PRIETENE FARA TITLU (48)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Mda deci raportez ca si Ghita e racit bocna,dar pe el il si doare gatul deci cred ca e de la cola/pepsi baute rece din frigider si nu neaparat de la Diana.Si la Tudor am tot auzit un pic de fornait pe nas asa ca i-am pus ser si am tras cu batista bebelusului dar nu a iesit absolut nimic.Si el statea cuminte foc,se pare ca intradevar le plac bebelusilor zgomotele astea gen aspirator,masina de spalat,uscator de ar
Diana a dormit pan a la 9 desi s-a culcat cum va ziceam la 22,30.Iar Tudor s-a trezit pe la 5 sa pape si iar s-a culcat pana la 9.Deci nu ma pot plange prea tare.Doar ca eu m-am culcat la 1 ca sa termin romanul ala.Ce sa fac e bine si-asa terminat intr-o saptamana in conditiile de fata .Fara strumfi dadeam gata ambele volume intr-o zi ...
ASTERY eu ii dadeam Dianei doar o tableta pe zi de vit C.Acum am inceput sa ii dau 2-3 dar deja e cam tarziu .Si Brandusa le dadea parca la strumfi tot cam 2-3 daca retin bine.Eu cum ii mai dadeam si Cavit (acum s-a terminat) deci un fel de multivitamine, am zis ca ii dau doza mai mica.Deci luni mergeti la Bucuresti - o sa lipseasca de la gradi atunci? Cred ca o sa se mire tare doctorul de progresele facute.Si de la gradi o sa invete multe de la copii mai ales,e altfel decat la cresa totusi.N-ai tras-o inca pe Roxanica de limba despre cum se comporta Razvan pe-acolo ? Sunt curioasa ce comentarii ar baga ca o stiu si pe Diana ce scoate din ea in privinta asta
Am uitat sa va zic ce am observat: de cand a inceput gradinita Diana a inceput sa vorbeasca suspect de elevat ca sa zic asa,cel putin cand se joaca si vorbeste de una singura prin casa.Adica mi se pare ca le cam imita iar pe doamnele
... Si din cand in cand il mai si "cearta" iar pe ... Dani
Desi mie mi se pare ca tare s-a cumintit si maturizat baiatul ala.La urma urmei are aproape 5 ani (e din ianuarie deci fix cu un an mai mare decat Diana).Va amintiti cum povesteam ca era toamna trecuta la gradinita?
Hiperkinetic,bataus,le strica toate jocurile copiilor,nu stia sa manance sau sa se imbrace singur,rasturna farfuriile,se uita "prin tine" si parea ca nu intelege nimic,nu le asculta deloc pe educatoare si nu participa la activitati ba chiar le deranja ... erau disperate chiar educatoarele! Acum din cate scot de la Diana mai mult se cam harjoneste cu baietii,deci ceva normal.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Da Moni, aveau 3 lunite amandoi ... si acum merg la gradi... mi se pare ca a trecut mult timp si totusi prea repede, parca.
Zici ca astepti cafeaua si breackfastul ? Ehe, ce viata pe tine
.
Io tocmai i-am dat un outz ochi romanesc (fiert in apa) cu putina painica lui Razvan, o sa-i dau si-un kinder delice (drept rasplata ca tot a reusit sa ma supere inca de dimineata ), io am papat putina salata de vinete
. Dupa 11 iesim afara, vremea vad ca s-a imbunatatit, adica e jumate soare, jumate nori, ceea ce nu-i chiar rau.
Viorel este pe drum, a mai facut doua achizitii cu magnet (pe James si pe nu-mai-stiu-care), deci Razvan va fi super mega extra fericit.
Revin, sunt p'aci.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
asteryaro spune:
Moni, am alta sursa de informatii, fiindca pe Roxana nu o mai prind, ele (ea si Oana) pleaca la 13, vine mama Danei si le ia acasa.
Daaar... o am pe Teodora, fetita despre care ziceati ca ii seamana lui Razvan, si cea mai veche prietena, adica am fost "carucioasa" cu mama Teodorei inca decand aveau 6 si respectiv 4 luni, Teodora fiind mai mica decat Razvan cu 2 luni.
Sa stii ca medicul se minuneaza la propriu de Razvan la fiecare vizita, iti dai seama, ii stralucesc ochii , ca medic ce poate fi mai inaltator decat sa-ti vezi pacientii ca ies la lumina
? Si cand acestia sunt copii, cu atat mai amre trebuie sa fie multumirea sufleteasca.
Da, va lipsi de la gradi, am anuntat, sincer ma cam oftica treaba asta, dar... asta-i situatia, ma gandisem sa-l trimit doar pe Viorel, dar e mai bine asa, chiar daca lipseste de la gradi.
Sanatate multa lui Ghita.
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
ASTERY ce fain ca a mancat Razvan ... Diana doar laptele l-a baut.Si acum mananca seminte de dovleac.N-a fost curioasa de painea mea cu unt si gem Nu reusesc sa o conving sa vina sa manance macar altceva momentan,dar vrea sa mearga ... afara.Deocamdata Ghita inca aspira ,iar Tudor doarme deci nu iesim inca.Mai ales ca am si haine puse la spalat si mai am de pus o tura.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
asteryaro spune:
Moni, stii ce sperante imi dai cand zici de Dani? Asta inseamna colectivitatea, in plus toata stima pentru educatoare, ca au avut bunavointa si nu l-au exclus din prima.
Deci Diana face pe profa ... hehe, si inca ce te mai asteapta
...
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
ASTERY sa stii ca pana si eu ma gandeam la un moment dat ca e cam irecuperabil Dani ala tocmai fiindca am prins mai multe faaze cand o inghiontea pe Diana gratuit sau ii smulgea jucariile / strica jocurile si la fel l-am vazut facand asta cu alti copii.Si am tot incercat de fiecare data sa vorbesc cu el si putin ii pasa de ce zic eu cea ce mi-au zis si educatoarea (cea in varsta) ca degeaba ma fortez, ca nu am cu cine.In schimb cea tanara era mai optimista si imi zicea ca o sa dureze ceva, dar se va schimba el si asa a fost din fericire! Vai ca nu pot uita sedinta de anul trecut cand ni s-a spus clar sa venim fara copii,dar tot au fost prezenti cativa printre care si el ...
O clipa n-a stat locului: fugea, sarea, striga, ii inghiontea pe ceilalti 3-4 copii ,nu asculta neam nici de ma-sa nici de educatoare si ingrijitoare.Il tineau 2-3 minute mai cu forta si iar le scapa din brate ... eram taare indignata atunci mai ales pe maica-sa desigur,ca abia ne intelegeam om cu persoana pe-acolo
Eu in locul ei plecam cu el cu tot de-acolo urgent
.
Mi-am amintit acum si de nepotica aia a mea cu probleme.Din pacate chiar am vazut acum ca e tot hiperkinetica rau,nu are stare ... La gradinita o duce maica-sa la grupa mica la ei in comuna si sta si ea pe-acolo sa o supravegheze.Se joaca cu copiii, dar nu sta deloc la masuta cand au activitati.De vorbit ce sa mai spun,maxim 10 cuvinte zice inca Dar la ea s-au descoperit la RMN niste modificari.Eu tot sper sa isi revina asa cum si-a revenit din punct de vedere motor - ca a umblat singura de-abia la 3 ani! Acum are 4 ani jumate.
monica70 spune:
ASTERY chiar am uitat ca e si Teodora cea draguta cu Razvan in grupa! E super fain asa ,ca pe ea o si cunoaste bine Razvan! Si am vazut ce dezghetata e si fetita aia ,deci cred ca iti va da raportul la greu !!!
asteryaro spune:
Moni, pai se spune (din experienta) ca pe masura ce cresc, se maturizeaza si creierul, deci devin si ei mai intelegatori, mai capabili sa-si controleze furiile, frustrarile etc. Fapt valabil la TOTI copiii nu numai la cei cu probleme, as spune eu.
Imi pare rau de nepotica ta. La Bucuresti au fost?
(1),(2),(3),(4)
(5)
asteryaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 ASTERY chiar am uitat ca e si Teodora cea draguta cu Razvan in grupa! E super fain asa ,ca pe ea o si cunoaste bine Razvan! Si am vazut ce dezghetata e si fetita aia ,deci credc a iti va da raportul la greu ![]() [ |
Teodora
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Pe Roxana nu pot spune ca o cunoaste, fiindca drumuriel noastre nu prea s-au intersectat des, din pacate, dar la clasa vor avea timp sa se imprieteneasca.
Aseara am iesit cu Teodora si mama ei si a fost foarte frumos, copiii s-au distrat, le-am tras apoi si-o plimbare cu masina...
Se impaca foarte bine cu Teodora. Si eu cu mama ei, normal, ne stim de mai bine de 3 ani.
Cristina si
![](bonjovi.gif)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
ASTERY n-au fost la Bucuresti.Abia ce si-au permis sa mearga la Timisoara si cam tot aceleasi lucruri ca cei din Arad le-au zis.Adevarul e ca nu stiu nici ei.Si din ce am citit si eu pe net partile afectate din creier se mai refac cu timpul (sau nu ...) Lor le e greu si cu venitul de doua ori pe saptamana in Arad la logoped,ca mama fetitei nu conduce,iar taica-su are un program ceva de groaza - e sofer pe un autobus al unei firme ce duce-aduce oamenii la serviciu si se lucra pe trei schimburi acolo.E rau daca stai la tzara chiar daca nu e foarte departe de oras.Eu le-am sugerat sa mearga eventual la Szeged in Ungaria unde e clnica universitara ca e mai aproape.Dar deocamdtata au renuntat la toate medicamentele alea nasoale si chiar la cele homeopate ca nu a functionat nimic.Au ramas doar cu logopedul si asta le mai da ceva sperante din cate mi-a zis maica-sa.