America (176)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
lia,
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Andrada spune:
ahh
ce naspa de tine Lia.
Dar pina la urma cine e sefu acolo? Vine cu tine si o sa-i si placa (io asa i-as face) ca altfel ii iau Nintendo. Lia te lasi moale mama, vine adolescenta, vrei sa ne plingi pe umar aci?
philip spune:
ramona, ce frumosi sunt copiii tai si ce seamana alex cu tine.
vreti sa-l vedeti si pe scolerul meu in fata scolii?
http://apha.shutterfly.com/11177#11179
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Ramona J spune:
Andreea, ce frumos e "bad boy"! Zic si eu bad boy, ca am avut impresia ca asa vrea sa para in primele poze.
Ruxij, zic si eu ca Andrada. Ia-l si daca nu vrea! Alexandru inca nu face asa, dar simt ca-i slipping away si profit de el cit pot!
ruxij spune:
Vai, philip, ce dulce si vesel e!:)
Uite ca va ascultai si il luai pe fi-iu cu bicla o tura. Acu' in loc sa gatesc il iau la dinner, desi n-am bani sa tot dinneruiesc si planuiam sa ii fac chicken quesadilla pt. dinner, da' asa la ambitie, ca dc. ma apuc de o treaba, sa o duc la bun sfarsit lol
CRISMIR spune:
IRINA,tocmai ne-am dat seama ca nu am avut aparatul nici una din noi,adica nici io nici SINZI...asa ca asteptam pozele de la IOANA...care e o scumpa,iar puiutii ei sunt...fara cuvinte,frumosi focsi cuminti...iar ea arata super,cica mai are de slabit,hmmmm...i-am zis, ca eu nu vad unde ,ca e slaba deja,si are puiul mic abia 8 luni...e figura
ANDREEA scump tare Philip,e in actiune si el cu spiderii si alte din astea..ca al meu ma termina cu atata action
LIA, asa sunt si eu,hahahah,m-am distrat cand v-am auzit cu invatatul...si la mine functioneaza mai bine vizualul decat vorbaria...azi la un moment dat pierdusem sirul la ce zicea profa aia,ne luase cu somn...si ia zi de munca ta ca stiu ca e interesanta,si-mi place cand povestesti...chiar vorbeam cu SINZI,ce-ar fi sa ne mutam aproape de tine dupa ce terminam scoala ,poate ne gasesti ceva de lucru acolo...daca am tinut eu bine minte, e ceva cu lab si chimie
HILDE super casa,sa o stapaniti sanatosi!
RAMONA,Anuta s-a facut as ade mare si e frumoasa foc...Alex e chiar blajin,ce fain,pare foarte ascultator si intelept..sa va traiasca puii!!!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
lexi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Lexi, nu stiu cum e prin alte parti dar aici abia anul asta pot aduce manuale acasa - adica in clasa a patra. Deci parintii practic nu le vad. Lume multa, oameni putini |
O fi secret de stat[ul Texas].
Eu le-am ochit la scoala si le-am mai prins si pe copil cu ele pe-acasa, apoi le-am www.amazon.com/Scott-Addison-Math-4/dp/0201690144" target="_blank">amazon-punct-com-uit si am vazut ca pot sa le si cumpar. N-a fost nevoie, ca am vorbit cu invatatoarea si am inteles ca nu-i lasa sa le care pen'ca-s grele, nu din alte motive.
Anul asta (clasa a 5-a), ne-a informat ca lucreaza dupa un curriculum de-i zice Connected Mathematics, pe care l-am gasit si pe internet, dar imi prind urechile. :)
lexi spune:
Ce de copilasi frumosi! Ma simt de parca ar fi ai comunitatii, ai nostri, dintre noi, sper ca-mi dati voie sa ma laud ca i-am cunoscut, da?
Eu ma bucur de orice realizare, uite, si de reusita prajiturilor Mirelei, de tevile lui Buflea, de muschii Anutei, de dansurile Mihutei, de lacrimile Andreei ... m-as impauna si cu contertopu' Andradei, dar nu stiu, n-am vazut.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lexi Ce de copilasi frumosi! Ma simt de parca ar fi ai comunitatii, ai nostri, dintre noi, sper ca-mi dati voie sa ma laud ca i-am cunoscut, da? Eu ma bucur de orice realizare, uite, si de reusita prajiturilor Mirelei, de tevile lui Buflea, de muschii Anutei, de dansurile Mihutei, de lacrimile Andreei ... m-as impauna si cu contertopu' Andradei, dar nu stiu, n-am vazut. |
Ce dragut! One big family. De aia ziceam si eu sa ne mutam la castel, macar la pensie. Daca ne mai dau astia punem social security de la social security si ne intretinem noi cumva. Ca pe cind om fi through cu scolile copiilor eu cred ca tre' sa vind si hainele de pe mine!
sinzi_ana spune:
O iau si eu in ordinea cronologica
Hilde, ma uit de juma de ora la casa...si ma vad in ea...e superba, sa o stapaniti sanatosi!! Daca cumperi si niste cai/capre pe acolo, ma mut la voi sa sterg de praf balustradele!!!
Rarmona, cat de frumoasa e Anutza!!! E atat de delicata si dulceeeee!!!!! Si Alexandru serios (am mai observat podele super lucioase si curate si un gazon perfect)
Andreea, Philip e un dulce in prima zi de scoala, si nu pare deloc ca ar avea vreo emotie...iar scoala e parca din basme (ce arhitectura interesanta!!!)
Super intalnirea cu Ioana...doar ca ...prea scurta!!!
Eu ma simt ca o mama denaturata, azi am uitat cu desavarsire ca copilul are open house, si tre sa ma intalnesc cu invatatoarea, eram in pijamale cand mi-am adus aminte, m-am imbracat repede, am gonit ca speedy gonzales pana la scoala, am intarziat prima jumatate de ora (bineinteles) eram ciufulita si cu bluza descheiata (invatatoarea mi-a facut cu ochiu...sper ca nu i-am dat vreo impresie gresita)...cuvinte doar de lauda...m-au omorat cu voluntariatu asta (mamicile astea nu or avea si ei altceva de facut decat sa stea la scoala sa voluntarieze???? s-au uitat la mine cu niste ochi ciudati ca nu pot veni la scoala decat o data la 2 vineri...le-am spus sa imi dea de decupat acasa si am luat wish list...sa le dau bani daca timp nu am) Am vazut dupa ce manuale lucreaza, cam ce fac...bla bla...
Iar, eu, ca Moromete, mi se inodau lacrimile in barbie cand am citit dedicatia lui David care ma astepta pe banca si eu era cat pe aci sa o pierd...sa fiu singuru parinte care nu a aparut la sedita