America (176)
Raspunsuri - Pagina 14
Hilde spune:
Nici credit report nu platesc.
Verific cardurile o data pe luna, cand platesc, si cred ca raportul il luam o data pe an gratuit. Parca-i gratuit o data pe an... : )
Pt internet folosim VISA gift card.
Oana C spune:
Sinzi, mei, da' esti sigura ca-i 500$ pe luna asigurarea??? Adica 6000$ pe an???? Poate asta-i paymentul pt masina/i. Cred ca 500$ e asigurarea la 6 luni ... Noi platim 500$ de masina/an si avem de toate la asigurare la Geico.
LucasMom, eu nu reusesc sa gasesc unde ai scris de nanny
Ramona, mai, nu o stresez pe fiica-mea; ea vine la mine cu cite un workbook si cica vrea sa faca homework. Ce pot sa ii fac? s-o refuz de acum? Las' ca-i bine, face antrenament pt cind o incepe scoala. Avem vreo citeva tipuri diferite, de mate, phonics, reading, writing, language arts ... Incepusem sa le scanez, apoi sa printez citeva deodata, dar m-am saturat de scanat carti intregi (pina se hotaraste DH ce scanner de-ala pt multe pagini deodata sa cumpere)
Pt cine este interesat, am gasit la Hooked on Phonics citeva dealuri bune; nu stiu daca am mai spus aici:
http://www.hookedonphonics.com/overstock?C1=9
La check-out puneti codul SLICK50 si ia 50% off din toata comanda!!! Eu am comandat Hooked on Phonics K-1, Spanish, French si citeva workbooks, iar Eva e super incintata de toate.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
LucasMom spune:
Oana, pe pagina 2 am scris despre nanny pe care am avut-o pana acum o luna jumate, din Missouri, ca e actrita, dansatoare si cantareata si mama ei a fost dansatoare si preda lectii de dans in prezent. Numai artisti... saraca nu prea a nimerit bine intr-o famelie de ingineri/programatori.
Hilde, banuiesc ca-s asa, ca e prea boring altfel pe acolo, sau nu-s prea multe alte activities for a change?! nu stiu..
Noi platim asigurarea $133/luna pt doua masini noi (full coverage) si doi soferi (cu discounturi pt good drivers, family discount, blah blah...) si mereu auzim ca nu-i mult. Mie mi se pare mult, dupa cum nu am avut accidente in ultimii 10 ani.
Cu toate astea i-am pus la plata, o data eram la ski si o masina care curata zapada (cred, ca nu am vazut cand s-a petrecut evenimentul) ne-a zgariat pagul la masina dedesubt si body shopul la care ne-a zis asigurarea sa ducem masina la reparat au facut ce au facut si ne-au vopsit toata masina pana la urma...( din vina lor, ca au zgariat-o pe partea opusa cand o transportau)
Altadata am avut o masina convertible care desi era noua avea problema cu acoperirea/descoperirea automata. La un moment dat i s-a spart geamul din spate care era incorporat in soft top si ca sa-l schimbe trebuia sa inlocuiasca tot topul. Dealerul nu a vrut sa faca asta desi masina era in garantie si avuseseram probleme cu respectivul top iar asigurarea ne-a trimis la un shop unde billul a fost muult mai scump decat pretul lucrarii la dealer (care deobicei au lucrarile cele mai scumpe) Partea buna in cazul asta a fost ca asigurarea nu ne-a charged nimic, nici macar the deductible care era $500.
Cu sanctiunile pt viteza am scapat cumva fara puncte doar facand scoli si platind amenzile.
Drept zice ruxij, sunt cam dubiosi asiguratorii...
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana C Sinzi, mei, da' esti sigura ca-i 500$ pe luna asigurarea??? Adica 6000$ pe an???? Poate asta-i paymentul pt masina/i. Cred ca 500$ e asigurarea la 6 luni ... Noi platim 500$ de masina/an si avem de toate la asigurare la Geico. |
Da... din nefericire asta-i paymentu...de fapt $481..paymentu la masini sunt mai putin. Nu's ce afacere are sotu cu asigurarea asta...da' cica oriunde a incercat sa schimbe tot atata ii dadea...Dar are o clauza la munca in care trebuie sa aiba o asigurare "speciala" la una din masini....
gata...fug
blackpanterro spune:
Andrada, m-a busit rasul cand am citit de zip coduri diferite! LOL! Bas ca!!Nu stiu cum a ramas ea gravisa asa dar si prima ei sarcina a fost tot peste AC!!
Cuscra, bine ca esti bine!!!! Lasa naiba hardughia ca se rezolva!
Noi avem USAA si sunt super, platim $130 pe luna dar and am avut probleme cu masina nici nu au cracnit, au platit tot si nu a fost ieftin, ne explodase cauciucul pe autostrada si a distrus toata partea din fata dreapta, am povestit io atunci :)
Nu am net si am iesit in parc sa ma dau pe reteaua lu altu' LOL, nu mai stau, am si citit pe diagonala ca e frig!! A venit toamna...fug imediat in casa!
Am vrut numa sa va zic ca am aflat acum!! ca a fost o tentativa de rapire chiar la magazinul de langa casa noastra!!!!La nici 10m de casa.
Un baietel de 10 ani, a fost salvat in utimul moment de bunica, de un tip intr-un mercedes negru...tot parul e sus pe mine...motivul pt care nu stiu nimic e ca a aparut in ziar dar noi nu stim germana...:((
Asta s-a intamplat acum cateva zile...
Nu mai exista nici un loc sigur pe lumea asta...cred ca ma apuca Mean World Syndrome.... :(((
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
miereamara spune:
Da, eu am vut un accident acum un an jumatate si a fost raportat la asigurare:((.
Pai bine fetelor, poze, vrem poze de la intalnirea cu Ioana.
Le place in vacanta, pe unde au fost pana acum?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Hilde spune:
E boring, Alina. Nu au ocean sau munte.
Aici distractii sunt teatru, concerte, expozitii...au o singura statiune, unde se duc cel mai mult pt...teatru. Ca au o trupa faina de profesionisti acolo.
Hai ca au dat Brad Pitt si nu-i chiar rau.
Am uitat sa va spun ca cei mai multi stiu sa cante la pian. Chiar si familiile conservative(super religioase) isi invata copiii sa cante la pian. Au fost foarte uimiti ca noi nu stim.
Acum avem si noi pian. Nu stim ce sa facem cu el...dar nu se cade sa nu ai pian in Missouri.
Deocamdata invat notele.
Hilde spune:
Sa va citez din biografia lui Brad Pitt:
"Pitt attended Kickapoo High School, where he was a member of the golf, tennis and swimming teams. In addition, he participated in the school's Key and Forensics clubs, school debates, and musicals. Following his graduation, Pitt enrolled at the University of Missouri in 1982. As a member of the Sigma Chi fraternity,[5] he acted in several fraternity shows."
Dupa cum vedeti nu i-au lipsit musicals si shows.