Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, apropo de emigrat. Dimineata am vorbit pe mess cu Monica (Nefertari), iti mai aduci aminte de ea? Saptamana viitoare pleaca in Australia, si ei emigreaza.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Wow, Australia !!! Mult succes si acomodare rapida ! Si felicitari pentru curaj !!
Mie imi face cu ochiul NZ, dar totusi e prea departe. Ideal ar fi sa gasim undeva in Europa... macar sa gasim de lucru temporar (2-5 ani), nu neaparat sa emigram....

@edit: rectific ce am zis despre Decathlon: au preturi bune !! Am gasit site-ul celor din Stefan cel Mare - si au niste porcarii de costume, la preturi monstruoase ! Ma duc sa-i cumpar de la Decathlon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, sper sa fie totul bine cu voi. Daca vrei sa vorbim, stii cum sa dai de mine, nu te inchide si nu sta singura. Sper ca totul sa se rezolve cu bine!

ChrisDun, unde ti-ar placea cel mai mult sa pleci?

Nefertari, bafta multa pe noul drum!

Cornelia, iti doresc ca totul sa se aranjeze asa cum vrei tu, sper sa va fie la toti bine. Fii bucuroasa ca ai cu cine sa lasi copiii!

Nu mai stiu ce am citit...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Td, suntem prin zona, nu te indeparta. Va doresc multa putere, sunteti niste parinit minunati!
Chris, in Vitoria la etajul 3 au costume de balet, incaltari speciale si cred ca si tutu, am vazut in primavara o tipa cumparand vreo 20 de bucati marimi diferite. Nu cred ca erau asa scumpe. Unde ati inscris-o la balet pe Carina?
Cu Nefertari m-am intalnit si eu anul trecut, super veste ne-ai dat Gabitza. Bravo lor, aici chiar nu mai e de stat. Ii urez succes!

Hai ca tot Chris intreba unde mai mergem, noi nu am iesit deloc wnd asta de exemplu, ieri am dat eu fuga scurta la asa zisul targ de imbracaminte si incaltaminte din parcul Crangasi, eu una mi-am luat niste pantofi cu toc simpli f faini cu 90 de ron, piele interior exterior si o rochita tricotata. Desi e f aopaoe m-am intros infrigurata si obosita si mu mi-a mai ars de iesit in alta parte.
Oricum pe vremea asta la teatru sau la film sa o ducem, la locurile de joaca nu m-as baga la cati virusi tropaie si o iau extrem de agitata de acolo.

MA duc la pitica, e suparata din nu stiu ce motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tdi, asa cum ti-au spus fetele, noi suntem aici, macar pentru o vorba buna !

Mergi la inceput

Dimineata s-a trezit Andrei cu ochii rosii si lipiti-lipit de la o secretie, arata ca naiba. A fost Costi cu el la urgente la spitalul de ochi si i-au zis ca are conjuctivita, trebuie sa-i punem niste picaturi. De unde Dumnezeu se ia chestia asta? Ca stiu ca e contagioasa.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitza, de peste tot. Dar sint sigura ca sint copii care o au la gradinita. Fetele mele au facut macar una pe an cind erau mai mici, iar Lisandru a avut de doua ori la acelasi ochisor, vad ca de la un timp s-au mai rarit. Si eu am luat de vreo doua ori de la ei si e tare nasol, te inteapa ochii, te maninca si secretia aia... of! Sper sa-ti treaca repede!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Netaza si sa avem o saptamana usoara!

Tdi, spune-ne ce s-a intamplat, poate te putem ajuta in vreun fel, cu o recomandare, cu un sfat, cu vreo cunostinta pe unde trebuie

Gabitza, sanatate maxima... si Mika a facut dar nu mai tin minte ce picaturi mi-a dat sa-i pun. Stiu ca trebuie grija maxima, toaleta cu pansamente sterile, e cam chin. Dar nu a durat decat vreo 2 zile.

A-propos, ai vostri au facut vreuna din bolile copilariei? A mea inca nimica, si cred ca ar trebui sa cam fie timpul...

Mergi la inceput

Mika, Andrei a facut rubeola cand era mititel, sub un an. In rest nu a facut altceva, si nici nu-mi doresc. L-am vaccinat de toate alea-alea, si obligatorii si neobligatorii.

Deja de dimineata era putinel mai bine, continuam cu picaturile. E cam greu pina il "convingem" sa stea la pus in ochi, ca se lasa cu trante si tipete.

Eu incep sa-mi fac planuri si ganduri despre ce le iau de Craciun, ca astia ai mei se bat rau pe jucarii. Sa le iau in dublu exemplar? Sa le iau chestii diferite?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

Danelutza, condoleante. Din pacate, cand se intampla asa ceva, totdeauna ramane ceva nespus, chiar daca persoana draga este langa noi. Imi dau seama ca pentru tine este cu atat mai greu cu cat erai departe. Iti doresc multa putere sa treci peste momentele grele.

Teddy, nu as vrea sa-mi iei in nume de rau ceea ce voi spune. Allyssa este acum acelasi copil care era si acum juma' de an, singura diferenta este ca acum stii ca are o problema (indiferent care este aceea) si te poti concentra pe rezolvarea ei. Si chiar daca nu ar putea fi rezolvata 100%, sunt convinsa ca tu vei apropia reusita cat mai mult de acest procent.
Din cate te cunosc eu, tu esti o optimista si nu te lasi doborata prea usor. Eu te astept sa vorbesti cu noi. Orice vrei tu.

Gabitza, dupa cum spuneau si fetele, conjunctivita se poate lua de oriunde. Eu as zice cu o probabilitate mai mare de la bazin. Ar fi bine sa anunti si la gradinita, din experienta proprie stiu ca e o probabilitate foarte mare sa ia si alti copii. Sergiu a facut anul trecut, exact inainte de a face varsat de vant, si au fost multi din grupa lui care au avut cele doua boli in aceeasi perioada.
Ai grija sa nu ia si Raducu (sa nu foloseasca in comun pernute, lenjerii de pat, prosoape), desi, daca stau botic in botic toata ziua nu stiu cum poti sa te feresti de asta. Si pentru ca nu ma pot abtine sa dau sfaturi , sa nu il speli la ochi cu ceai de musetel. Nu ma intreba de ce, se pare ca in ultimii 4 ani (adica de cand era Sergiu mic si doctorita imi recomanda cu caldura sa il folosesc ) s-au desteptat doctorii si acum spun ca nu e bun pentru ochi.

Mikka, apropo de boli ale copilariei, am raspuns mai devreme. Sergiu a facut varsat de vant, desi avea vaccinul facut, si, cum el e baiat bun, ne-a dat-o si mie si Iuliei . Altceva n-a mai facut, dar nici nu ne dorim.

Mergi la inceput