Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-
Raspunsuri - Pagina 20
luck spune:
balanta 
sa traiesti , eu acum imi dau seama 
ca este alta clinica asa? Am crezut ca este in cadrul clinicii de fertilitate unde il gasesc si pe dr.K !!!
Referitor la pret .... este super scump , de ce oare?Este probabil profi si atunci sper ca o sa-mi citeasca imunofenotiparele si trombofilia pe care o voi face
si sa-mi spuna daca am nevoie de ceva in sarcina !!!
Dar...avand in vedere ca un drum pana un Buc la dr U + consultatia ma va duce la 3 mil si ceva nu e mare diferenta.
Multam !!!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Eu mi-am facut analizele de trombofilie la Coltea la inceput de an si toate mi-au iesit bune, desi am pierdut 2 sarcini la 5, 6 saptamani. As vrea sa mi le repet acum pe toate la dr. Uscatescu de la Fundeni si nu stiu cum sa dau de ea. Se face programare, exista un nr. de tel???
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Buna ziua, fete dragi! Factor V LEIDEN G1691A(R506Q)- Heterozigot Factor V R2 H1299R- Heterozigot Factor II (Protombina) G20210A- Homozigot Normal Factor XIII V34L- Homozigot Normal B(eta) fibrinojen -455G>A- Heterozigot PAI-1 4G/5G- 4G/5G GPIIIa(HPA-1) L33P- aa MTHFR C677T- Homozigot Normal MTHFR A1298C- Heterozigot ACE I/D- I/I ApoB R3500Q- Homozigot Normal ApoE E2/E3/E4- E3/E3 http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png |
Cred ca ai doborat orice record ! Mutanta esti, maica

De ce sa iti iei gandul de la bebe? Probabil ca va trebui sa-ti faci un litru de clexane pe zi
balanta_tm spune:
Miki
, eu nu inteleg ceva de pe prima pagina in legatura cu istoricul tau. Scrie: ' APCR =102 (val normale <=120); in buletinul meu de analize scrie ca valorile normale ale APCRului sunt >=120.
Totusi: ai gresit tu cand ai scris aici sau au gresit astia valorile normale pe buletinul meu de analize?
luck
, nu stiu de ce o fi asa scump hematologul. Nu stiu nici daca se pricepe sa iti citeasca imunofenotiparele; habar nu am, ca eu nu am facut analiza asta.
guzelnico
, eu nu inteleg exact buletinul tau de analize. Ai cam multi 'homozigoti normali' si asta nu stiu ce inseamna
(defapt nu sunt sigura ca stiu care e diferenta dintre 'homozigot' si 'homozigot normal'). 'Homozigot normal' o fi de bine, sper.
Din cate stiu eu, un 'homozigot' (fara 'normal', homozigot si atat) face cat doi 'heterozigoti'; deci homozigotul la mutatii e mai rau ca heterozigotul. Ma gandesc insa ca unde scrie 'homozigot normal', nu esti mutanta, deci ai fi ok in zona aia. Mutatiile tale ar fi, cred eu, acolo unde scrie 'heterozigot'.
Probabil ca ai mutatia Factorului V Leiden si MTHFR A1298C, ambele heterozigote, ceea ce nu e dramatic. Daca e asa cum presupun, Clexane scrie pe tine + vitamine pt MTHFR
.
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
guzelnico spune:
Googy, iti multumesc pt parere. 
Se da vreun premiu pt record?!
Sa ma strigati POLI-MUTANTA! 
Balanta_tm, iti multumesc si tie. 
Am citit asa:
- homozigot= organism alcatuit dintr-un singur tip de gameti
- heterozigot= organism diploid cu 2 gene diferite, una normala si una transformata prin mutatie
De aici am dedus eu ca homozigot ar fi mai bine decat heterozigot. ![]()
http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
rosca spune:
Vitamine iau ce mi-au prescris de la Szeged respectiv:Vit.C 1/zi 500,Magne B6-3*1/zi,Femibion 800 -1/zi,Omega 3-1/zi.Ei zic sa intrerup si Vit C.Oare ce ar trebui sa mai iau?
Am facut FIV pentru ca nu am mai ramas insarcinata de aproape 4 ani ,de la ultima sarcina oprita in evolutie
lavinia78 spune:
Buna fetelor! Am revenit din concediu odihnita si gata pentru bebe.
Am fost un pic confuzata de schimbarea numelui capitolului dar cand am intrat la subiect mi-am dat seama ca asta este. Am citit din mesajele voastre pe diagonala. Am aflat ca avem o graviduta
felicitari, noi colege
bine ati venit si ca s-a dezbatut doza de clexane necesara.
Eu pe 16 octombrie trebuie sa merg din nou la Fundeni pentru analize si sa vad daca imi schimba tratamentul, adica daca ma baga pe heparina sau nu. Oricum pentru octobrie mi-am facut urmatorul plan: tratament naturist (de la miki
saru'mana)pentru endomentru si pentru implantare si clexane 0,2 de la ovulatie pana la test pozitiv si 0,4 de la test pozitiv pana ajung din nou la analize la Fundeni dupa testul pozitiv (eu am deja 58 kg). Voi ce ziceti?
Imi doresc ca pana la sfarsitul anului sa fim cat mai multe gravidute si sa reusim toate sa avem copiii mult doriti.
Pupici multi!
MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
miki-miki spune:
Va invit la un nou capitol aici
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)