Burtici fericite de septembrie-octombrie (196)
Raspunsuri - Pagina 20
MangaGirl spune:
iulia dar ce burtica ai facut si tu :) sa-ti fie de bine pregatirile.
tot ma uit la telefon, dar sotul Luciei nu a sunat...deci inca mai are...Sotz de Daciana nu mai zice nimik?
nici o agitata pentru fete?

MangaGirl
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI 
iuliapapusa spune:

HAI LUCIA

HAI DACIANA

FEtele am gasit chestia asta in forum.SPer sa fie de folos in special lui MONIKUS sa se linisteasca.Eu am calculat si mi-a dat bine, exact cum spunea

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141639
+36 cu
bebeluuta scumpa Stefania Gabriela
poze burtika
anomis28 spune:
Ce mamici frumoase am vazut 

Delia, esti numai burtica mami, nu te-ai umflat deloc.

Iulia, ce burtica finutza ai.
NelaM, un adevar palat la dvs. acolo 

.
camera strutei 

? sa vad?.....
Madalina, esti o mamica foarte frumoasa si cu un suflet si mai frumos 

.
continuam cu galeria

Hai Daciana! - multumim dl. sot pentru vesti
Hai Lucia! - surprise, surprise

Adinus, tinem pumnii stransi, hopefully ananas rulz!![]()
37+
iuliapapusa spune:
MUltumesc fetele pentru aprecierea burticutei.Sunteti niste scumpe

+36 cu
poze burtika
Dana15 spune:

LUCI

DACIANA

Go BABY, goooooo!!

Dana 36s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Adi tare mult mi-a placut ca ai fost p-aici azi
Iulika intr-adevar, bine zici, cea mai frumoasa vara
. Sper ca Alex sa ma faca sa iubesc toamna, ca mi-e cel mai urat anotimp ![]()
Emy Felicitari pentru vestile de la doctor! Inca un bebe care vrea sa ne arate ca sarcina are 40 de saptamani 
Nela ohooo ce imi doresc si eu sa ajung sa fiu linistita si sa nu mai am nimic de facut
. Sper ca daca trag acuma sa fiu asa la varsta ta de sarcina, linistita
.
In viata mea nu am fost asa obosita ca azi. Nu mi-am dat seama la apartament, ca am avut o reactie intarziata... dar ma dor salele si soldurile si picioarele de am impresia ca morrrr... numai oasele si muschii, nu va impacientati! ![]()
Maria multumim de vestile de la Lucia
. Pai sa se odihneasca saracuta, fara dureri, ca de azi-noapte tot cu dureri e mult...
. Si ti-am zis, cand te-ai apucat de "cuibarit" trebuia sa incepi cu bagajul!!! ![]()
Delia imi place si zambetul, si burtica 
, si view-ul (ce curat e acolo intre blocuri... spatii verzi...) si gratarul cu ardeii!!! E frumos acolo la voi peste tot! Si esti foarte silueta, nu stiu unde zici ca-s kilele alea de la struguri
.
Si uite si burtica finuta a Iuliei!
M-ai distrat tare cu manichiura cu model!
Sper ca fecioru meu nu e asa pretentios la intalnirea cu mine ![]()
Nela nu vorbi asa urat de tine, ca mie mi se pare ca esti slabuta!
Somn usor!
Hai Luci!!! Nastere usoara!!!
Hai Daciana!!! Nastere usoara!!!
34+
Alex
iuliapapusa spune:
RALUKA am facut model si la unghiile de la picioare chiar daca o sa am sosete cand voi naste.Chestia e ca am bazait toata ziua ca nu gaseam si eu nici o prietena care sa vina sa ma ajute sa le fac si eu urlam ca daca nu am unghii facute si nu sunt pensata nu ma cracan sa nasc

+36 cu
poze burtika
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa RALUKA am facut model si la unghiile de la picioare chiar daca o sa am sosete cand voi naste.Chestia e ca am bazait toata ziua ca nu gaseam si eu nici o prietena care sa vina sa ma ajute sa le fac si eu urlam ca daca nu am unghii facute si nu sunt pensata nu ma cracan sa nasc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +36 cu bebeluuta scumpa Stefania Gabrielapoze burtika |
ce tare!!!Fetelor, intru sa fac capitol.
34+
Alex
alex25 spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa RALUKA am facut model si la unghiile de la picioare chiar daca o sa am sosete cand voi naste.Chestia e ca am bazait toata ziua ca nu gaseam si eu nici o prietena care sa vina sa ma ajute sa le fac si eu urlam ca daca nu am unghii facute si nu sunt pensata nu ma cracan sa nasc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +36 cu bebeluuta scumpa Stefania Gabrielapoze burtika |
Sa va spun ca aveam unghiutele de la picioare frumusele si rosii ca focul si mi s-a agatat una si s-a rupt din carne,normal ca cea mare care iese in evidenta, cred ca o sa nasc cu sosete in picioare.....asa ca, nu trebuie sa va mirati, probleme de gravida avem si noi.

----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

MangaGirl spune:
MangaGirl
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI