Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mcrissa, nu cred ca a fost o coincidenta, sunt sigura ca te-au ajutat. B6 de ex ajuta la cresterea progesteronului(eu l-am avut de trim III la 4 sapt ), despre B12 am postat mai de mult un art in care scria ca un dr le-a dat pacientelor cu infertilitate inexplicabila B12 si apoi acestea au ramas gravi f repede. Deci sigur te-au ajutat.
Jasemine ia-le dc ai MTHFR pt ca te vor ajuta. Nu stiu dc poti face anal imunologice dc esti sub tratam de trombofilie, banuiesc ca da. Opreste-le cu 24 de ore inainte de a da sange apoi le reiei imediat.
Georgic multumesc dar cred ca nu ma mai caut de nimic. Am dus o sarcina pana la 8 sapt fara prednison si deci nu am pb imunologice. La ultima sarc am luat prednison dar s-a oprit din ev la 4 s si jum apoi am aflat ca prednisonul coaguleaza sangele. . Mi-a scris o fata din Germania(cu trombofilie) pe privat ca dr nu i-au dat prednison deoarece coaguleaza sangele si ca heparina ajuta si ea in pb imunologice si numai dc aceasta nu facea fata abia at ii dadeau prednison.
Multa sanatate si-ti urez sa nu ti se lungeasca lista cu bubele.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

mikisor .. iti zic de acum ...

http://www.cdt-babes.ro/servicii/imunologie_autoimunitate.php

ia uite aici link cu preturi de la Babes ..cu tot cu T si B (260ron) ajung undeva la 490ron , fara aTPO ca il am facut destul de recent si fara AnticorpiAntispermatici ca si pe aia ii am facuti... deci alte 5bulioane ... dixtractie nu alta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Pe mine m-au costat 250 ron la Babes. Am cerut determinarea NK si mi-au zis ca vine la pachet cu imunofenotiparea. Adica, eu pe buletinul de analiza am si T totale, T helper, T supresoare/citotoxice, T ajutatoare : T supresoare, B, pe langa NK.
Sunt gata de pe o zi pe alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
foarte interesant ceea ce scrii tu despre prednison , dar nu inteleg , zici ca in cazul in care heparina care ajuta si la probleme imunologice nu face fata recomanda prednison , dar cum isi da seama daca face fata sau nu heparina ? Din analize de sange sau ..?

Mergi la inceput

Luck, banuiesc ca prin analize sau ecografic. Dc ecografic se vede ca bb e mai mic decat varsta sarcinii se creste doza de heparina, dc nu se vad rez bune nici dupa ce s-a crescut doza at banuiesc ca se baga prednisonul.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Hai sa va inveselesc ziua , click www.antena3.ro/stiri/fun/un-bebelus-danseaza-pe-single-ladies-piesa-interpretata-de-beyonce_80899.html" target="_blank"> aici

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele va multumesc din suflet pt raspunsuri ! Ma rog si eu sa ma ajute tratamentul asta pt MTHFR. In ceea ce priveste vitamiba B12 eu iau doar o fiola pe zi si e din aceea cu dozaj foarte mic. Oare ar trebui sa iau o cantitate mai mare? Voi de care luati in cazul in care nu va tratati cu Medyn Forte sau Neevo?

Mcrissa te pupic dulce ! Si eu sunt sigura ca nu e o coincidenta ca ai ramas gravi asa repede si sper sa patesc si eu lafel :)

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aseeee.. multam micutele pt ajutor .. gata m-am hotarat ... le face fata si pe astea ..cand cum .. ma gandesc cat de repede ..deci bag mana la tescherea si cred ca rezolvam
goggy, insa io vreau sa fac mai multe anelize ..adica tot ce e postat pe prima pagina la Analize imunologice , nu numai limfo T si B (mai putin atpo si antispermatici).. de-aia ma vor costa 490 ron ..am scris cu o pagina in urma cat costa fiecare analiza dupa ce am sunat la v babes

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, am facut analiza vitaminei B12 si valoarea ei a iesit 343.50 pg/ml la limite de 208-963.5 pg/ml.
Desi este in limite, ma intreb daca valoarea ce mi-a iesit imi spune ceva despre evolutia MTHFRului meu.
Daca cumva stiti ce inseamna valoarea asta in MTHFR, va rog spuneti-mi .

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Balanta_tm MTHFR se activeaza de ob in sarcina, acum in afara sarcinii ai o val bunicica, mj intervalului e pe la 500 am obs iar tu ai o val de 343.50. In alta ordine de idei, am citit ca B12 se face impreuna cu B9(acidul folic) deoarece tb interpretate impreuna. Gasesti inf mai multe www.synevo.com.ro/" target="_blank">aici la pag 448

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
asta inseamna ca tratamentul cu heparina este inceput odata cu stimularea sau imediat dupa ET asa?

Mergi la inceput