America (176)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Biana, e frumos foc Andrei!!!!

Mai..deci ma puneti pe ganduri rau de tot cu asigurarea aia...Dar am obosit si ma enerveaza la culme de cate ori ii spun sotului ca decat sa platim asigurarea aia...mai bine ne cumparam o masina in fiecare an si o facem praf o data pe an!!!! E mai ieftin...
Ori a omorat pe cineva de platim atat de mult...ori...nu stiu
Dar, pentru ca eu platesc bill-urile in casa...stiu sigur ca asigurarea la masini LUNAR este de $481!!!!! pentru 2 masini...una in lease una cumparata... Sa va povestesc ca acu 5-6 luni a rupt 2 roti (ca a luat o curba prea din scurt si a rupt 2 roti la WV )lui ca ne-a costat $700 sa le schimbam????? Bani platiti de NOI ca asigurarea a spus ca e neglijenta????
Nu mai am ce vene sa tai de indignare!!!!

Si ma laud si io...ca azi i-am luat 2 eprubete de sange Mirelei...a fost cobaiu' meu...prima data de fapt cand intzep pe cineva (inafara de sot si aia teoretic vorbind) a curs si sangele unde trebuie!!! haha...Mi-au cam tremurat mainile...da' cum Mirela e puternica si duce...a fost o placere sa o intep!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
...m-am "lipit" si de niste Ugg pina la genunchi...urite-urite da' imi fac treaba cu ele ca de 4-5 ani nu ies din ele!!!

Eu am niste papuci de casa mai inalti de la Ugg, m-as fi dus cu ei si la serviciu anul trecut.
Am tot sperat la niste reduceri pt. cizme dar n-am vazut niciodata. Daca vedeti vreodata reduceri, dati de veste.
Am inteles ca sunt niste cluburi( cu circuit intredeschis in criza asta) si daca primesti invitatie, gasesti on-line haine si incaltaminte de firma la preturi infime la Sacks, Nordstrom and the rest. Nu vand la publicul larg pt ca isi pierd reputatia.

Daca primiti o invitatie din asta, feel free to share it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, eu tot zic ca platesti enorm de mult. sotul zice ca sa incerci allstate. noi avem ca si adriana usaa si platim in jur de $100 pe luna pt 2 masini, full coverage.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Hilde, nu stiu de party-uri din astea; in zona mea exista, insa, un magazin care se numeste best kept secret si vinde haine din pre-colectiile nordstrom, adica se duce tanti designerita cu doua fuste si un sacou, le prezinta la nordstrom, ala zice da sau ba, ea e vesela si se apuca de treaba in stil mare, sau trista si atunci incearca altceva. Oricare ar fi rezultatul, fustele alea doua sfarsesc la magazinul de care iti spuneam, care le vinde cu un pret de nu te ustura la buzunar asa de tare cat te gaureste un shopping la nordstrom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde
Am tot sperat la niste reduceri pt. cizme dar n-am vazut niciodata. Daca vedeti vreodata reduceri, dati de veste.
Am inteles ca sunt niste cluburi(cu circuit intredeschis in criza asta) si daca primesti invitatie, gasesti on-line haine si incaltaminte de firma la preturi infime la Sacks, Nordstrom and the rest. Nu vand la publicul larg pt ca isi pierd reputatia.
Daca primiti o invitatie din asta, feel free to share it.

Hilde,
http://shop.nordstrom.com/S/2976592?tn=swatch_popup&origin=sbSeeColorsNViews
astea au fost on sale zilele trecute cu $60. Nu cred ca sunt cluburi, trebuie doar sa fi client al lor, sa urmaresti dealurile mereu, sau sa sign up pt newsletters si primesti informati despre sales, oferte, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

eu cu gandul la distractii, acum citii mai bine si am vazut ca e vorba de cluburi.

Sanzi, si eu ca Andreea, tot allstate ne scoate din belea. Geico se obraznicisera rau de tot in ultimul an si ne-am despartit de ei, desi mor dupa soparlica aia verzulie. Stiti reclama cu hartia de $1?
http://www.youtube.com/watch?v=7OIEFo2axGE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ramona eu nu am mai apucat sa vad copilasii!
Bianca am vazut blondutul frumos! sa iti traiasca!
aa si pe Philip scolarel..

apropo de scoli.. ieri am fost la Music Class la Gymboree.. si ne-a placut.. la inceput era cam timida Andra, dar pana la final si-a dat drumul si facea mai tot ce facea teacher.. si s-a dantzuit cel mai mult dintre copilasi.. ca au zis si mamicile de acolo ca ce mai danseaza.. cred ca o sa o mai ducem si de acum inainte..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Alina, pai abia acum spui?

Ok, o sa verific mai des.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lexi

Hilde, nu stiu de party-uri din astea; in zona mea exista, insa, un magazin care se numeste best kept secret si vinde haine din pre-colectiile nordstrom, adica se duce tanti designerita cu doua fuste si un sacou, le prezinta la nordstrom, ala zice da sau ba, ea e vesela si se apuca de treaba in stil mare, sau trista si atunci incearca altceva. Oricare ar fi rezultatul, fustele alea doua sfarsesc la magazinul de care iti spuneam, care le vinde cu un pret de nu te ustura la buzunar asa de tare cat te gaureste un shopping la nordstrom.

Lexi, pe mine ma gaureste Nordstrom de cel putin de doua ori pe an: ziua sotului si Craciunul. Ma gandeam ca imbatranesc si ma fac mai inteleapta dar...nimic.:) Am prietene aici care fac cumparaturile de Craciun la sales-urile de dupa Craciunul anterior. Cu un an inainte.:) Eu le fac cu o saptamana inainte mereu. Nu-mi place sa cumpar, trebuie sa am nevoie ca sa cumpar ceva, si platesc pentru asta.
Anul asta mi-am promis sa fac cumparaturile de Craciun la sales-urile de Thanksgiving. Poate ma tin de cuvant.

Mergi la inceput