America (176)
Raspunsuri - Pagina 8
super-lia spune:
Buflea am ras cu lacrimi! Uneori si eu simt ca sunt intre doua sinucideri :)) dar niciodata nu m-am gandit sa-mi definesc starea sufleteasca in acest mod.
Ei bine, stiu ca nu am activat pe forum in ultimul timp dar tare mie dor de voi. Probabil cateva dintre voi isi mai amintesc de mine.
Dar hai sa va dau cateva info despre mine:
casatorita, doi baieti si un sot.
am stat in Mississippi trei ani, ne-am mutat in Ro pentru trei ani la cererea sotului, si in 2008 ne-am mutat in SC. Ne-am luat casa si ne-am stabilit intr-un orasel superb. Eu din toamna lui 2008 m-am inscris la colegiu -major-nursing. Semestrul asta este unul mai usor care imi da timp sa mai navigez pe net.
Intrebare: unde as putea gasi malai? Toata lumea la mine in casa plange dupa mamalinga. Mai folosesc yellow corn meal dar nu iese prea buna ca-i faina prea fine.
miereamara spune:
Super-lia eu am gasit malai din acela mai "mare" la un magazin cu produse organice, gen Mother's Earth.
Buflea de ce te doarme mey fundu'? Te-a muscat soacra de el?
Sinzi tu ai ceva dureri in partea dorsala?
Cred ca stau pe fundu meu (muscat de soacra via web cam saptamana trecuta) acasa si nu ma mai duc in nici o vizita.
Edit. acum vad ca am scris "doarme" in loc de doare, haha, eu tot cu gandul la somn, dar e din ce in ce mai bine, aidan are a doua noapte deja in care doarme de la 8 la 8 dimineata.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana C Delphin, eu iti recomand sa nu te atingi deocamdata de amazon. Dupa Thanksgiving au super reduceri, eu atunci cumpar in fiecare an. Chiar daca nu o sa iti ajunga la timp pentru Craciun, platesti 1/2 din pret sau si mai putin! Daca vrei, pot sa te ajut, sa folosesti adresa mea (ca pe mine ma cunoaste UPS guy) si ti le trimit eu, dar in decembrie ne mutam (dec sau ian, nu stim exact) - pina atunci nici o problema. La noi ar ajunge la timp, pt ca avem Prime, dar de trimis de aici la tine o sa ia mai mult. Oana si Eva (29 iunie 2005) |
OanaC, merci mult pt. sfat si pt. oferta, stiu ca nu e usor sa gasesti timp. Despre ofertele dupa Thanksgiving mi-e teama ca e prea tarziu. Daca ar fii chestii pt. mine nu ar fii problema, dar sunt pt. copii si Craciunul e important. Si cum dureaza cam 15-18 zile pana ajunge aici de la voi, ma pregatesc de acum, ca sa stiu sigur ca am cate ceva.
Astept pe PM adresa ta si te tin la curent cu avansarea comenzi.
Inca o data merci mult! O zi buna tuturor!
blackpanterro spune:
Bianca, felicitari pt bebe Andrei, nu ai zis nimic ai nascut pe sustache :). Sa creasca mare si voinic!!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
philip spune:
Felicitari Bianca pt bebe Andrei!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ciuf spune:
Bianca, felicitari pentru bb Anbdrei. Sa ai parte de nopti linistite, fara colici, si bb cacacios si mancacios. Tie recuperare cat mai rapida.
Eu aseara pe la vreo 6 m-am apucat cu tata sa vopsesc livingul. Cochetam de mult cu ideea ca nu am mai vopsit in camera asta de vreo 8 ani si s-au cam murdarit peretii. In plus, avem si semineul care il folosim la greu iarna. Mai scoate si ala fum, mai ales cand aprind eu focul .
De vreo cateva saptamani ma tot gandeam la ce alegere sa fac in privinta culorii. Nu va spun cate cataloage am luat ... nebunie. Aseara am fost la magazin si am zis ca vreau o culoare de oyster shell. Am comandat 5 galoane ca avem camera mare, cu tavan inalt. Am venit acasa nerabdatoare sa vad vopseaua. Am zugravit doi pereti cu o culoare care as putea spune ca este alba . Ma tot uit la ea, mai aprind o lumina, mai inchid transperantele de la ferestre, doar-doar m-oi indragosti de culoare. Neah, e un alb cu o tenta argintie. Acum ma consolez singura ca macar o sa am peretii curati. Am hotarat sa fac tavanul aceeasi culoare ca sa nu ma mai chinui pe la margini.
Ieri vorbeam cu sotul care este in Olanda si imi spunea ca se poarta tare mult albul cu negru pe acolo si cu tocaria facuta alta culoare. Si stau si ma scarpin si eu in cap ... sa fac la fel sau sa nu ma mai incurc ca cine stie rahatel imi va iesi.
Despre parchet ... cand o veni ziua aia imi voi pune Brazilian Cherry wood in toata casa. Asta este parchetul meu favorit.
Pana una alta mi-am luat covor din bambus pentru living si sunt in cautare de covorase mai mici pentru bucatarie si nu mai gasesc.
Vremea pe aici e cacaioasa. Bacoviana. Imi vine in cap cantecul lui Alifantis cu Ploua, ploua, ploua, si-i trecut de ora noua. Mai sunt 5 min. pana la 9.
Gata, va las. ma duc sa mai invat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ruxij spune:
Buflea
Ciuf, si tie un m-a distrat urarea "iti doresc un bb cacacios"
Oana, buna zupa aia?:) Eu de obicei imi iau minestrone.
Super-lia, eu te tin minte f. bine, am fost puternic impresionata de povestea vietii tale, pe care ai postat-o cu ani in urma. Sa stii ca malai noi gasim cam pe oriunde, chiar la supermarketul obisnuit se gaseste, la "zona" de organice. Acum fiecare supermarket cu ale lui, eu intotdeauna am gasit malai, de 10 ani de cand sunt in America. Altfel, gasesti la rusi sau polonezi sau d'astia, dc aveti.
blackpanterro spune:
Ciuf, succes cu proiectul!
Eu, de cand a vorbit Anamaria de Pergo, am devenit super fan!! Mor dupa podele laminate, arata foarte bine si nu se zgarie usor, mai ales ca oamenii astia ai mei ma tot bat la cap sa ne luam caine cand ne intoarcem in US.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
philip spune:
Doris esti super!
sotul tau face HVAC?
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009