ce sa fac?decizie foarte grea.....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

citeste o data, de doua ori, de trei ori ce ti-a scris Corina

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

acum, citind cu mai multa atentie prima postare a autoarei, m-a "izbit" faptul ca "puiul" apare o singura data in naratiune, aproape ca nici nu sesizezi existenta lui. ancuta nu mentioneaza ce varsta are copilul, nici macar nu stim daca e fetita sau baietel...trist, nu ? pai chiar acest pui ar trebui sa fie "centrul universului" ancutei, nu concubinul...sau cel putin eu asa cred ca ar trebui sa fie...

e adevarat ca in prezentare, destul de succinta, ancuta si-a prezentat motivele pentru care s-a despartit, probabil sa ne facem o idee despre dilema si nehotararea ei...dar de aici si pana la mentionarea doar in treacat a "puiului", nu stiu, e ceva nelalocul lui...chiar asa putin important sa fie ?!? sper din tot sufletul sa nu fie asa, sa ma insel si in acest caz imi cer scuze anticipat, poate am interpretat eronat cele scrise de autoare...

ancuta, te asteptam cu mai multe detalii...deja se ridica niste semne de intrebare (destul de firesti, cred eu) si nu vrem sa te judecam pripit/gresit, pe baza presupunerilor noastre sau citind "printre randuri"...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Draga Ancutza,
eu nu m-as intoarce daca as fi in locul tau, deh vorba lui Rufus: barbati gasesti oricand si oriunde.

Carpe diam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

si mai ales ca te bate

Carpe diam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, dar unde spune ea ca EL este alcoolic ? Si ca o si bate ?
Spune ca are probleme cu bautura dar pana la alcoolism este cale lunga ...

Si apoi, un alcoolic chair nu merita o a doua sansa ?

Sunt in ton totusi cu celelalte fete, ca mai intai trebuie sa pui siguranta fizica si psihica a copilului tau pe primul loc ... ati putea incerca o relatie fara obligatii - nu locuiti impreuna, nu impartiti bani, bunuri, chirie, nervi, frustrari ... va intalniti si va simtiti bine dupa care fiecare cu viata lui. Il ajuti oarecum de la distanta sa treaca peste problemele pe care le are . Daca intr-adevar vrea sa traga la aceeasi caruta cu tine, o sa iti dai seama in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:

acum, citind cu mai multa atentie prima postare a autoarei, m-a "izbit" faptul ca "puiul" apare o singura data in naratiune, aproape ca nici nu sesizezi existenta lui. ancuta nu mentioneaza ce varsta are copilul, nici macar nu stim daca e fetita sau baietel...trist, nu ? pai chiar acest pui ar trebui sa fie "centrul universului" ancutei, nu concubinul...sau cel putin eu asa cred ca ar trebui sa fie...

am deskis acest subiect pt a auzi mai multe pareri legate de acest om,dak kiar s-ar putea sa se fi skimbat ...mi se pare absurd sa se intzeleaga k fiul meu nu este important pt mine prin simplul fapt k nu am amintit de el ,imi sta mintea in loc sincer,nu am cuvinte... probabil k spunand asta te simtzi cea mai iubitoare mama din lume,n-o fi alta k tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

vad k in unele cazuri am fost intzeleasa gresit...vreau sa va spun k nu este alcoolic,doar k atunci cand bea nu mai gandeste limpede si are kef de scandal,deaceea s-a pus problema sa nu mai bea deloc,nu m-a batut niciodata si nici fiul meu nu a avut de suferit din cauza lui ,nici nu se pune problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ok, nu e alcoolic, dar te chinuie. Stai deoparte. Daca tot ai reusit sa pleci, stai departe. Cred ca e greu singura, dar macar esti linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
Si apoi, un alcoolic chair nu merita o a doua sansa ?

nu de la o femeie care e si mama. nu. prima responsabilitate a mamei este fata de puiul ei, nu fata de un strain care in cazul de fata o abuzeaza. nici macar nu e tatal copilului, caz in care as mai fi acordat circumstante atenuante. nu si nu si nu. sa-si acorde singur a doua sansa, dar e nevoie de prea mult timp, de multa consiliere in cazul lui, de ani de zile de dovezi ca nu mai pune gura pe alcool. dar stii ceva? alcoolul in cazul asta e doar un trigger, barbatul in discutie are problemele reale cu temperamentul. deci ancuta nu e psihologul lui, nici Mesia, nici disperata sa zici ca asta e ultimul barbat de pe planeta si vai, ce se face ea daca il lasa definitiv. e mama, are alte responsabilitati, indiferent de slabiciunile ei fata de un barbat destul de periculos, ca temperament si manifestari, pentru copilul ei. el va fi modelul masculin al copilului si nu poate garanta nimeni ca barbatul acesta nu va abuza copilul in viitor. merita riscul? stiu, o sa ziceti ca sunt atatea riscuri pe care le luam intr-o relatie, dar eu vorbesc despre cele clare, dovedite, care pot fi prevenite cert in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzathree

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:

am deskis acest subiect pt a auzi mai multe pareri legate de acest om,dak kiar s-ar putea sa se fi skimbat ...mi se pare absurd sa se intzeleaga k fiul meu nu este important pt mine prin simplul fapt k nu am amintit de el ,imi sta mintea in loc sincer,nu am cuvinte... probabil k spunand asta te simtzi cea mai iubitoare mama din lume,n-o fi alta k tine....

ancuta, daca citeai cu atentie TOT textul mesajului meu, ai fi vazut ca mi-am cerut scuze anticipat daca te-am judecat gresit sau daca am tras concluzii pripite, DOAR pe baza randurilor scrise de tine...dar nu am avut cum sa nu remarc faptul ca baietelul tau abia apare mentionat in postarea cu care ai deschis subiectul...poate la fel ca mine au gandit si alte mamici dar nu s-au exprimat in scris, la subiectul tau...

incerc sa-ti acord circumstante atenuante din cauza situatiei stresante in care te afli, dar macar pe viitor incearca sa intelegi tot continutul unui mesaj, nu doar o fraza scoasa din context...nu am avut nici cea mai mica intentie sa te atac, am vrut doar sa subliniez ca fiul tau ar trebui sa fie prioritatea maxima in acest moment si ca ar trebui sa-i oferi un camin/mediu linistit, departe de scandal, bautura, gelozie.

nu ai mentionat ca varsta are baietelul tau, daca este mai marisor, poti fi sigura ca despartirea de sotul tau, aparitia unui alt barbat in viata ta, scandalurile si crizele de gelozie ale acestuia (multe, putine, cate or fi fost), despartirea de acesta, etc. il bulverseaza destul.

in fine, daca vrei sa intelegi ce am scris, bine.
daca nu, iarasi bine.

dar daca stai sa faci o statistica, majoritatea raspunsurilor primite inclina balanta spre acelasi lucru : nu accepta reluarea relatiei cu acest barbat, copilul tau trebuie sa fie pe primul loc tot timpul.

Mergi la inceput