Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*
Raspunsuri - Pagina 15
Ilinca_M. spune:
Mai Chatonelo, Motanul Pisigriului nu-i asa frageduc ca pisoiasul tau sharmant (ups), e mai rotund la varsta, l-a dat in vileag nevasta-sa
Mababei, ca ai pomenit de visul ala (coshmar pentru mine:)), sa va spun ceva ce am tinut ascuns: acum vreo 2-3 saptamani m-am trezit brusc cu senzatia...ca-s gravida! Stiu si mi s-a declansat: am fost intr-un loc unde nu mai fusesem de exact un an, cand eram gravida la inceputuri si mi-era foarte rau. Ei, si din cauza asta am inceput sa am "deja-vu"-uri, era groaznic, imi intrase in cap ca ma simt ca atunci cand eram gravida (desi nu era asa, in sensul ca nu-mi era greatza, doar simteam ca-s...pe punctul de a-mi fi greata, nu stiu daca ma intelegeti:))). Deja eram super panicata, desi o facusem fara prezervativ o singura data, chiar prima data cand nereapucasem de indeletnicire, cand avea Sophiphi 2 luni jumate, ca inainte nu aveam chef nici sa-mi fi pus cineva pistolul la tampla. In fine, aveam senzatia aia tampita de bortzosenie si ma gandeam: ce puii mei, doar nu-s Zeitza Fertilitatii, sa patzesc pocinogul din prima si singura data neprotejat, alaptand exclusiv ca la carte blabla. E asa de derutant daca n-ai Mos Craciun, nu poti fi sigura de nimic!!! Mi-era groaza sa iau un f!@# de test de sarcinafiindca ma gandeam ca daca vad 2 liniutze io mor pe loc, o las pe biata Sophiphi orfana In fine, nu mai lungesc suspansul, pana la urma mi-am luat dest si cu tamplele pulsand si mainile tremurand l-am facut si cand am vazut o liniutza mi-o venit sa urlu de fericire!! Uh!! Asa ca succes voua, celor care planuit bebe2, 3, 4...dar pe mine sa nu va bazati la alta odisee decat pe post de chibitz!
Abia astept sa vina anca_nicolae sa ne spuna raspunsul la ghicitoare!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
novus spune:
Hello fetele !!!!!!!!!!!!
Anuntam si noi intoarcerea acasa din excursie !!!
Despre intalnirea noastra va dati seama ca o sa povestim toata saptamana deci tineti-va bine
Din punctul meu de vedere (ca organizator ) a fost o reusita totala !! Detaliind pot sa zic ca am cunoscut live niste mamici extraordinare , bebelusii unul si unul mai frumos iar despre tatici deasemenea doar cuvinte de lauda
Pensiunea a fost ca in poze , de categorie medie ca sa zic asa si i-as da nota 8 din/10, a fost ok , exceptand prima noapte cand gazda a uitat sa mai bage lemne pe foc pt a tine caldura si noaptea pe la 3 berile erau numai bune de baut pe canicula ; a doau noapte a fost ok si nu datorita exclusiv gazdei cum credeam eu ci si datorita sotului Florinelei care a pus lemne pe foc (am uitat sa intreb cum de erau treji la ora aceea ?)
La capitolul mancare iar nu prea erau pregatite d-soarele (erau niste fatute saracutele care ar fi mers la disco cred nu sa stea sa ne faca noua papa )dar am mancat si acolo si in alta parte si nu am slabit deloc
Deci ca o concluzie pensiunea a fost ok, dar pt la anu' se gaseste si mai bun !!
Asta despre ambianta, acum despre participanti :
in primul si primul rand mare parte din mamici sunt in realitate total diferite de cum ma asteptam sa fie citind postarile lor (oare de mine ce o sa zica ??) in al doilea rand toate si aici chiar nu exagerez sunt niste tipe super mamici devotate dar si mai mult de atat
Sa le iau pe rand in ordinea de pe lista mea de participanti:
Lysbeth, pe care nu m-am rabdat sa nu o intreb cati ani are (33 ) nu si-i arata deloc are o fata de 11 ani un sot super cat despre bestioc ce pot sa zic:seamana perfect cu ea si e frumossss ca o fata !!intr-un cuvant (adica mai multe) o familie superba !!bravo !!
Anca_Nicolae nota 10 mamico si tie !!! are 2 copii minunati si super destepti care sigur o mostenesc, bebe 3 e unul dintre putinii copii care dorm in orice conditii cat despre ea: foarte foarte vorbareata (ma intrece ), volubila, introspectiva, mare sportiva si un psiholog de nota 10
Olishka, gheisa noastra, cu ea m-am mai intalnit dar de fiecare data mi se pare tot mai frumoasa (pe bune ) si descopar tot mai mult o persoana chiar deosebita si foarte matura pt tineretea ei !!!este o mamica pe cinste si nu doar atat ; multumim pt entertaimentul de sambata seara !! jos palaria, vorba aceea ; David tot boss a ramas, dar un ul zambaret
Saby spanioloaica noastra cea frumoasa care printre altele se pricepe si la mima fff bine (sa traiti d-na inspectoare )!!Maya mica e o scumpa careia nu ii place in carucior
Cativ finuta si draguta, speram ca nu s-a suparat pe noi ca am cioravait la usa lor (care dadea in living) in fiecare seara Ioana ei seamana pe ea :micuta si delicata
Joanna, eeei aici a fost surpriza mea, ma asteptam la o tipa mai sfioasa si cu capul plecat si cand colo asta e semnul ei preferat si o defineste ff bine, cat despre Darius e un scump neplangacios
Dyanna, eei ea chiar e cum ma asteptam sa fie o mamica dragalasa si iubitoare si care dupa umila mea parere e cocosul in casa ; m-a distrat sotul ei care dupa ce au ajuns tot facea transporturi de la masina in camera si umbla tot timpul cu marsupiul dupa el, bravo !mutunelul e un scump
Nasa Dyannei o femeie de nota 10 pe care o asteptam pe forum are si ea un mutunel dragut de tip ghiocel!!
Ela78 a fost prima cu care m-am intalnit si strigam dupa ea exact asa Ela78,sotul lui Ela78 doar Ianis nu avea alt indicativ; familie faina si fericita ca le doarme bebe toata ziua ei se chinuie sa-l trezeasca
Gaza ce sa zic are o gaza frumoasa si cam serioasa si un gaz de nota 10 iar ea e o finuta si draguta de zici ca abia a terminat liceul si o companie fff placuta (data viitoare stam la un Breezer impreuna )
SimonaMami si aici alta familie faina excursionisti de nota 10 , bebe Victor seamana leit cu mama care are niste ochi cumva in 2 nuante de albastru, iar Eric care are si el ochi albastri mi-a zis ca nu are chef sa-i zambeasca Alexandra ci doar fratiorul sau
Denisamada alta surpriza (placuta) doamna doctor !!ma asteptam nu stiu de ce la o tipa mai sobra si cand colo Adelache e superba cu 2 ochi maaari si negri ca murele si ea zambareata ca si mami si tati care sunt niste draguti !!!!
PetraTudor, si aici am mirosit din prima familie fericita ; ea pare tot de la liceu , sotul e tatic devotat iar Bogdanel e un scump care sta in fund bine de tot si zambeste
Am mai avut-o in grup si pe Tamara prietena Olishkai pe care o cunosteam si eu (e din Deva zice Anca)mamica responsabila si ea
Am cunoscut-o si pe Leeloo care a trecut pe la noi sambata, ea e exact cum ma asteptam adica tinerica si draguta
Moamaaa cat am scris !!!
Acum ca aveti ce citi ma pun si eu sa vad ce s-a dezbatut in lipsa noastra
Editez pt ca m-am uitat in lista de pe calc si am urmat-o cu sfintenie, dar acolo nu era Florinela sper ca nu te superi dar dupa cum te-am vazut zic ca ma ierti
Deci revenind la participanti: Florinela e din categoria ''cum ma asteptam sa fie'' adica o mamica de nota 10 cuo fire tonica, vesela si relaxata (aici ma asteptam sa fie un pic mai tresata dar chiar nu pare ); platinatu' e total iar sotului i-am multumit pt caldurica
Eram precisa ca uit ceva
Mami lui Alexandra (03.03.09)
lysbeth spune:
Fetelor noi am ajuns acasa...A fos fain la marea intalneala. Treceau oamenii pe langa pensiune si faceau wooow ce de-a bebelusi!!!
Vreme faina, bebici simpatici, mamici asijderea...Nu mi s-a parut ca e vreunul mai plangacios...Sincer ma asteptam la mai multe oracaieli.
Ar fi dragut sa ne inalnim si altadata cand bbnacii vor fi mai amricei si sa te tii joaca. Din cae am remarcat eu deja se joaca 2 cate 2 (bestiocul chiar si-a impartit pumnisori si gherute cu alti 3 bbelusi din excursie).
In schimb a fost obositor drumul...Nu shtiude ce dar l-am facut in 6 ore (moeciu, targoviste, bucuresti). Ne-am oprit de muulte ori sa dam sa pape la bb (ne-am bazat pe borcanasele din comert si am luat o mega teapa ca ne-a scuipat non stop) + ca ne-am ratacit cu gps-ul la intrarea pe autostrada (intre timp pusesera niste dashtepti sens interzis la intrarea pe care ne-o recomandase gps-ul). Ne-am plimbat vreo jumatate de ora pe niste stradute/ulite de tara cu gropi numa bune de stricat masina pana sa dam de o intrare pe a1. Apoi aglomeratia de la intrarea in Militari si tot tacamul...Nu ma merg pe acolo in viata mea
Nu mai scriu azi multe ca deja picam franti toti (bestiile dorm deja)
A, si sotiorul meu abia la marea intalneala a aflat ca ficiorsu are un canin. Ca eu ii spusesem ca-i iese da dak e iesit doar un colt nu m-a bagat in seama. Acu i l-am aratat frumos cand am ajuns acasa ca mi-a pove ca o mamica l-a intrebat dak ala e bestiocul cu uncanin. Si el cik nu... ca e bestiocul lui lysbeth ca el nu shtie sa aiba asa ceva
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
olishka spune:
Novus ai uitat-o pe Florinela (ai pomenit doar de sot )
Super descriere Multumim doamna organizatoare sefa
Urc poze
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
Sa va fie de bine !
Chatonel, Pisilinca mofturoasa a fost motivul statului acasa, da intr-un fel bine ca a fost asa, ca eu sincer ma astept oricind sa ma duc sa scap de apendice. Tare as vrea sa evit asta, nu vreau sa ma gindesc ce inseamna stat in spital (care pe mine ma baga in depresie si atacuri de panica in 30 minute) fara Pisilinca si mulgindu-ma in vreun salon de 8 persoane. Mama a zis ca mi-o poate aduce de 2 ori pe zi sa ii dau sa suga, si oricum in 3 zile cit dureaza spitalizarea normala pt o apendicita obisnuita nu cred ca pierd laptele, dar ar fi mare chin si pt mine si pt ea. Doamne-ajuta sa scap...
Bogdana, ce mai faceti??
Monica, voi? Cum mai e Alex?
Gagici, daca tot v-a placut la Moeciu, va bagati la un revelion?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Novus ai uitat-o pe Florinela (ai pomenit doar de sot ) Super descriere Multumim doamna organizatoare sefa Urc poze Olga, mamica lui David iepurasul |
Tocmai mi-am dat seama si eu dar esti cu un pas in fata ca de obicei, ajutor de nadejde !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
simina_kin spune:
ce-mi plac mesajele cu detalii...si incep iar sa ma oftic ca n-am fost acolo
31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Pisik06 spune:
Oau, fetele, ce povestiri interesante! Si sunt convinsa ca e doar inceputul. Imi vine sa plang ca nu am mers, dar data viitoare nu mai scapati. Maine ma apuc sa caut pensiuni pt Reve.
Pisigri, eu iti doresc sa se amane operatia sau daca chiar e musai, sa treaca repede.
Aris, in auchan au niste cosmonauti f misto, i-am luat eu Anei astazi. Am dat vreo 65 sau 70 ron parca (ma uit pe bon) si au si marimi mari, pana la 18 luni cred. Si stiu ca Auchan e aproape de tine.
Hai fetele, bagati poze
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
simina_kin spune:
Oli iti dai seama ca te asteptam cu pozele alea ca painea calda????.....vezi ca Dodo a zis clar ca vrea cu scris nene...poate ca nu ai timp acum da maine nu scapi
Care au fost cei 3 copii adoptati(sau mai bine zis doriti spre adoptie)??????????????
31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
`da in burtik a ajuns ceva? eu nu pricep cum de unii bebei au un par asa de mare, eu am avut arsuri in sarcina si cica va avea bb un par....... si iote ca nu prea are, numai un motz in frunte Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea varsta Dragos ora exacta |
a ajuns, a ajuns ..treaba cu pletele ...hmm..nici eu nu stiu dar nu am avut arsuri in sarcina
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!