America (176)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Lexi, da' de la cine ai auzit ca nu-i bun Windexul pt granite? Ca-i prima data cind aud asa ceva. Eu folosesc Lysol disinfectant wipes, dupa care dau o tura de "intindere" si "blend in" cu un paper towel, ca sa nu se usuce bobite, nici sa dispara toata zeama aia dezinfectanta. Dar am vazut multi care curata cu Windex counter-ul de granit (asa curatau si fostii proprietari de la casa noastra din Fl, dar n-am vazut nici o distrugere).
O fi vorba de fumuri si mirosuri? Nah, acum ati alungat-o pe Krissy, nu mai google-este nimeni sa ne spuna ce se zice pe internet despre asta Si aia cu soy a fost gluma, nu?

Corina, unde-s pozele noi cu fetele??????

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ce de activitatea pe aici...bag seama ca activitatea creste cind dispar eu

Vazut poze de Philip-scolar...o bomboana de baietel! Mi-a placut progresia de nebunatic acasa si cuminte in fata scolii!!!

Ruxij, nu te lasa...ia baietul de-o aripa si petrece timp cu el...trebuie timp si cu tine si cu prieteni.

Buflea, te citesc, rid, mai citesc, mai iese cafea pe nas, mai citesc, zic astia de la servici ca am innebunit ca "ma rid" singura pe aici!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

oana- bine ca esti binemasina se repara

ruxji- ia un prieten, de-al lui cu voi, cu bicicletele, sa vada ca esti cool ,du-i pe unde vor ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

V-am ascultat deja si am aplicat the guilt method si a mers Ma tin tare in continuare:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Andrei &Co. ca tot am zis ca vi-l arat

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Andrei &Co. ca tot am zis ca vi-l arat

Mami de Amalia si Andrei

Wow, ce pufulet de baietel...felicitari!!!

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Buflea, te citesc, rid, mai citesc, mai iese cafea pe nas, mai citesc, zic astia de la servici ca am innebunit ca "ma rid" singura pe aici!

Anamaria

asa si eu - numai ca la mine nu are cine rade ca sunt acasa cu mandrele si una e in Dora-world.. nu am voie sa deranjez! si ailalta imi "rearanjeaza" un dulap..oh well!..merita pentru 5 minute de forumeala..

Edit: oooh!! Bianca ce dulceata de bebel.. scump tare.. mi-a placut ce grijulie se uita Amalia la el.. sa va traiasca amandoi!

Mei acu' va apuca sa povestiti despre accidente si amenzi..cand imi facui si eu curaj sa fac pe soferita..si asa am trei trasee pe care ma incumet si atat.. chicken!!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bianca, vai ce marisor este si linistit pare...cum este cu doi copilasi?

Ramona am vazut-o pe Anuta, a crescut sau mi se pare mie? Pare mai inalta fata de ultima oara cand ai pus poze cu ea pe aici, oricum e o dulce. Si Alexandru serios, cum ii sade bine unui frate mai mare:))

Nu cred ca e nimeni mai "destept" ca barbate-miu in materie de condus. Acum cativa ani s-a luat la intrecere cu un politai. A avut noroc ca nu l-a impuscat naibii:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bianca, dulce foc foc! Sa iti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, ce tare - cum sa se intreaca mai cu politaiul?

Bianca, l-am admirat pe ochiosul de Andrei. Sa-ti traiasca! Sint asa draguti fratii impreuna!

Sinzi, don't make me blush ca nu-i chiar asa!
Ana creste ca o buiada, in ultima luna jumate am vazut ca a mai crescut un cm. Intr-o zi am vrut sa-i dau pantaloni lungi care erau perfecti prin luna Mai si erau scurti rau!
Arminad, Alex e solid - are asa un strat protector de grasime.

Buflea, Alex are 10 ani si Anuta are 4 ani.

Mergi la inceput