Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

miki eu am cerut... redurere si surprinzator mi s-a acordat una substantiala ca altfel nici eu nu mi-as mai fi permis
Succes cu et-ul...

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami30

miki eu am cerut... redurere si surprinzator mi s-a acordat una substantiala ca altfel nici eu nu mi-as mai fi permis
Succes cu et-ul...

cami

Multumesc, deocamdata nu vreau sa ma gandesc mai departe de ET, vreau sa cred ca imi va reusi

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Mai fetele mie mi se face frica rau cand ma gandesc ca e posibil ca daca ramai gravi sa primesti Clexane in cantitate prea mica si apoi sa pierzi sarcina pt ca nu ai facut doza care trebuie...

Oare cum ar fi mai bine sa fac daca raman gravi? Sa fac de la inceput Clexane de 0.4 (tinand cont ca am cca 60 kg) sau sa risc sa iau de 0.2 daca Uscateasca zice sa introduc cantitati mai mari treptat?

Voi cum ati face daca ati fi in locul meu? Ce riscuri ar fi daca fac doza prea mare de Clexane?

Offffffff greu cu mutatiile astea... Pe un forum englezesc MTHFR era numit "mother f...er" (cica de la asta vine prescurtarea)

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, ce v-apuca cu Clexane-ul de 0.2? Pai ala e ca o frectie la un picior de lemn...

Mie mi s-a spus de catre hematologul de la Budapesta ca doza cu adevarat mare de Clexane este de 0.6 de doua ori pe zi si ca doza de 0.4 o data pe zi, la o mutanta de 62 de kg cum sunt eu, nu are cum sa faca rau.

Miki, luck, mcrissa, Profa

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi.81 spune:

[quote]citat din mesajul lui miki-miki

Silvi bine ai venit printre noi. Ai numai FVL heterozigot? Ar tb sa te mai investighezi , MTHFR si mutatia protrombinica le-ai facut? Te intreb pt ca, combinatiile sunt mai periculoase, numai una si heterozigota nu e f rau.
mersi MULT DE PRIMIRE SI DE INDICATII,EU mthfr,AM FACUT-O SI A IESIT BUNA,LA FEL SI HOMOCISTEINA,DAR MUTATIA PROTROMBINICA NU STIU DACA AM FACUT-O CA NU STIU CUM SE CHEAMA IN ITALIANA,DACA VREI AM SA- SCRIU EXACT CE ANALIZE AM FACUT,POATE MA MAI AJUTI TU CU CEVA INDICATII...........PUPIK

Mergi la inceput

MIE AICI DR IMI SPUNEA DE NISTE INJECTII CE SE NUMESC,SELEPARINA,DAR CARE MI LE-AR FI DAT DOAR ATUNCI CAND SE VEDEA bb LA ECOGRAF,NU MAI REPEDE.............CRED CA E TOT CA UN FEL DE CLEXANE.....EU AM ACASA DE 0,4........LA 105KG ALE MELE........CAT CREDETI CA AR FI DOZA BUNA????'EU NU AM REUSIT INCA SAGASESC PE AICI UN HEMATOLOG.......POATE O SA-MI RECOMANDE VREUNUL GINEC ASTA NOU!!!!!!!

Mergi la inceput

Jasemine MTHFR vine de la metilen tetrahidrofolat reductaza Eu cred ca la mine nu a facut fata doza de 0,4 la 65 kg ale mele plus ca eram dupa o stimulare care imi coaguleaza sangele
BalantaTm esti o comoara, imi sunt de folos informatiile care le-ai adus de la Budapesta. Sa nu ne parasesti, pleaseee!! Dc mai afli ceva spune-ne.
Silvi mai aveam o fata din Italia dar vad ca nu mai intra, e vb de LilianaFi care si ea avea MTHFR. Poate dc ii scrii un PM te poate orienta catre un hematolog bun. Mutatia protrombinica G20210A mai este cunoscuta ca Fact II.
Te rugam sa scrii cu litere mici, este obositor scrisul cu litere mari si scrie si in regulamentul DC ca nu ai voie.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Si eu zic sa va potoliti cu doza de 0.2...e chiar frectie.
Eu am primit 0.4/ zi la 48-49 kg de la hematolog. In urma cu cateva luni am fost la un medic israelian la consultatie ( ma batea gandul sa fac Fiv cu el, e foarte bun ) si mi-a dat 0.4 pe zi preventiv, fara sa stie ca am trombofilie. Plus o aspirina de 100.

Mergi la inceput

Goggy dar ce silfidutza esti. Da, azi am cazut pe ganduri rau , nu-mi da mie Uscateasca in veci doza de 0,6 de la inceput. Sunt sigura-sigura ca nu a facut fata doza de 0,4 la ultima sarcina. O sa incep cu 0,4 imediat dupa ET , care o sa-l fac pe CM super natural fara pic de hormoni si voi pleca cu un sange mai subtire la drum . Astfel voi avea sanse mai mari sa tin sarcina Doamne ajuta sa se prinda bb Apoi voi face eco f des si o voi bombarda pe Uscateasca cu ecografele pana imi va da de 0,6

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Silvi mai aveam o fata din Italia dar vad ca nu mai intra, e vb de LilianaFi care si ea avea MTHFR. Poate dc ii scrii un PM te poate orienta catre un hematolog bun. Mutatia protrombinica G20210A mai este cunoscuta ca Fact II.
Te rugam sa scrii cu litere mici, este obositor scrisul cu litere mari si scrie si in regulamentul DC ca nu ai voie.

Miki,mersi mult de indicatie,factorul II l-am facut si a iesit bine!!!!!

Mergi la inceput