In cautarea unei bone
Raspunsuri - Pagina 2
nicabianca_a spune:
Pentru mamicile din Timisoara,care sunt in cautarea unei bone,eu am pregatire in domeniul pedagogic cu multa rabdare,fire active,comunicativa, cu abilitati in antrenarea copilului in jocuri si activitati ce stimuleaza creativitateasi cu experienta in lucrul cu,copii, ingrijesc, supraveghez, copii,in functie de programul parintiilor chiar si ocaziolal,duc-aduc copii la scoala,gradinita,etc, in Timisoara si in imprejurimi . Mai multe informati pe id: nicabianca_a sau la numarul de telefon:0770418863.
flexi spune:
Pentru mamicile din Brasov si imprejurimi. ( eu locuiesc in Harman), in cautare de bone. Am studii de pedagogie, fire deschisa si comunicativa. Am lucrat cu copii ( after school ) , am fost in tabere cu ei, pot prelua copii de la scoala , supraveghere ( la domiciliul meu sau al parintilor ). Eu zic ca cel ami bine este sa ne intalnim, sa ma cunoasteti, dupa care decideti daca ma doriti ca bona sau nu. Tel meu : 0724-377069. Daca nu aveti cu cine sa va lasati copilul de revelion, puteti sa va bazati pe mine!!!!!!!!!!! Nu sunt tanara, nici batrana ( 40 ani ), am si eu copil si stiu ce inseamna sa-ti doresti tot ce este mai bun pentru el.
ama1357 spune:
si noi cautam o bona de incredere.
cumnata mea (bucuresti) a stat cu baietelul ei pana acum, dar peste putin incepe iar serviciul, si ar fi nevoie de o bona, orar 9-19.
aveti vreo bona pe care sa ne-o recomandati?
va multumesc mult
anemona spune:
Revin si eu la acest subiect, m-ar interesa din septembrie o doamna care sa-mi ia fetita de la scoala la ora 12, s-o aduca acasa si sa stea pana la orele 16, timp in care sa-i dea sa manance si s-o supravegheze. Deci ar fi vorba de 4 ore pe zi. Daca exista cineva care are o bona pentru 4 ore pe zi, as vrea sa stiu si eu cat platiti.
Dar tariful pe ora pentru ore suplimentare il stie cineva?
As vrea sa-mi fac o idee daca merita sa caut pe cineva sau apelez la afretschool.
Multumesc !
Lorikay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmena Mie mi se pare suficient, ea e pensionara. Nu am pretentii la ea sa mi-l invete limbi straine nici matematica, nici ea nu trebuie sa aiba pretentii la mine de salarii de profesoara, eu asa consider. Carmen cu Stefan si Bogdan![]() |
Deja ii dai un salariu de profesoara.
Kariris spune:
Anemona, parerea mea e sa dai fata la afterschool. Nu prea vin bonele nici la program de 4 ore fara 600 lei. Macar la after stii sigur ca se ocupa de ea un cadru didactic si o indruma sa isi faca lectiile corect. Parerea mea.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
acmali76 spune:
Ama si Anemona, am incercat sa va trimit PM , dar nu functioneaza. Nu il aveti activat?
anemona spune:
Lachi, afterschool e o varianta mai buna, probabil, dar sunt limitata de cele care se gasesc prin preajma scolii, cateva. Nu e ca la gradi, sa duci copilul dimineata oriunde si sa-l iei seara. Ei nu vin sa-l ia daca scoala e departe. Oferta e mult mai limitata din cauza asta. In plus, eu nu vreau s-o las pana seara tarziu, as vrea sa isi faca lectiile macar partial cu mine. Plus ca acasa poate dormi, in timp de la after nu prea sunt conditii. Daca as gasi un after care sa fie flexibil, sa platesc pana la ora 16, ar fi ceva. Oricum, sunt in cautare.
Acmali, PM este activat. Cred ca trebuie sa setezi tu, la tine, optiunea.
Kariris spune:
Ai dreptate Anemona. M-am mai gandit si eu si chiar azi am discutat cu cineva de la o scoala care au si after si nu e chiar asa cum mi-am imaginat eu. Mancarea e de la catering, uneori chiar nu e mancabila (asa e la ei nu generalizez), copiii stau exclusiv pe scaune, clar nu au conditiile de acasa. E mult prea obositor pt un copilas sa plece dimineata la scoala si sa mai ajunga la ora 17-18 acasa. Practic sunt plecati de acasa cat un adult care merge la serviciu.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
elush_k spune:
Buna dragi mamici ,eu am lucrat ca bona pana in septembrie cand fetita cu care am stat a inceput gradinita si deci nu am mai putut avea grija de ea :) am avut grija de ea aproape 2 anisori .Acu sunt in cautare de o noua familie ,specific faptul ca am recomandare de la fosta familie in caz ca cineva doreste :) .Locuiesc in zona Dristor si am 25 de ani ,o fetita de 6 ani care si ea merge la gradinita pana la ora 17:00.Daca este cineva doritoare de o noua bona ma ofer cu placere ,las id-ul meu pentru mai multe informatii .Multumesc
id elush_k

si Bogdan