Burtici fericite de septembrie-octombrie (196)
Raspunsuri - Pagina 10
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Andre am vrut sa-ti spun ieri..cu magazinul acela din spate de la Central; buna treaba! deci tu de el imi explicai?! deee, neuronul meu gravid se gandea la altulpupici tu cum mai esti?Dana 36s mamica mandra de Thank God I'm a woman!www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
M Oana spune:
Raluca Paun si cine s-a mai cezarianat, as dori si eu impresii de dupa, REFERITOR la metoda folosita: anestezie generala, rahi, epi, rahi+epi.....
Eu as vrea generala, dupa ce am vorbit cu mai multe mamicutze. Lu' Marinescu i-am comunicat ca nu voi sta de conversatii cu el in timpul extractiei, insa parca nu sunt hotarata 100 %......
Sa ma conversez, sa nu ma conversez, sa dorm sau sa fiu prezenta la eveniment, macar cu urechile si putin vizual......
AMR 12 ZILE
Iulika29 spune:
Mangasår'na pt parolå.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
Ellenuta spune:
GO LUCI GO!!!!! HAIDE BEBITA SA TE TINA MAMI IN BRATE!
NASTERE USOARA SI BEBELUS SANATOS!!!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Dana15 spune:
Andre am luat cate ceva de la magazin si cand vin banutii de salariu, tot acolo merg..am luat o pereche de pantalonasi cu picioruse, mici, mici si un compleu pt nou nascut (pieptaras-sau cum i-o zice, pantalonas si o caciulita- totaul la 18 Ron parca)-din acestea vreau sa mai iau macar 2; asa..un prosopel cu gluga, niste scutece de finet, 2 perechi de sosetele ..cam asta, dar miercuri-joi saptamana viitoare ma infiintez iar acolo
si, stii ca putin mai incolo este un alt magazin..cobori pe niste scari..si acolo au chestii faine , dar mult mai scumpe decat la primul;
si la asta cu etaj..parca si hainele de mamici mi se par mai ieftine (adica am vazut bluza cu 35 Ron, draguta)
mamica rabdatoare si curajoasa!
Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Un tip isi baga capul pe usa frizeriei si il intreaba pe frizer cat timp are pana poate sa fie si el tuns,
fiind o zi foarte aglomerata,frizerul se uita in jur si raspunde:"cam doua ore" si tipul pleaca instant.
Peste cateva zile acelasi tip intra in frizerie si intreaba cat are pana poate sa fie tuns, fiind o zi si mai
aglomerata frizerul se uita in jur si raspunde:"cam trei ore" tipul inchide usa si pleaca
Peste cateva zile acelasi intra in frizerie si intreaba cam in cat timp poate fi tuns, frizerul se uita in jur
si raspunde:"cam o ora jumatate" tipul se intoarce si iese din frizerie. Frizerul, deja curios, il roaga pe Ion:
"bai Ioane dute un pic dupa el ca vine de ceva timp si tot intreaba cat timp are pana sa fie tuns dar nu
se intoarce niciodata"
Ion pleaca in urma tipului. In jumatate de ora Ion intra in frizerie razand
in hohote. Frizerul il intreaba:"ei,si unde se duce tipul asta dupa ce pleaca de aici?"
Ion in genunchi de ras, cu lacrimi in ochi, rosu la fata se uita la frizer si ii raspunde:
"LA TINE ACASA!!!"
Thank God I'm a woman!
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Mangasår'na pt parolå. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08) |
de nada, my dear!
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
devylla spune:
Madalina am vazt si eu adineauri emisinea in reluare.esti un exemplu pentru noi toateEsti frumoasa,optimista,puternica,increzatoare iin viitor.Fie ca s bebeusul tau sa-ti semene,sa invete de la tine sa fie la fel de puternic.
Dana15 spune:
Luci..zici ca-i mare diferenta de stare dintre contractii si pauza, hmmm? agonie si extaz...
nu stiu ce sa-ti zic..sa te tin putin de vorba, sa mai treaca..cred ca daca as fi acolo ti-as mangaia incontinuu mana si eventual ti-as invineti-o de la atata strans..si tu ai zice "hai, Dana, ca nu mai este mult..imediat si termin si cu asta"
oare Adi cum este? la fel de calm ca si tine?
Thank God I'm a woman!