Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Luni merg sa-mi fac profilul de trombofilie si profilul antifosfolipidic; eu iau de cateva zile mastodynon. Credeti ca rezultatul analizelor va fi influentat de ac. medicament?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Eu cand am fost sa imi fac analizele de trombofilie am fost intrebata de asistenta daca fac tratament cu anticoagulante. Atat.
Oricum, stiu ca luasem ceva antibiotice in perioada aia, si am lasat sa treaca o saptamana pana m-am dus sa imi fac alea de trombofilie.
De Mastodynon nu stiu ce sa zic.

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tamaryllis
nu stiu ce sa zic despre analizele facute sub tratament cu mastodynon , pot insa sa-ti zic ca eu am facut o perioada tratament cu vitex fruit care contine tot vitex agnus castus si am inteles de la miki ca nu sunt relevante analizele facute sub tratament , fapt pt care dupa fiv-ul din aprilie nu am inceput tratam cu vitex pana ce nu am facut analizele de care mai aveam nevoie.
Care profil de trombofilie vrei sa-l faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
[miki, sanatate mamei tale.
Vad ca nu prea sunt doritoare de Neevo pe aici...

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Care e treaba cu Neevo? Eu as vrea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

miki,daca ma vezi,imi poti spune,te rog ce lua fata aceea pt tiroidita hashimoto?eu i-am cerut homeopatei mele dar nu stie ce sa-mi dea.gine mi-a dar metylprednison.ca nici ea nu stia altceva.in rest-pt trombo am primit gemo-derivate.care se adauga la lista de medic pe forum,evident.

Danny te rog da-mi adresa ta de mail pe PM pt ati trimite povestea ei asa cum mi-a scris-o pana am sa o scriu eu la "Sarcina si bolile autoimune" mai nepersonalizata. Fata resp este de acord sa spun povestea ei acolo unde cred ca ar fi de folos cuiva.

Miki
Anul asta pun d'un pui.

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dezamagita

Buna fetelor,

Sunt putin suparata pt ca acum mi-a venit ciclul la 25 de zile, iar luna trecuta la 30 de zile....cam pe cand ar trebui sa am ovulatia?
Eu am MTHFR heterozigot, iau doar acid folic, aspenter...si beau Branca Ursului dizolvata in putina apa - 40 picaturi/3 ori pe zi - primele 12-14 zile. Luna trecuta am luat duphaston 10 zile, din ziua 17. Acum sa mai iau oare?

AM avut pana acum ciclul asa:
iunie - la 25 de zile
iulie - la 29 de zile
august - 30 de zile
sept - 25 de zile

Sincera sa fiu nu am rabdare sa adopt metoda cu termometru.
Danny, poate ca ar trebui sa iau legatura cu doctorita ta....dar nu stiu cum:)

Cu Vitex Fruit 3/zi ai incercat? E f bun.

Miki
Anul asta pun d'un pui.

Mergi la inceput

Citat:

Despre mutatia protrombinica, mi-a zis sa iau Fraxiparine (Clexane) de 0.4 din Z1 de stimulare, sa intrerup inainte de punctie si sa reiau dupa, deci cam 3 zile de pauza ar fi in perioada punctiei.

Hematologul ti-a dat ac tratam sau dr specializat in infertilitate? Aspirina mai iei?

Miki
Anul asta pun d'un pui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Luni merg sa-mi fac profilul de trombofilie si profilul antifosfolipidic; eu iau de cateva zile mastodynon. Credeti ca rezultatul analizelor va fi influentat de ac. medicament?

Mastodinon contine Vitex Agnus Castus (asa cum ti-a scris si Luck). Este progesteronic si posibil sa-ti afecteze putin analizele (Prot S in spec). Fa-i o pauza de 10 zile inainte de anal.A.... mutatiile le poti face deoarece nu le afecteaza.

Miki
Anul asta pun d'un pui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Looana
Miki am reusit in final sa le fac ,am fost la clinica unde am facut Fiv-urile.Le-am zis ca eu am avut 4 sarcini oprite din evolotie si acuma la ultimul fiv beta a fost dar nu sa mai dublat.Clar ca e o problemna ,le-am zis ca nu pot sa mai fac urmatorul fiv pina nu fac niste investigati mai profunde...au fost si ei de acord chiar mi-au reomandta o lista intreaga cu tot felul de analize.
Am facut analize de singe ,profil sindrom antifosfolipidic si trombofilie ereditara ,anticorpi,glanda tiroida ,analize genetice(si eu si sotu)si ceva analize hormonale.In 3 saptamani avem rezultatul dupa care vedem mai departe ce tratament facem si urmnatorul fiv.
O duminica frumoasa va doresc!

Looana

Loona Bravo sper sa gasesti cauza .... eu de fapt sunt sigura ca esti o surioara de-a noastra

Miki
Anul asta pun d'un pui.

Mergi la inceput

Citat:
miki, sanatate mamei tale.
Vad ca nu prea sunt doritoare de Neevo pe aici...

Cate pastile de Medyn forte se iau pe zi? Se dau oare pe reteta in Germania sau sunt la liber? mcrissa, cu siguranta ca tu ai stii sa imi spui, dar cum intri mai rar aici, poate ma ajuta fetele .

Mutumesc, mama se simte mai bine dar m-a speriat rau tromboza asta venoasa. E f urata si periculoasa, i s-a umflat piciorul de la genunchi in sus cu fierminteala mare, pielea f rosie si sensibila la atingere. Asta putem face si noi oricand Tb sa o duc la analize neaparat , MTHFR C677T are sigur ca EU o am homozigota.
Medyn Forte se ia 1/zi , dar dr lui Mcrissa i-a spus sa ia 1 la 2 zile dupa ce aflase ca e gravi. Partea proasta e ca nu se pot da pe jum deoarece sunt capsule nu tablete. A... in Germania se dau pe reteta din cate stiu eu.

Miki
Anul asta pun d'un pui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Care e treaba cu Neevo? Eu as vrea....

Ideea ar fi sa ne asociem mai multe fete si sa rugam o firma care importa medicamente sa ne ajute. Ce parere ai? Ai vre-o pila la o astfel de firma?
Fetelor care intrati in hora?

Miki
Anul asta pun d'un pui.

Mergi la inceput