Moldovence aspirante sau gravidute(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DELPHINAS eu am facut HSG la Sp. Cuza- Voda( dec 2008) cu bilet de trimitere si am platit 100 ron substanta de contrast ( am avut chitanta) si i-am dus doctoritei de la radiologie un pachet de cafea si o cutie de bomboane. S-a purtat f finut.
Fetelor va astept la sau ceiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mai tarzior ma alatur si eu voua la o
multumesc de informatiile legate de pretul hsg. eu sper sa fie ok. era ultimul lucru ce nu-l verificasem. ar tb sa mai dozez odata hormonal, dar zau ca nu prea mai am chef de intepaturi. poate luna viitoare, sau poate nu o sa mai fie nevoie.
o zi buna va doresc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Salutari dragele mele moldovence
Eu renunt la Gynera,tocmai am sunat pt programare la Biogenesis Fertility Center,au o echipa de dr greci,care tocmai au avut o reusita(de la noi din forum).Se pare ca data programarii va fi mult mai devreme fata de Gynera(aveam in decembrie).Si sincera sa fiu la Gynera cam de mult nu a amai aparut o reusita....Eu sper din tot sufletul sa fi facut alegerea perfecta si ma rog la bunul Dumnezeu sa reusesc din prima ceea ce va doresc si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetelor! Stie cineva ce inseamna Verificarea permeabilitatii trompelor prin ultrasonohisterosalpingografie?
SAu daca a facut cineva? Poate inlocui HSG ul?
Am gasit ca se face la dr CArauleanu in IAsi.

Mergi la inceput

vasilasanita eu cred ca e tot o HSG dar poate mai diferita dpdv am tehnicii. as zice ca se face cu ultrasunete.
dar de ce nu suni la cabinet si ceri informatii? poate ne luminezi si pe noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor sa dat drumul la moldoveni.....deci sa terminat cu vizele

daca nu am programam la budapesta..acum eram gata calare pe chisinau..dar asa a vrut dezu..stiu ca ungaria e peste chisinau..

doamne ajuta..duminica la ora 15 pleacam la drum......cu dumnezeu si maicuta domnului inainte.

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna fetelor! Stie cineva ce inseamna Verificarea permeabilitatii trompelor prin ultrasonohisterosalpingografie?

Este HSG,iti spun sigur,pt ca am facut si eu la un cab particular,diferenta fata de HSG la spital este ca aici te aseaza pe un pat si urmareste tot ce se intampla pe monitorul calculatorului.Ca si procedura este aceiasi.Mult succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

fetelor sa dat drumul la moldoveni.....deci sa terminat cu vizele

daca nu am programam la budapesta..acum eram gata calare pe chisinau..dar asa a vrut dezu..stiu ca ungaria e peste chisinau..

doamne ajuta..duminica la ora 15 pleacam la drum......cu dumnezeu si maicuta domnului inainte.

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mult succes iubita,Dumnezeu sa fie alaturi de tine!
Te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna
Eu am facut asa ceva, in Iasi la Dr. Ivona Lupascu. Iti verifica daca trompele sunt permeabile prin introducerea serului fiziologic.sa stii ca e putin dureros. Eu dupa o asemenea investigatie am facut celioscopie (procedura chirurgicala de desfundare a trompelor), deci trompele mele nu erau permeabile.

Mergi la inceput

pogonici drum bun ai sa veniti cu vesti bune. stiu ca s-a dat drumu la vize. de ieri
we placut va doresc

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput