Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

'neata la amiaz', tufete

abia astept sa apara fetele de la intilnire... si sa vad poze cu o poienita de ghiocei!

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Chato, super pozele!!! Da stiu ca a dansat fata! A dormit tun dupa asta, asa-i?

Keutu cheliutu 5 luni

a dormit bine ea, io mai putin, ca mi-era ca o strivesc in patul de o persoana in care dormeam amindoo (nu am avut curaj sa o pun la dus in patutul de copii, lucru care s-a dovedit foarte bine acceptat la intors).
Multumim de aprecieri, Kea!

Carla bine v-am regasit!

Pisigri sigur ca abia astept sa veniti la anu cu pisilinca, sa le vad pe pisicutze cum se joaca impreuna! Am observat ca sint doritori de companie copilasii... asa ca abia astept! Ce s-a intimplat de nu sinteti la Marea Intilnire? Sper ca totul e ok?!

provista multumim pentru aprecieri :) sigur ca va fi pilot de curse fetita mea, ca doar am stabilit ca va fi un GENIU asa ca va face tot la superlativ

bogdana, tnx!

aris si mababei cavalerul de anul asta a fost un teuton zic "a fost" ca ea, Izia, era promisa lui, dar nu ne mai place, e prea rasfatat nah, vedeti ce soacra rea is?

siminamultumim pentru comentarii la poze Nu te mai obosi asa tare ca apoi o sa zica sotul tau ca el e cel mai obo din familie (sint patita )

Gianina bine ai venit! Imi pare rau ca ati avut numai probleme, sper ca de-acum incolo sa se duca pe pustiu si sa fiti linistite, in sfirsit! Daca te pot ajuta cu ceva (medicamente) nu ezita sa spui!

Ilinca musca voiajor asadar vrei sa le spionezi pe fete :) si io as vrea, nu esti singura! Vazui ca vazusi ca pogoniciu e numai al meu, tac-su se intreaba ce i-a mai ramas si lui, zice ca, ca de obi, am luat io tot!
Daca vrei sa vii si sa fii supraveghetoare la fetitze cu coditze no problemo, da vezi ca tre sa fii tare, peste un an alearga toate Sau tu ziceai la adulti? Ca astia si supravegheati tot ce vor ei fac!
Ce face Manolescu? Sa-l pupi din partea noastra!

andiarromerci de primire! Sa stii ca si dragoana s-a calmat abia dupa ce ne-am plimbat pe-afara, cred ca a recunoscut locuri dragi si pe-aici (pe riu, ca de obi) si si-a zis ca nu e rau nici asa

pisik multumim pentru aprecieri! sa stii ca a fost o vacanta adevarata... nu ma asteptam!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

fetelor ma chinui cu robi de azi dimineata abia a dormit un pic cred ca i iese al 3 lea dinte
hai sa vedem ce am facut pe picasa trimit mai multe cand e robi mai linistit
http://picasaweb.google.ro/lh/photo/rETsJv3mQDAQ707yL-DVvA?authkey=Gv1sRgCPewvqGtt_nSFw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am schimbat si noi semnatura..crestem..crestem

31+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Felicitari...mult a fost putin a ramas

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Parca Pisigri spunea ca nu vrea cosmonaut de fas..nu??

Uite aici pe cocolino:

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=20207

Bogdana iar am aflat ceva nou si folositor de la tine..de acele jucarii, da nu inteleg cum adik se racesc?? le bagi tu la frigi??

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

aris da mi te rog mesaj cu nr tau de tel sa vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Parca Pisigri spunea ca nu vrea cosmonaut de fas..nu??

Uite aici pe cocolino:

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=20207

Bogdana iar am aflat ceva nou si folositor de la tine..de acele jucarii, da nu inteleg cum adik se racesc?? le bagi tu la frigi??

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

da caciulitze de cosmonaut mai exista? d-alea cu git si o deschizatura
pentru fatzuca?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Salutare tuturor!

Trimitem tuturor cate o felie de tort, ca e ziua lui tati ... si e mare balamuc la noi.

Gianina, bun venit! Cu refluxul si noi ne-am chinuit mult. Apoi pe la 4 luni s-au rarir si acum la aproape 6 doar accidental mai vomeaza (daca mananca in masina si nu le ridic rapid la ragait, daca se joaca si se pun pe burta imediat dupa mancare etc)
Va dorim sa va echil.obrati starea de sanatate cat de repede si sa nu mai fiti tristi.

Chatonel, saluuuut! Ilinca si cu tine- sarea si piperul... Vreau sa vad si io poze, caut in urma..

...oaspeti la usa iar... revin

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

Am schimbat si noi semnatura..crestem..crestem

31+ cu Maya Andreea

bebe

Felicitari...mult a fost putin a ramas

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Sa stii Dodo ca nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns deja la 31w...cand a trecut timpul???? Parca mai ieri eram in bucatarie, calcam si-n acelasi timp vb cu voi si spuneam ca am facut testul dim la munca da e negativ , cand defapt el statea saracu in geanta mea pozitiv....maine -poimaine intru noaptea si spun.."o am pe fimea mufata"
Ai ca ma luat o senzatie la stomac de numa'

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
da caciulitze de cosmonaut mai exista? d-alea cu git si o deschizatura
pentru fatzuca?

Toulouse, la ville rose

Eu am vazut la marfa anul trecut...acum este prea devreme pt ele...da nu stiu dc sunt atat de mici...dc vad te anunt

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

GEANINA bine ai venit. Te inteleg ca pana acum ne-ai urmarit din umbra. Sunt convinsa ca nu iti ardea de comunicare cand ati inceput cu probleme inca din burtica. Sunt sigura ca pe masura ce va creste problemele se vor ameliora incet incet, dar imi dau seama ca pt. tine fiecare masa este o piatra de incercare. Iti urez sa ai in cotinuare un munte si putin de rabdare. Abia astept ziua cand vei intra si ne vei da doar vesti bune. Este tare greu cand bebe refuza sa manace sau este bolnavior...dar sa patesti asa la fiecare masa. Multe floript. tine si poate macar acum ca ni te-ai alaturat problemele vor trece mai usor, sau de fapt poate tu vei trece mai usor peste ele.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput