Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani simona si nelia si peste cateva ore pot spune acelasi lucru si laurei!sa fiti sanatoase, fericite alaturi de familiile voastre.

Multa sanatate la cei muciosi, cred ca e inevitabil in perioada asta sa trecem peste ea. Bia nu e inca racita dar stranuta deci nu e foarte departe.

elisor-voi ati dat test de engleza dintr-a patra pe a cincea? andreas e in clasa intensiva de engleza? cristi pana la urma ramane in continuare la scoala unde e acum in schimb va tb. sa dea testul pt. a prinde loc in primele doua clase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“La Multi Ani!” mamicute scumpe Simona, Nelia si Laura. Sa va dea Domnul sanatate, zile senine, fericire si numai bucurii. Sa va bucurati de cei dragi voua, sa fiti iubite si sa aveti parte numai de zile senine.

Vad ca sunt o gramada de problem cu cei mici care au inceput din nou gradinita, sau au schimbat gradinita . Acomodare cat mai usoara, sa treaca cat mai repede perioada de tranzitie.

Adina, trebuie sa-I fie tare greu Emei dupa ce s-a invatat intr-o gradinita particulara cu alte fonduri, personal diferit platit, mult mai multe jucarii, mai putin copii etc. Sunt sigura ca va fi bine si la gradinita de stat, doar ca ii va lua mai mult timp sa “uite” si sa compare cu cealalta. Fiindca asta e mai ieftina, poate acum participa in alte activitati dupa program care vor compensa in oarecare masura faptul ca nu e totul perfect.
Mie cel putin din poze mi se pare o fetita destul de sigura pe ea. Adica cam stie ceea ce vrea si cum sa obtina ceea ce vrea Adevarul ca n-ai cum sa-I rezisti unei asemenea fetite, eu una m-as topi toata dupa ea. E atat de frumoasa si de fotogenica .

Gabitzam, ce-ati facut pana la urma cu Andrei. Tare greu trebuie sa-I fie micutului, dupa ce a tot schimbat gradinitele.
Mi-am delectate retina cu pozele linistitoare din minivacanta de la Bran si imprejurari. Tare frumoasa zona, se vede cum toata lumea s-a simtit bine, mai ales Raduca cel zambaret. E un copil tare fericit.

Clara, Teodora e o scumpica, tare delicata, sa-i mananci gurita ei de inteleapta. Mai e in aceiasi grupa cu Iulia (ralwka)?

Elisor, ma bucur ca ai revenit. Am admirat in poze frumoasa blonda, gradinita cea mare si noua. Toata cladirea e numai gradinita? Arata tare bine pe dinafara iar Bianca pare fericita cu noua locatie.
M-ai omorat cu pozele ei , e ca o papusa, iar ochii aia albastrii ca azurul, cand ii mai faci si parul in suvite si ruj pe poze, zici ca-I scoasa dintr-o revista. Vad ca e preocupata de moda .. e mare strengarita, azi in joaca .. dar in curand te vad cum vei umbla in papuci de casa pe strada ca a plecat gagalica la intalnire incaltata cu papucii tai . Multa success Andreas , clasa a V nu-I usoara deloc, multe, multe schimbari.

Eu una cred ca scoala nu mai e usoara deloc de la nici o clasa, cand mi-au spus de la scoala caci la terminarea kindergarten-ului adica la nici 6 ani copilul trebuie sa stie sa citeasca dιjΰ, adunari, scaderi si incep chiar si tentative de tabla imultirii am ramas muta. Eu una cred ca e mult prea mult si sunt mult prea maturi pentru varsta lor … adio copilarie fara griji …

Deocamdata mai enjoy-nuim anul asta, desi suntem dιjΰ tare in priza, si nu mai avem timp mai de nimic. A inceput dansul … daca la prima clasa s-a rusinat ptr. ca erau numai fetite, si n-a prea vrut sa mearga, la a doua clasa nu se mai dadea dus acasa fiindca sunt si alte 2 fetite de la daycare, una care e favorita lui .
Sunt mortali cum isi misca ei curuletele si incearca sa faca ce zice instructoarea, imi vine sa-I mananc nu alta. Asta e lunea de la 6 p.m. la 7 p.m.
Marti , joi si sambata are germana cate 1 hr/ zi. Sambata are fotbal (asta pana la sfarsitul lui octombrie) Sambata a avut primul meci si am fost impresionati cat de matur s-a comportat, cat de ascultator si intelegator cu regulile jocului, cu ceilalti copii din echipa. Ca sa nu mai punem ca a fost vedeta zilei inscrind chiar si un gol : http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-09-19/11:15:01
Suntem tare mandri de el, ne adduce in fiecare zi bucurii si fericire in casa, iar la sfarsitul zilei uitandu-ne in urma, chiar daca n-a fost cea mai perfecta zi, datorita lui adormim cu zambetul pe buze.
Chiar daca uneori mai are ifose / atitudine , mai face prostioare, sau raspunde inapoi, pot spune ca e un copil deosebit .

La munca s-au cam gatat perioada vacantelor, deci e tot mai busy, sotul e f. mult plecat aproape in fiecare saptamana cel putin 2 /3 zile, iar in octombrie va merge in Germania, dupa ce cu o saptamana inainte e plecat in Kentucky … apuca cat sa-i spal hainele si o ia iar din loc … deci eu raman cam in charge cu toate celea …
Asta este, no comments ne bucuram ca are de lucru si inca mai merge …
Ca si recompense mi-a promis din nou vacanta in Mexic … doar ca nu ajungem la un numitor comun cu resortul … eu as vrea sa incerc un resort nou, el vrea tot unde am fost pana acum caci nu vrea sa aiba surprise … pana la urma cred ca e acelasi lucru, doar oceanul si plaja tot alea sunt pe toata Riviera …

Am scapat cat de cat de viroza respiratory cu care ma lupt mai bine de 2 saptamani … mai sunt inca pe antibiotic, dar parca merge spre bine. Ar fi si cazul ...

In rest ne bucuram ca mai e frumos si cald afara si speram sa tina cat mai mult.

Va si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In primul rand, la multi ani cu mult drag pentru LAURA !!! Sa fii sanatoasa, sa iti mearga totul snur, sa nu mai auzi de belele si necazuri, doar de bucurii. Mai vino pe aici ca mi-e dor de postarile tale! Si sa ne zici de fete, cum mai stau cu scoala si gradinita.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anca, in final l-am lasat la gradinita unde era. Sunt semne ca se imbunatateste oricum activitatea. O iubeste rau pe educatoarea asta noua a lui, nici nu vrea sa auda de schimbare. Vineri la cinci dupamiaza o sa aiba un fel de deschidere oficiala si o mini serbare. Au aranjat foarte frumos curtea si interioarele.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

In dimineata asta toate au fost in regula pana sa ies din clasa. Brusc i-au aparut doua lacrimi in coltul ochilor. S-a legat strans de gatul meu si a inceput sa planga. Mi-am schimbat un pic strategia si in loc sa o mai alin mamos si empatic, i-am spus destul de ferm ca nu mai poate face asta pt ca nu pot ramane cu ea, ca trebuie sa plec la servici (inca nu i-am spus ca nu voi mai merge la servici...), ca o astept la geam sa-mi faca cu mana si voi veni la ora 16:00 dupa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Laura si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdunare spune:

La multi ani doamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

LA MULTI ANI SIMONA, NELIA SI LAURA! Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!

Noi tot cu siroaie de lacrimi, am epuizat toate ideile in incercarea de a-l convinge, asa ca am facut si eu ca Adina, i-am spus ca indiferent daca plange sau nu, el tot va merge la gradinita, si daca tot nu rezolva cu plansul, ce rost mai are sa-si iroseasca lacrimile?
Zilele astea a fost amuzant cum a gasit el solutii pentru toate "problemele" pe care le-ar fi avut daca nu vrea sa mearga la gradinita. Prima data i-am spus ca daca nu merge, nu o sa-l primeasca nici la scoala, si daca nu merge la scoala n-o sa-si poata lua carnet de conducere cand va fi mare (el vrea sa aiba masina si motocicleta). "Nu-i nimic, mami, ca o sa ma duci tu. Si cand nu o sa poti, o sa iau un taxi". Ieri i-am explicat ca o sa aiba probleme cu Mos Craciun, ca deja a inceput sa-si noteze in carnetel de cate ori plange el dimineata, si s-ar putea sa nu-i mai aduca ce-si doreste. La inceput a parut sa tina, dar aseara m-a intrebat "Tu ce vrei sa-ti aduca Mos Craciun?" Eu - "nu m-am gandit inca, dar cred ca vreau sa-mi aduca o ciocolata" "Nu se poate, mami, Mos Craciun aduce numai jucarii" "Si ce sa fac eu cu jucariile? Ca n-am nevoie de ele" "Sa te joci cu mine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Hello! iaca ca am mai reusit sa intru si eu pe aici. observ ca subiectul zilei este gradi... hehehe, noi sintem deja veterani, ca ne am "institutionalizat" din februarie.
imi amintesc si acum primele experiente cu ea... m a inebunit o saptamina!
armele ei erau aceleasi, zi de zi: indiferent unde, intii varsa (acasa in baie, in poarta gradinitei, pe hol, etc) cu cit se apropia de gradi incepea sa caste crunt si sa tremure. cind ii skimbam hainutele, tremuraaaaaaa din toate inkeieturile, avea miinile reci. apoi, incepea sa plunga (fara zbierete, fara tinguieli, plingea asaaaa usureel, de mi se rupea inima)plecam de acolo fiarta! apoi, pina aranjam lucrusoarele in dulapior, se aseza tremurind si plingind, cu o fata de ciine batut, linga o fereastra. statea acolo, cu okisorii plecati in pamint, urekiusile bleojdite, ca un catel batut. la prinz, cind venea bona sa o ia o gasea linga aceeasi fereastra, la fel de trista.
in prima zi, a vrut sa mearga direct acasa. rufusu spunea (el a luat o) ca era moalee si trista de ti se rupea inima. a ajuns acasa si s a asezat direct in pat, sa doarme. era stoarsa!
pe mine m a terminat sptamina respectiva: vineri eram bolnava: febra mare, frisoane, dureri de cap. am bagat somn (cit mi s a permis) duminica reusisem sa ma pun pe picioare
odiseea noastra a durat o saptamina, si daca ne am tinut tare pe pozitii a renuntat sa ne/ma mai terorizeze
acu, astepta cu nerabdare sa mearga la gradi

asa ca fetelor, va tin pumnii.. si tineti va tari!

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani Nelia!

La multi ani, Laura!

Mergi la inceput