Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Luck, sunt tufa de Venetia in Buc dar ma pricep la cautat pe net. Da clik pe Bucuresti www.synevo.ro/197,Laboratoare.htm" target="_blank">aici si vezi toate laboratoarele Synevo cu pozitionarea lor pe harta cu tot.

Catalina multa sanatate tatalui tau. Dc te intereseaza ceva naturist pt ACV sa-mi spui. Uff mai Catalina, eu tot cred ca nu te-ai investigat cum tb, ti-ai facut mutatiile toate? MTHFR, FVL , mutatia protrombinica? Faptul ca tatal tau a facut ACV ma pune pe ganduri. Te pupic si multa putere sa faci fata ac moment.

Fetelor, deci nu putem face rost de Neevo.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

miki - multumesc, esti o draguta. Daca ma poti ajuta cu un sfat este minunat. Si da, am facut toate analizele si toate mutatiile. Inclusiv analize genetice rare, daca sunt 10 cazuri in lume, le-am facut si pe alea. Toate sunt bune...

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Catalina ti-am rasp pe PM.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, eu am amanat analizele de trombofilie pana la urma. Multumesc pt sfaturi! Am intrerupt si mastodynonul, nu mai beau diverse prostii cum ar fi bauturi izotonice si peste doua saptamani, ma infiintez la Synevo.
Luck, eu o sa fac profill de 690 ROn, anticorpii antifosfolipidici(fara ant. anticardiolipinici, caci deja i-am facut) si imunoglobulina G.
Cel mai bine cred ca te vei orienta cu o harta a Bucurestiului. Eu una asa fac cand nu stiu cum sa ajung intr-un loc in Bucuresti.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki , tamaryllis
multumesc din suflet dragutele mele , nu m-am dumirit inca dar o sa caut pe o harta a Buc.
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Luck, m-am uitat pe o harta si de pe Aviatorilor ajungi f. repede pe Soseaua Nicolae Titulescu, unde este un centru Synevo(la nr. 94). Deci de pe Aviatorilor, mergi spre Piata Victoriei si intri pe Sos. Nicolae Titulescu. Iti dau un link www.salutbucuresti.ro/planoras/" target="_blank">aici /trebuie sa introduci la cuvantul cheie Sos. Nicolae Titulescu.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor,eu va parasesc o saptamana.plec .va pup,aveti grija de voi,cand vin sa aud de bebei-fiti harnice!!!

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tamaryllis

iti multumesc din suflet draga mea , taaaaree mult m-ai ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sal micutele
va tot citesc cu un of in suflet .... nu credeam ca am sa ajung sa fac si profil trombo.. si uite ca l-am facut luni pe cel de la synevo (690ron), acum stau si astept rezultatele

bonnn..vreau insa sa ma lamureasca si pe mine cineva caci simt ca ma afund din ce in ce mai tare in informatii medicale si neam de mai pricep ceva ..mai jos un citat dintr-un mesaj al lui goldi

[quote]citat din mesajul lui goldi

Am gasit o explicatie foarte facila si frumoasa despre raspunsul imunologic al organismului .
Traducerea din engleza este aproximativa, cu google translator, dar este inteligibila.
Materialul mi se pare f bun, daca vreti ar trebui postat la inceputul subiectului nostru. Este preluat dintr-un topic asemanator Fertility zone .

"Sistemul imunitar este compus din globule albe, care apoi sunt diferentiate īn cinci tipuri diferite de celulele imune. Unul dintre acestia este un grup de celule numite limfocite. Limfocitele sunt apoi defalcate chiar mai departe īn celule B, precum si celulele T, care au propriile lor subset de celule numite celule T helper, de reglementare a celulelor T, celulele T citotoxice si T suppressor celule.

Sistemul imunitar poate fi confuz, asa ca, mai degraba decāt sa descrie īn detaliu aceste celule, voi folosi un exemplu din viata reala cum functioneaza.
Sa presupunem ca v-ati taiat cu un cutit murdar. Bacteriile penetreaza pielea ta, care efectueaza o prima linie de aparare de la sistemul nostru imunitar, numit macrophage. Macrofagi sunt mari, grasi paznici si ineficienti, dar ele vor īncetini un violator , īn timp ce sunt chemati paznicii mai sofisticati.

Atunci cānd se confrunta cu un violator, macrofagelor apel la prietenii lor, de celule T helper.Celule T helper spun īntregului, sistem imunitar printr-o serie de semnale chimice ca a existat un violator, care a trecut de bariera. Īn mod specific,celule T helper fac apel direct pe doua tipuri de celule, celulele T citotoxice si ucigasi celule naturale NK, "militari cu muschi" folosite pentru a ataca si a omori pe bacteriene invadatori.

Odata ce bacterii au fost ucisi, este timpul pentru sistemul imunitar pentru a opri atacul, care este un loc de munca de la T suppressor celule, care "a suprima" lupta.

Īn cazul īn care bacteria este prea puternica pentru celulele T, sau īn cazul īn care pt celulele T este dificila gasirea violatorului, la fel ca īn cazul de un virus,celulele B sunt chemate sa se alature īn lupta.Celule B face anticorpi pentru un anumit uzurpator, pe baza instructiunilor de la celulele T helper. Cu alte cuvinte, īn cazul īn care celulele T helper spun sistemului imunitar ca violatorul este un tip care poarta un pulover de culoare portocalie, celulele B vor crea anticorpi pentru un tip īntr-un pulover de culoare portocalie, asa ca, atunci cānd ele-l descopera,il vor face mai usor de recunoscut de celule T citotoxice si NK
Dar aici e ceea ce trebuie neaparat sa stiu:

1. Initial - celule T raspuns se numeste un "Th1 raspuns".
2.Secundar - celule B de anticorpi de reactie se numeste un "Th2 raspuns".

Īntr-un corp sanatos, nu exista echilibru īntre Th1 (celule T) siTh2 (celule B) din sistemul nostru imunitar.

De fapt, uneori, cu un dezechilibru al Th1/Th2 de sistem poate fi benefic De exemplu, īn timpul sarcinii, femeile au o tendinta de trecere spre o dominare Th2, care este avantajos deoarece o Th1 dominanta ar induce respingere a fatului.

Boli autoimune: Un sistem imunitar de echilibru

Teoretic, toate bolile autoimune - sistemul imunitar īncepe sa atace de auto-tesutul - si fie un Th1 sau Th2 dominant .

Th1 dominant: : celulele T īn sus; celule B jos

Th2 dominant: celulele T īn jos; celule B sus

Este absolut necesar ca oamenii cu tulburari autoimune Th1/Th2 sa mentina echilibrul. De exemplu, cineva cu artrita reumatoida, o conditie autoimune īn cazul īn care sistemul imunitar ataca cartilajului, cu atāt mai mult ca cat balanta de Th1/Th2 este dezechilibrata, de mai multe distrugerea cartilajului, va avea loc.

Potrivit cercetarii, un numar de compusi naturali au tendinta de a īmpinge fie parte a Th1/Th2 echilibru.

Noi toti suntem unici ca persoane, cu diferite genetici, diferite biochimii si cu diferite reactii la ingerat alimente. Īntr-adevar, ce pentru o persoana; este aliment,pentru alta este o otrav#259;.

Multe dintre produsele alimentare si suplimente au o multime de avantaje dovedite de sanatate, dar nu pentru toata lumea. Daca aveti o conditie autoimune, unii dintre acesti compusi pot face pt tine mult mai bine sau mai rau īn functie de Th1/Th2 dominare. Puteti sta de vorba cu medicul dumneavoastra; despre un tablou limfocitar pentru a determina care dominanta o aveti. Impunerea īn directia gresita poate duce la distrugerea īn continuare, indiferent de tesuturile dvs. pe care sistemulul imunitar le-ar putea ataca.

Th1 dominant - determina boli autoimune ale organelor

Multiple sclerosis Scleroza multipla;
IBD/Crohn's disease IBD / Crohn e boala
Type 1 diabetes Diabet zaharat de tip 1
Hashimoto's disease, Graves disease (thyroiditis) Boala lui Hashimoto, boala Graves (thyroiditis)
Psoriasis Psoriazis
Rheumatoid arthritis Artrita reumatoida
Heliobacter pylori induced peptic ulcer Heliobacter pylori induse ulcerul peptic

Th2 dominant - determina boli sistemice autoimune, ale intregului organism

Allergies Alergii
Asthma Astm
Chronic sinusitis Sinuzite cronice
Many cancers Multe tipuri de cancer
Hepatitis B and C (mixed Th1 and Th2) Hepatita B si C (amestecat Th1 si Th2)
Ulcerative colitis Ulcerative colita
Viral infections Infectii virale
Systemic lupus erythematosus Lupusul eritematos sistemic
Helminth infections Vierme infectii

Produsele naturiste pot stimula :
Th1
Echinacea, astragal, licorice root, beta-sitosterol, ashwaganda, panax ginseng, ciuperci (Maitake, Reishi, "Shiitake), chlorella, extract de seminte de struguri

Th2
Ceai verde, resveratrol, pycnogenol, curcumin, genistein, quercetin

Despre autor
Dr. Bryan P. Naturopathic Walsh este un medic specializat īn nutritionale biochimie, teste de laborator si functionale naturale medicament.

ei acum va rog sa=mi ziceti si mie , ca la un copil de 7 ani , daca fac analiza Imunofenotipare limfocitara (limfocite B, T si NK) -, am sanse sa aflu daca exista un dezechilibru la nivel T sau B..sau exista , din stiinta voastra alte analize necesare ????

io inca mai citesc si am zis ca voi care sunteti mai destepte ca mine , sigur stiti deja raspunsul

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Georgicule sper sa nu ne devii sora de trombofilie. Astept rezultatul tau la profilul de trombofilie ereditara II.
Legat de limfocitele alea nu te pot ajuta pt ca nu le-am facut, fetele de la sub "Sarcina si bolile autoimune " le-au facut. E f interesant ce scrie in mesaj, l-as duce si pe sotul meu sa le faca pt ca are psoriazis si poate aflu ce naturiste i-ar fi indicate. Dar dc o iau in sens invers , adica ca are psoriazis =>Th1 dominant=> tb sa-i produse care stimuleaza TH2

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput