Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
Am vrut sa evit a se considera ca ii fac reclama, de aceea ti-am trimis mesaj privat cu numele lui si clinica unde il poti gasi.

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Balanta, nu faci reclama dc vb de un dr ca e bun si ne spui cum il cheama, pt asta e forumul sa ne cautam dr buni. Poti pune numele lui aici , clinica unde poate fi gasit si eventuale date de contact. Mie mi-a prins f bine ceea ce ai aflat tu, poate alta fata vine cu alta informatie si asa mai departe.
Legat de anticorpii anticardiolipinici, nu ne sperii, f bine ca spui ceea ce stii, aici nu tb sa ascundem informatii ca sa nu ne speriem una pe alta. Dc scriem tot vom reusi sa ajungem si noi mamici.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui LadyCooper

Cum il cheama pe hematologul de la Budapesta, balanta_tm?
Eu sunt dezamagita de hematologii la care am fost pana acum si as vrea sa mai consult si alta parere.

Am vrut sa evit a se considera ca ii fac reclama, de aceea ti-am trimis mesaj privat cu numele lui si clinica unde il poti gasi.

Si mie, pls ! Tie ti-a recomandat mai mult de 0.4?

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

goggy, mi-a dat tot Clexane de 0.4 (defapt Fraxiparine, dar e egal), dar din prima zi de stimulare; intrerupt cu doua zile inainte de punctie, apoi reluat.
Retin ca parca tu ai primit de la hematoloaga din ziua 4 de stimulare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Citat:

Balanta, nu faci reclama dc vb de un dr ca e bun si ne spui cum il cheama, pt asta e forumul sa ne cautam dr buni. Poti pune numele lui aici , clinica unde poate fi gasit si eventuale date de contact. Mie mi-a prins f bine ceea ce ai aflat tu, poate alta fata vine cu alta informatie si asa mai departe.
Legat de anticorpii anticardiolipinici, nu ne sperii, f bine ca spui ceea ce stii, aici nu tb sa ascundem informatii ca sa nu ne speriem una pe alta. Dc scriem tot vom reusi sa ajungem si noi mamici.

DOAMNE AJUTA!

Daca e voie, cu placere:

Doctorul se numeste Imre Bodo si lucreaza la clinica:
http://www.medical-center.hu
Daca selectam limba Engleza, la 'Medical services', alegem 'Hematology, Oncology' si acolo il gasim pe doctor.
Eu m-am programat via email si au fost foarte prompti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Exact, din ziua 4 de stimulare. Ai o memorie de elefant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Rosca felicitari !!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta! Ne poti spune daca ai facut FIV si din alte cauze (trompe infundate, probleme sot, etc) sau pt ca nu reuseai sa ramai gravi natural?

Eu nu as intrerupe Clexane-ul in niciun caz. Da-i mail sau caut-o pe Uscateasca la spital ca nu e de joaca si nu are sens sa risti sa intrerupi Clexane-ul dupa ce te-ai chinuit atat.

Pup fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Balanta multumim ! O sa le pun pe prima pag.
Fetelor am citit undeva ca Uscatescu e la o conferinta, Voi ce stiti? nu am primit rasp la mail-ul de acum 2 zile.
Deci nu se ofera nimeni sa ma ajute cu actualizarea primei pag. Urmatorul cap il desc cu nick-ul meu deoarece mai mult ma incurca, cand vreau sa fac o actualizare tb sa ma deloghez ca sa ma loghez apoi cu trombofilia.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goldi

maaaaaaaaaaaare dreptate ai !!!
Nu stiu de ce dar si eu mi-am imaginat acelasi lucru !!!
Te rog din suflet nu ma lasa , te astept la subiectul unde miki ne-a mutat povestea.
miki
asa-i ca nu pot face analizele de trombofilie decat dupa vreo 10 zile dupa ce intrerup tratamentul pe care-l fac acum?
balanta
sa inteleg ca ma pot programa si pe mail?In cazul asta o sa incerc sa ma programez in aceeasi zi si la el si la dr K ,oare reusesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna ziua, fete dragi!

Mi-a tras si eu scaunelul langa voi si am venit cu jalba (rezultatul analizelor). Nu mai am rabdare pana pe 7 octombrie cand ar trebui sa ma prezint la dr.
V-am citit cu mare interes si inca n-am reusit sa parcurg toata informatia bogata postata aici.

Scurt istoric personal:
- avem 36 de ani si de 5 ani incercam sa avem un bb (in primii 2 ani am incercat natural, fara succes)
- de 3 ani am inceput si investigatii detaliate, in urma carora sotul a trecut printr-o operatie de varicocel (spemograma tot slabuta) iar eu am facut HSG (toate caile libere si pregatite pt bb mult-dorit)
- in iulie 2008 am facut primul FIV- din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie la 4 saptamani
- in februarie 2009 am facut al doilea FIV- din nefericire acesta nu s-a prins deloc (rezultat Bhcg la 2 sapt de la ET- 0.2)
- dr mi-a recomandat si analize genetice (pt risc cardiovascular), al caror rezultat este:

Factor V LEIDEN G1691A(R506Q)- Heterozigot
Factor V R2 H1299R- Heterozigot
Factor II (Protombina) G20210A- Homozigot Normal
Factor XIII V34L- Homozigot Normal
B(eta) fibrinojen -455G>A- Heterozigot
PAI-1 4G/5G- 4G/5G
GPIIIa(HPA-1) L33P- aa
MTHFR C677T- Homozigot Normal
MTHFR A1298C- Heterozigot
ACE I/D- I/I
ApoB R3500Q- Homozigot Normal
ApoE E2/E3/E4- E3/E3

Am inteles eu ca "heterozigot" nu e de bine dar nu am vazut combinatia de mai sus la nicio aspiranta de aici. Oare sa mai sper la un bb sau ... trebuie sa-mi iau gandul ...

O zi minunata va doresc!

http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luck

balanta
sa inteleg ca ma pot programa si pe mail?In cazul asta o sa incerc sa ma programez in aceeasi zi si la el si la dr K ,oare reusesc?

luck, eu pe email m-am programat la hematolog; asa cum scrie si pe site, are program Miercurea dupamasa si Vinerea toata ziua.
Am facut asa incat Kovacs sa ma programeze intr-o Vineri, apoi am scris la clinica unde este hematologul, ca vreau in ziua x de Vineri, in care deja ma programasem la K. Ca sa nu fii surprinsa cand mergi la hemato: preturile nu sunt mici, consultatia costa 29000 HUF.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Miki aspirina protect 100 am eu in casa,pot sa iau deci una si jumate pe zi?
Mie mi-a recomadat med.de la clinica in caz de sa iau Femibion 800 Folsäure Plus Metafolin
Am vazut pe prima pagia Metafolin e o vitamina ,pot sa o iau si eu daca o camand ???

Looana

Mergi la inceput