America (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Avem acoperire si pt rental car si toate alea. A venit John acasa, mi-a zis de tot ce acopera asigurarea noastra. Avem 500$ deductible, dar pt ca nu a fost vina mea, o sa plateasca asigurarea tipei respective. Noi de-asta platim acum, ca sa reparam masina imediat, apoi trebuie sa ne plateasca inapoi asigurarea cealalta. Nu vrem sa ne taraganam cu repararea. E ok, miine dimineata o sa ducem masina la un Toyota dealership si se rezolva.

Chiar ii spuneam sotului ca sint asa fericita ca e acasa nu conteaza motivul pt care s-a intors din Maryland (a plecat dimineata acolo, la serviciu, si la 7pm era inapoi acasa - 3.5 ore pe drum each way) Si n-o sa mai plece pina la sfirsitul lunii, cind ne intoarcem din Florida.

Alina, poate Buflea sta in fata ferestrelor, sa-l tina pe sot de la sinucidere ... glumesc, normal, sper sa fie bine.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

S-a dus Patrick Swayze:( multu tristu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

ASa nu dea Sfantul sa iti plateasca ei ceva odata, ca iti iese pe nas, le platesti inapoi de 5 ori mai mult decat face.

Absolutement!! Ma lovii o caprioara si 5 ani am avut puncte pe asigurare evident am platit de 7 ori caprioara intreaga. Apoi am depasit viteza m-am dus in court sa platesc amenda si court fee ($600) ca sa nu imi puna puncte asigurarea si tot mi-au pus inca 3 ani am avut puncte si asigurarea marita. Asta in conditiile in care in NJ pina acu vreo 3-4 ani asigurarea pe masina era in jur de 1500 daca erai sofer model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, mey, nasol, tocmai ce-am citit mai ieri in People ca zvonurile referitoare la moartea lui nu-s adevarate...

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey eu acum platesc 260 de dolari pt 6 luni, deci vreo 500 si ceva pe an (cheap, cheap, cheap), dar am doar ce este mandatory ca masina mea e mai veche (adica in caz de accident nu plateste pt masina mea, doar pt cealalta).

Full coverage m-ar fi costat in jur de 380/6 luni, deci vreo 720 pe an. Le-am dat flit celor de la Geico ca ma taxau prea mult si i-am jonglat vreo doua zile cu aia de la Allstate si au tot facut oferte, pana cand mi-a convenit cea de la Allstate.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Oana ce ma bucur ca esti tu bine. Si eu am trecut prin 2 astfel de acidente, dar mai usoare. Si tot asigurarea celuilalt a platit tot.
Cami multam' de sustinere. Nu stiu inca cand va fi marele eveniment. Oricand poate fi pt ca am deja 3 cm dilatatie, col cam sters de tot si dop de mult dus. Dar vad ca inca mai sta bubulina la caldurica. Sper sa mai stea cat de mult se poate.

Adriana 37+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

No one puts Baby in the corner ... Ce pacat si trist ...

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oana, bine ca esti tu ok!!!! Restu...in timp....

Ruxij, azi veni David cu o tona de teme...si am constatat ca copilul meu nu stie literele de tipar...adica le citeste daca le vede pe undeva, dar daca tre sa scrie el din capusoru lui o litera mare in locu uneia mici...habar nu are!!!! In schimb plicticoasele alea de adunari pana la 10 le viseaza...saracu, nu s-o plictisi de ele????
Plus ca (ma bucur) i-a dat de scris nu stiu cate cuvinte de 3 ori...haha!!!!

Noi suntem cei mai prosti...si barbatu nu ma crede...noi platim asigurarea la 2 masini (mancar sunt 2) $500 pe luna...si mai avem si deductible $500!!!!! I-am spus lui Radu ca de banii astia nu ne luam nici o asigurare si mai cumparam o masina anual!!!!! Cica e bine sa fim safe...!!!

Buflea, io te inteleg cu AC-ul...si noi suntem pe butuci daca nu mere......cred ca ne-am sinucide nonstop de la parter!!! Sau am bate copilu' mai degraba!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI nu le povestesti la fete cu cine ne vazuram noi asta seara...si ceva poze...

OANA bine ca esti ok,masina se repara,aveti asigurare deci totul se rezolva...important e ca esti tu bine

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

LucasMom, acum am citit ce ai zis de nanny a ta.
Cred ca missourienii astia se nasc dansatori si cantareti.

Si noi platim doar minimul la asigurare. Platim 115$/6 luni pe masina.
Ma comut 5 minute dus /intors, sotul 20 de minute, speram sa nu ni se intample nimic.

Daca sare caprioara, ghinion.

Mai teama imi este de cei in varsta. Am vazut oameni aproape in coma diabetica sau abia iesiti din spital, care nu mai vedeau drumul bine, dar conduceau. Si invariabil, in prima zi cu zapada studentii sunt prin santuri. Nu stiu sa conduca pe zapada, mai bine stai acasa in ziua aia.

Mergi la inceput