Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-
Raspunsuri - Pagina 18
luck spune:
tamaryllis 
m-au costat 100 lei , nu mi se pare mult!!!
Crezi ca drK stie sa le interpreteze?
Pe masura ce ma tot uit la ele mi se pare ca nr limfocitelor este foarte mare !!! 
tamaryllis spune:
Luck, eu zic sa te linistesti si sa nu iti mai faci probleme fara sa cunosti interpretarea! Fa o incercare cu dr. K, caci sunt sigura ca a mai vazut asemenea analize! Oricum, nu ai nimic de pierdut.
Si orice ar fi, exista o rezolvare!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
tamaryllis spune:
Ai reusit sa mergi si la Synevo pt analizle de trombofilie?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
luck spune:
tamaryllis , 
nu , nu am reusit sa ajung la Synevo , acum trebuie sa astept si eu sa imi termin tratamentul , sa treaca vreo 10 zile si apoi sa le fac.
rosca spune:
salut
In ziua 12 ,BHCG 72.Fiv nr 2 la Szeged.Marea mea problema este ca de la Szeged ,dupa ce mi-or dat Clexane 0.4 din prima zi de stimulare,acuma zice sa-l scot si sa introduc Aspirina. Nu stiu ce sa fac si Uscatescu nu imi raspunde ,am inteles ca e la un congres.
goldi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luck Cautand un laborator la mine in oras unde sa-mi pot face celulele NK , am gasit unul singur care trimite proba de sange in Germania .Le-am facut , am mentionat ca vreau celulele NK (poate era bine daca mentionam CD16 si CD56) , si rezultatul este urmatorul , in limba germana , din care nu inteleg foarte mult. Va rog din suflet poate ma puteti ajuta cu o interpretare !!!!Pleeeaseeee!!! ![]() Monozyten 126/ ul 80-540 / ul \SHORT FORM MONO Granulozyten 819/ul 3000-8000 /ul \SHORT FORM :GRANULO Leukoziten gesamt 6300/ul 4000-10000/ul \SHORT FORM :LEUKO Lymphozyten gesamt 5355/ul 1350-2500/ul \SHORT FORM :LYMPHO B-Lymphozyten 498(9.3%) 70-350/ul (7-17%) \SHORT FORM :B-ZELLEN Naturliche Killerzellen 439(8.2%) 50-300/ul (5-15%) \SHORT FORM :NKC T-Lymphozyten 4247(79.3%) 800-2500/ul (75-93%) \SHORT FORM :T-ZELLEN T-Helferzellen (CD4) 3068(57.3%) 650-1200/ul (35-60%) \SHORT FORM :T4-H T-Suppressorzellen (CD8) 894(16.7%) 500-800/ul (30-38%) \SHORT FORM :T8-S T4/T8 Ouotient 3.4 1.1-2.3 \SHORT FORM :T4/T8 |

Nu ma pot abtine gandindu-ma la figura lui K cand ar incerca sa desluseasca analizele.
Nu sunt tendentioasa, nici nu-l cunosc deocamdata pe dl K, dar sunt sigura ce figura ar face.Ca de altfel si alti onorati domni si doamne dr gineco, care le considera niste prostii bune de umplu timpul clinicilor din afara care nu au ce face cu timpul .
Luck, iubita, pentru deslusirea intervalelor normale, de fapt ce inseamna cand valorile tale sunt in afara lor, consulta sfatulmedicului punct ro la capitolul analize, este f bun.
Sunt in mare fuga, dar in week-end o sa revin.
Ce este de retinut este ca, dupa cum observi la unele analize, valoarea in sine poate fi mai mare decat normalul , dar ca procent sa te incadrezi in limite, sau invers. Fractiunile limfocitare pe care ti le-au dat in analize pot sa nu fie toate (desi este muuult mai complet decat la V babes - chiar, UNDE le-ai facut ? ) deci totaul poate sa nu fie 100% .
Va pup,

Balanta, te-ai hotarat ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
balanta_tm spune:
| citat din mesajul lui rosca salut In ziua 12 ,BHCG 72.Fiv nr 2 la Szeged.Marea mea problema este ca de la Szeged ,dupa ce mi-or dat Clexane 0.4 din prima zi de stimulare,acuma zice sa-l scot si sa introduc Aspirina. Nu stiu ce sa fac si Uscatescu nu imi raspunde ,am inteles ca e la un congres. |
rosca
, felicitari pt sarcina.Daca as fi in situatia ta, nu as scoate Clexane-ul ca sa trec pe Aspirina (vad pe prima pagina ca ai ambele alele heterozigote ale lui MTHFR).
Iti doresc sarcina usoara si bebe a termen!

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
balanta_tm spune:
| citat din mesajul lui goldi Balanta, te-ai hotarat ? ![]() "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
goldi
, o sa iti scriu mesaj privat MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
goggy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui balanta_tm
Am vrut sa evit a se considera ca ii fac reclama, de aceea ti-am trimis mesaj privat cu numele lui si clinica unde il poti gasi. MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot |
Si mie, pls ! Tie ti-a recomandat mai mult de 0.4?
miki-miki spune:
Fetelor
nu va suparati, va rog sa vb despre pb imunologice la sub "Sarcina si bolile autoimune" din 2 motive:
1. deviem de la subiect
2. acolo intra mai multe persoane cu pb imunologice care isi pot da cu parerea
Am sa mut toata discutia acolo.
Rosca ,
felicitari pt sarcina!!! Nu intrerupe clexan-ul cel putin pana la ecograful unde vei vedea inimioara lui bb. Cu ecograful in mana te duci la Uscatescu care iti va spune ce tb sa faci. Vitamine iei? Tb neaparat dc ai MTHFR.
EDIT: Am mutat tot dialogul aici
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)