori secreti am, desi din 2005, de cand bantui pe acest forum, miroseam eu ceva-ceva, dar nici chiar ashe....
Capricoanca fara discutie si desigur, 30 decembrie ziua in care am scos capsorul in lume, calculata si rationala, dar si romantica si visatoare pan' la stele si-napoi, ca ma simt perfect si-n aer, dar si infipta bine in sol, cu radacini adanci pe unde stau ceva mai mult.
Am mai difuzat eu motivele mele pentru cezariana, dar o fac oricand cu draga inima, fara a ma dezice de personajul "Brutus", stiu ca tradez cauza femeilor, lasate de Doamne Doamne sa aduca pruncii in ceva suferinta, insa la mine ecuatia e urmatoarea:
- nu ma protejez si "lucrez" la un copil de prin anul 1994 (deci vreo 15 ani de asteptare si suferinta psihica cumplita, nu doresc niciunei femei sa-si doreasca un prunc, sa lupte pentru asta si sa vada luni la rand, ani la rand, teste negative in fata si depresia faptului ca iar nu a iesit, trebuie cautata o alta cauza, gasita o alta solutie, urmeaza o noua luna de incercari la ora fixa, dupa ovulatie, dupa masuratori ale endometrului si foliculilor, de inseminari, de tratamente hormonale, de cracit pe la medici, de pus intrebari, de cautat raspunsuri......);
- am o taietura pe mana dreapta de vreo 18 cm, iar pe picior de vreo 24 cm, ambele fiind operatii pe oase, care ma insotesc de la varsta de 12 ani, deci stiu ce inseamna taieturi, stiu ce inseamna anestezie generala si operatie de 5 ore si 6 luni de recuperat, in care sa invat sa merg din nou, sa-mi folosesc mana dreapta etc;
- Marinescu stie ca la 33 de ani am pierdut o sarcina dubla obtinuta prin FIV si mi-am mai pierdut fix atunci si o casnicie de 13 ani (plangea cu mine de gat si nu stiam eu cum sa ies din cabinetul lui si sa-i transmit un aer optimist, a fost un moment in care mi-a aratat cat de OM este, dar nu numai...........);
- stie ca la 34 de ani i-am intrat pe usa cu un barbat superb si gravida natural si atunci intre noi nu a mai fost nevoie de niciun cuvant, toata sarcina pur si simplu ne-am inteles din priviri, iar atunci cand am zis "cezariana si anestezie generala" nici ca a putut sa ma refuze, stie ca pot face fata durerilor de dupa cezariana si unei taieturi de 2-3-4 cm, stie ca vreau sa fie copila in regula mai mult decat orice si intelege ca nu vreau sa simt chinurile facerii, am avut alte chinuri de indurat, pe alte planuri, mi-am facut norma....
Iar apropo de chinuri, am avut in viata momente in care simteam ca se rupe sufletul in mine, aveam niste dureri atat de cumplite, incat urlam spre Dumnezeu sa-mi trimita suferinta fizica, ca parca mult prea tare ma culca la pamant suferinta care vine din durerile sufletesti.......
Si uite ca in afara de o sarcina in care pana la 20 de saptamani am vomitat de peste 150 de ori, habar nu am ce inseamna o contractie sau o durere fizica, cred ca primesc asta in compensatie cu perioada de suferinta de dinainte, de care va povesteam. Deci legea echilibrului functioneaza.........
Te pup cu drag si ma bucur ca ti-au placut postarile mele, oricand voi presta cu draga inima, nu neaparat pentru un anumit "nume' de pe forum, ci pentru persoanele cu inima deschisa si iubitoare de frumos si profunzime......
AMR 11 ZILE

selen80 spune:
Mangagirl eu cred ca depinde de la organism la organism, eu dupa epidurala am nascut in 2 ore, nu mi-a prelungit travaliul...am facut o doza care m-a lasat vreo ora sa ma odihnesc, sa stau la povesti cu dr, apoi mi s-a mai facut jumatate de doza, indeajuns cat sa simt contractiile (le simteam dar erau suportabile, nu ca cele de la inceput fara epid ) iar inca o jumatate mi-au facut-o dupa nastere, pt "broderie"
...
concluzia e ca nu se stie daca epidurala a fost de vina, sau nu s-a dilatat Luci cum trebuie, sau cine stie ce alte cauze....oricum totul e bine cand se termina cu bine, de-abia astept sa primim vesti (si poze!) de la fericita mamica
Anco bine ati revenit acasa in formula completa! da, prietenii stiu de ce de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta

alex25 spune:
Anco bine ati venit acasa, ne bucuram din suflet ca sunteti ok si te asteptam cu detalii atunci cand o sa poti, sa nu mai vorbim de poze!
Otilia ma bucur ca iti place la noi si ca ne urmaresti, din pacate nu sunt de acord cu modul tau de a privi lucrurile in legatura cu nasterea naturala vs cezariana, dar nu intru in polemici pentru ca e liber sa ne exprima fiecare optiunile, asa cu spune si M_Oana pe care o imbratisez cu mare drag.
Selen felcitari pentru botez, sa fiti fericiti alaturi de ea.
Manga eu zic ca sunt normale chestiile pe care le simti tu, si mie mi se intareste burta de multe ori chiar si numai cand ma ridic de pe fotoliu, nu cred ca sunt probleme...cat despre miscatul lu' bb nu mai deschid discutia ca si a mea e cam linistita astazi.
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt