America (176)
Raspunsuri - Pagina 16
Hilde spune:
Multam, Ramona.
Plec la lucru. Am lucrat part-time saptamana asta, ca sa am timp de invatat, si ce bine a fost! A fost bine sa stau acasa... ca altfel nu prea am invatat. :)
Mi-am amintit ce a zis Ruxi cu atentia in clasa la scoala. Nici eu nu am invatat vreodata ceva in clasa. Tot acasa am invatat. Cred ca sunt mai inceata la minte, am nevoie de timp mai mult ca sa inteleg ceva cum trebuie.
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris cele care aveti PPO, cum gasiti voi spitalele? |
Mergi pe situl asigurarii tale si cauta dupa codul postal.
ruxij spune:
Hilde, superba casa!! Ce mare e!
Eu nu stiu de PPO din pacate. Am avut odata, cand eram studenta, dar era un singur spital in orasel si la ala cred ca mergea toata lumea.
Asa e Hilde, si eu tot acasa invatam. In clasa visam, sau ma gandeam la ale mele. Asa e si fi-miu din pacate. O fi ADD sau n-o fi, habar n-am, da' si dc. e, nu mi se pare asa grav, pana la urma eu sunt un overachiever, chiar dc. nu le am cu exactitatea. Cert e ca eu am facut multe greseli din neatentie pe la examene. Am compensat stiind cam perfect totul, asa ramanea loc pt. neatentia mea. Si uite asa n-am avut eu niciodata 10 pe linie, cand era de luat 10 eu mai luam si un 9 sau un 8. Da' m-am descurcat cum am putut si cu un 9 sau un 8 :) Mama facea cu mine lectii putin inainte si in felul asta nu ma luau pe nepregatite. Aici e mai greu pt ca nu sunt manuale, dar ne descurcam cum putem. Acu' ca nu facu fi-miu bine la social studies, ma pun pe lectii la social studies, am incotro? Sa vina odrlasla tot cu 28 percentile la social studies si la anu'?
Ramona J spune:
Liris, pe site-ul asigurarii ar trebui sa fie o lista cu medicii lor.
Daca ai tu vreun medic pe care-l preferi suna sa intrebi daca primesc asigurarea asta.
Sanatate mamei tale.
Eu am preferat sa fiu atenta in clasa, dupa scoala nu prea aveam timp de invatat.
Ramona J spune:
Lexi, nu stiu cum e prin alte parti dar aici abia anul asta pot aduce manuale acasa - adica in clasa a patra. Deci parintii practic nu le vad.
arminad spune:
Hilde,e frumoasa casa si cu personalitate cum ai vrut tu.
Noi locuind in zona cu 50% po****tie hispanica,am avut socuri in sens invers.
Am mai avut un soc atunci cind mi-a dat tanti de la florarie un buchet cu 10 trandafiri sa-i duc la scoala la invatatoare.Noroc ca era de-a noastra,poloneza adicasi mi-a explicat ca aici nu e regula aia cu fara sot din estul Europei.
Despre restul socurilor, nu va mai zic ca va oripilati si nu mai vreti sa traiti in oras mare. Mie imi place aici, singurul inconvenient este acela ca n-am bani mai multicare oricum n-are legatura cu orasul. Nici n-am termen de comparatie,n-am locuit in oras mic nici in Ro, dar din ce povesti Ruxij mie chestia aia cu amantul mi se pare un inconvenient major
Ruxij,pai la social studies dau testul doar din a5a incolo din cite stiu eu. La anul dau doar mate si engleza.Asa ca inca mai ai timp
Aici n-au dat nici o simulare,ii baga direct in examen la anul.Si oricum nu conteaza pentru liceu decit testul din a7a daca e sa raminem tot p-aici.
Nici eu n-am fost atenta asa ca nu ma mir ca am doi copii la fel. Acuma de cind mai tot citesc una alta m-am prins ca de fapt tine de stilul de invatat.Eu invat vizual(si copiii mei la fel)asa ca povestitul ala din cls e mai mult ca un biziit de musca
ruxij spune:
citat din mesajul lui lexi Ruxi, cum sa nu fie manuale? Dupa ce lucreaza invatatoarea, doar dupa foi volante? |
Pai mi le da si mie acasa?
ruxij spune:
citat din mesajul lui arminad [Acuma de cind mai tot citesc una alta m-am prins ca de fapt tine de stilul de invatat.Eu invat vizual(si copiii mei la fel)asa ca povestitul ala din cls e mai mult ca un biziit de musca |
Bai, EXACT! Ai pus punctul pe ji! Pai eu si in ziua de azi nu sunt atenta la nici un seminar la care ma duc aci obligata Ma duc acolo asa ca mobila si la sfarsit nu pun nici o intrebare ca n-am ascultat ce dracula a zis spikaru' Dar invat bine citind, dc imi bazai in cap clampa clampa nu stiu nika din ce ai zis
ruxij spune:
Ruxij,pai la social studies dau testul doar din a5a incolo din cite stiu eu. La anul dau doar mate si engleza. Asa ca inca mai ai timp |
Serioos? Numai engleza si mate se da? Astia la simulari au dat si la science. Acolo a facut f. bine, ca il intereseaza. La social studies nu prea il intere si asa ca de ascultat ce clamapne invatatoarea stiu ca nu asculta, cum stabiliram