Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Nu ati remarcat ca am schimbat titlul subiectului? Nu-i mai frumos asa?

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

si nu numai, as zice eu. Adicatelea nu e numai cauza de oprire din evolutie, da si probleme la implantare. Vezi io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Aha ! Asa mai merge , ma simt si io inclusa
Saru'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Da Goggy aveai dreeptate dar nu mai intra nici o virgula in carnatul ala lung asa ca l-am schimbat in "Trombofilia o cauza a infertilitatii" Cu multa placere. Spune-mi , doresti parola la contul trombofilia sa ma ajuti cu actualizarea listutei? Eu uit cateodata, sunt multe fete care tb puse acolo dar am uitat care. Please!!! Help!! Dc tu nu poti at se ofera altcineva?
Loona nu stiu dar dc o iau asa ochiometric cred ca e vb de limfocite NK (NATURAL KILLER). Cum a iesit anal asta? MTHFR doar heterozigot cica nu e o buba f mare dar ginecoloaga mea din oras considera ca este si da tratam cu B-ri+aspenter si clexan. Ti-a iesit FSH-ul mare pt ca mai aveai inca in organism hormonii stimularii, deci nu te lua dupa ac anal pt ca nu e reala. Du-te la hematolog si dc si NK nu e buna at cei care fac FIV tb sa-ti dea tratam cu prednison mai mult timp casre din pacate coaguleaza sangele (nu stiu exact dc asta e tratam )
Georgic posibil sa ai MTHFR chiar dc celelalte sunt bune, 40% din populatie o are heterozigota si 10 % homozigota. Eu fac parte din aia cu 10%. Ar tb sa mai faci :anticoagulantul lupic (LUPUS ANTICOAGULANT) ,anticorpii anticardiolipinici IgG si
anticorpii anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
Anna Cris din pacate Avalon nu poate sa-ti mai raspunda deoarece s-a retras de pe forum, astazi am citit la sub FIV un mesaj in care Luck scria ca s-a retras de pe DC si ca e bine.
Avalon dc ne citesti vreau sa-ti spun ca imi pare rau ca te-ai retras si-ti urez sarcina usoara in continuare si la termen. Multa sanatate si fericire , in curand vei fi mamica de baietei.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor eu nu am facut mutatia protrombinica, mai e nev sa o fac si pe asta ? Fac oricum clexan si vreau sa-l fac pe ala babanul... zau ca nu-mi lipseste de la dosar protrombinica aia

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, in conformitate cu ceea ce zicea hematologul de la Budapesta, protrombinica e mai putin rea decat FVL, asa ca, eu personal nu stiu daca are sens sa o faci si pe protrombinica daca oricum vei face o doza mai mare de Clexane.
Poate doar asa, pt curiozitatea ta personala , da' sincer, nu cred ca ai si mutatia protrombinica.
Acuma, ca ai schimbat titlul la topic, ma simt si eu inclusa .

Pentru fetele care vor face anticorpii anticardiolipinici: daca veti avea nesansa sa va iasa pozitivi, tot de la hematologul de la Budapesta am aflat ca ei fac parte din categoria alora 'rai' si ca necesita Clexane de 0.6. Cand doctorul mi-a evaluat dosarul, de doua ori s-a oprit la anticardiolipinici sa se asigure ca sunt negativi; cred ca avusese el in cariera lui ceva experiente nasoale cu anticorpii astia, ca tot imi spunea 'they are very bad'.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu va spun eu ce doze de Clexane sa va faceti, eu doar scriu ce am aflat de la el (si chiar mi-a lasat impresia ca e un medic competent, ceea ce la mine se intampla foarte rar ) si voi decideti ce aveti de facut mai departe.

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

Miki am primit rezultatele cu un diagnostic MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot .
Ce este Lymphozyten si Killerzellen, nu am intles prea bine din termeni medicali....din ceea ce am dedus eu zice ceva legat de placenta in uter.
Nu stiu cit este de corecta analiza facuta imediat in urmatoarea luna dupa stimulare dar mi-a iesit in ziua a 10 de la CM FSH 13,2mIU/ml si eu in martie il aveam 6,4 ....cred ca e de rau mi-a scazut mult rezerva in timpul stimulari,nu?
Acum ce sa fac mai departe,merg cu rezultatele la gineocolog,Dr de familie sau la Hematolog,cine i-mi da tratament sau numai cind voi face Fiv i-mi va tratament pe MTHFR.Trebuie sa vad ce vitamine sa aiu si in ce concetratie sa fie,eu am luat in vara asta B-uri complex.
Numai bine !

Looana

"Limfocitele sunt componente celulare din sānge. Acestea includ celulele B, celulele T #351;i celulele ucigase naturale #351;i fac parte din a#351;a-numitele "celule albe din sānge",leucocite" .

Nu ma pot abtine sa nu ma bag nitel, pt ca am o "pasiune" pt celulele ucigase si se pare ca si ele pt mine
Loana, killerzellen cum au iesit ? Adica ce valori?
Intr-adevar principalul mecanism al "ucigaselor" la nivel uterin este necrozarea placentei sau reducerea vascularizarii endometriale, de aceea o indicatie in plus pt heparine.
Asta in tari civilizate, of corse, nu la noi unde singura reactie pe care am starnit-o in lumea medicala autohtona in legatura cu NK , a fost amuzamentul condescendent.
Sunt mai mult decat interesata ce tratament iti vor aplica, in cazul in care analizelele imunologice nu ti-au iesit normale .
Unde faci FIV in Germania ?
Am o prietena f buna in Munchen care s-a oferit sa ma gazduiasca in perioada FIV ... si dup-aia daca raman cu vreo 6 buc bb la purtator si face sotu' depresie
Europa este mult mai reticenta in ceea ce priveste problemele imunologice, de-abia au inceput sa accepte ca trombofiliile afecteaza fertilitatea ... sunt putine clinici FIV care sa investigheze si asa ceva .
Te urmaresc cu interes si iti tin pumnii

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_chris spune:

Draga Miki,

multumesc muult pentru raspuns... si mie imi pare rau ca s-a retras avalon.. dar ma bucur sa aud ca este bine si ea si bebelusii...

poate e o alta fata care e monitorizata de dna. dr. avram. Eu am inceput din septembrie sa merg la dansa si inca nu sunt lamurita cum e cu monitorizarea, de aceea mai ceream opinii.. in rest este ff draguta dna. doctor si partea buna e ca ai o programare si nu trebuie sa astepti ca la fundeni.

va pup pe toate si muult succes tuturor fetelor... sunteti niste luptatoare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady__Cooper spune:

Cum il cheama pe hematologul de la Budapesta, balanta_tm?
Eu sunt dezamagita de hematologii la care am fost pana acum si as vrea sa mai consult si alta parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

balanta,miki
pentru ca m-am speriat de anticorpii anticardiolipinici de care zicea balanta postez aici rezultatul meu si va rog frumos sa-mi spuneti daca e ok.
AutoAK Cardiolipin IgMAG negative,4 negativ:<12 RE/ml
\SHORT FORM :CARD-MAG
Auto Phospholipid IgM/IgG negative,0.3 negativ,COI<1.0
\SHORT FORM :PHO-MAG
Natrium 141 135-150 nmol/l
Kalium 4.5 3.5-5.5 nmol/l

multumesc frumos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mikiduta..mda .. cum banuiam .. naspa adica ..acum astept rezultatul de la germanica si apoi vedem ..
si miki , referitor la intrebarea ta .. sincer io as face si analiza aia .. sa stai tu cu sufletul impacat

hai sa va mai intreb si io ceva .. ma sacaie intrebarea .. daca ai cardilipinicii negativi ,la un moment dat, se pot pozitiva peste 1 an.. io ii am facuti in 2008 , se poate ca acum sa fie altfel decat negativi cum erau atunci
imi pare rau ca avalon nu mai scrie pe DC .. stia multe si ajuta enorm...daca insa ii este mai bine asa , f bun .. o pupacim ..si o asteptam..sarcina usoara fata buna

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Mergi la inceput