Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
mommy_to_be spune:
Da Veronica!
Bun venit printre noi! Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos.
Te inteleg perfect... cu mesajele... Tocmai ce-am trecut si eu de hopul celor 10. Insa din cate am vazut tu esti deja la numarul 11, ceea ce inseamna ca ai scapat de moderare. De acum putem comunica nestingherite!
Mira
4+
M&M spune:
Discordia, adevarul e cel mai simplu.
Mihaela, Veronica, maia veti putin si scapati de moderare; mai scrieti cateva mesaje si scapati. Carla si Mira deja au scapat de moderare..![]()
Mihaela, utrogestan de ce iei?? Ti-a zis dr? Ac folic e ok si eu iau o capsula de 1mg pe zi. Poti merge si sapt asta la eco, se va vedea doar sacul gestational.
Ioana???![]()
Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
veronicach spune:
sper ca am scapat de aprobarea mesajelor...
oare sunt atatea mamici nervoase de s-a implementat o asa regula? ![]()
cum spuneam despre sarcina mea...nu prea am simptome....este prima sarcina si a foarte multe emotii(de fapt am pierdut una acum 2 ani dar nu stiam decat de 3 zile ca sunt gravi )
cred ca majoritatea sunteti la al doilea bebel deci un pic mai relaxate
trebuie sa ma duc la medic cat de curand...prima data la medicul de familie si apoi la gine?
si inca ceva trebuie sa imi cumpar hainute de gravi sau merg si cele vechi daca sunt mai largute![]()
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicach sper ca am scapat de aprobarea mesajelor... oare sunt atatea mamici nervoase de s-a implementat o asa regula? cum spuneam despre sarcina mea...nu prea am simptome....este prima sarcina si a foarte multe emotii(de fapt am pierdut una acum 2 ani dar nu stiam decat de 3 zile ca sunt gravi ) cred ca majoritatea sunteti la al doilea bebel deci un pic mai relaxate trebuie sa ma duc la medic cat de curand...prima data la medicul de familie si apoi la gine? si inca ceva trebuie sa imi cumpar hainute de gravi sau merg si cele vechi daca sunt mai largute |
Veronica, astea sunt regulile forumului.
E bine sa te duci la \med de fam sa iti dea trimitere pt analizele din sarcina si sa iti gasesti si un ginecolog . HAinele mai merg cateva luni daca sunt largute ( bine, depinde si de cum vei depune acum la inceput ). Deci, te sfatuiesc sa mai astepti cu hainele de gravida pana prin luna a 5a , a 6a..Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
veronicach spune:
si eu care ma gandeam aseara sa imi comand bluzite si rochita si pantalonasi
(sotul era cu ideea hainelor actuale)
si eu sunt moderatorul unui forum si stiu ca nu poti, oricat ai vrea, sa fi tot timpul pe forum
multumesc de sfaturi
cristinica2W spune:
Buna burtici,
Simt cum nu mai am rabdare...Vreau sa vin si eu aici la voi. UM a fost pe 23 august. De-abia saptamana viitoare o sa fac un testulet.
Si - oficial - cred ca sunt paranoica, am citit ce scria cristina_26 pe la inceput, zicea ca are insomnii...ei bine si eu am, nu pot dormi noaptea in schimb as dormi ziua..., am dureri de cap inainte sa manac si apoi senzatie de voma dupa ce manac. Da' e prea devreme...cu siguranta nu sunt sanatoasa..eiii, poate cine stie daca nu vin pana pe 27 sept uratii, sa ma asteptati ca vin...
Pana atunci sanatate multa.
discordia spune:
of, fetelor, spuneti voi ca e mai bine adevarul, dar mi-e rusine sa-i spun asa verde in fata. Am vazut ca dr. mea are programari la eco miercuri si vineri, asa ca voi incerca sa imi fac o programare si sper ca at cand voi merge sa nu mai fie holul spitalului asa gol ca ieri, nu eram 10 persoane,si poate d-aia m-a remarcat asa repede, iar altadata este asa de aglomerat. Iar pe urma daca ma voi intalni cu el, vad eu ce inventez, o sa ma deghizez, imi pun peruca si ochelari ca vedetele![]()
T_Ioana spune:
Bun venit noilor burticute!
Wow ce de pagini se scriu, in curand vom fi sute de mamici si nu stiu cum o sa reusim sa mai raspundem personalizat
!
Mira, am inteles ca e recomandat sa porti chiar si in lunile mari de sarcina un pic de toc (evident, preferabil ortopedic)ca daca pantoful are talpa plata apar durerile de coloana. Nu stiu sa dau o explicatie medicala dar din proprie experienta am remarcat ca docul ortopedic e exceeptional pt spate.
Discordia, ma bucur mult pentru tine
!
Ca veni vorba de kg. Eu in prima sarcina am plecat de la 61 kg (la 1,70 m) si am ajuns la 85kg
air acum am plecat de la 62 kg si am deja 62,9 kg. Eu incerc sa ma cantaresc 1 data pe saptamana (in aceeasi zi din spatamana) si sa-mi masor talie, bust solduri. Tare greu am reusit sa dau jos surplusul de kg dupa sarcina cu Razvan. Abia anul asta in martie am reusit sa ajung la 61 kg. problema cea mai mare la prima sarcinma a fost mancatul de dulciuri fara control. De pe la 4 luni am inceput sa mananc cate 2 ciocolate Primola/zi, eram insomniaca si toata ziua dormeam iar noaptea mancam. In fiecare noapte imi faceam gris cu lapte, orez cu lapte, papanasi, clatite. Am fost disperata cu dulciurile. Acum, desi nu-mi plac, am icercat sa mananc fructe mai multe, am redus dulciurile (desi mai bag cate o cioco) pt ca am vazut ca din cele 25 kg puse prima tura bb a avut doar 2,900 kg si probabil inca vreo 3 au fost lichid+placenta si in rest...nesimtire!
Carla
, teoria ta seamana mult cu a prietenului meu Monti
. eu datorita lui am reusit sa dau jos si in continuare ii sunt oarecum fidela desi nu respect dieta cu strictete ii respect principiile! Imi pare rau de experienta de la echo. Mai bine te interesezi de un medic dedicat, implicat si incerci sa mergi la dansul pt ca alrfel vorbeste si explica daca se formeaza o legatura de-a lungul sarcinii.
Cristina, te invidiez, 49 kg....eu din liceu n-am mai avut atatea
. Mihaita al tau este o papusia de baietel. Trebuie sa caut poze cu Alex, baietelul amicei mele Andreea, sa vezi cat de bine seamana cu Mihaita parca ar fi gemeni. Am ramas socat asi eu si sotul meu cand am vazut pozele cu Mihaita!
Mihaela79 si eu am 5+ saptamani dar as merge la echo abia satpamana viitoare cand o sa am 6+ ca sa fiu sigura ca sarcina e ok in uter, poate fi vazuta bine si eventual auzita si inimioara[:. te invidiez pt dr T
bafta sa te ia in evidenta!
Cristinica, te aseptam
!
Eu evident ca sufar de insomnii ca si la primul bb. Asta noapte pe la 1.30, cand imi faceam curaj sa merg la nani mi-am adus aminte ca a parcat cineva masina pe locul meu (ma rog, impropriu spus locul meu ca in Bistrita nu se inchiriaza, deci e regula primului venit. Doar ca la o intelegere tacita cu vecinii fiecare ne parcam masina in acelasi loc de ani de zile) si culmea ca e o vecina care stie cine parcheaza de obicei acolo. Fetelor, m-au apucat niste nervi de imi venea sa merg sa-i sun la interfon sa ii spun sa-si mute masina. Am fost ferm convinsa ca o sa-mi loveasca peste noapte cineva masina pt ca nu am reusit sa o urc pe trotuar cu toate rotile (e ceva mai lata)si a ramas cu partea dreapta in straduta din fata blocului, care e ffff ingusta!
Asta ca sa vedeti ce probleme am eu. De felul meu sunt mai colerica si impulsiva dar acum parca ma apuca amocul pt toate tampeniile
!
Merg si la spiridusii mei sa vad ce mai fac!
Ioana
5+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
andra_s spune:
discordia uite o
de la burticile de martie-aprilie 
sa fie BB bine si sa ramana acolo unde trebuie pana la 40 s, ceea ce doresc tuturor grvidutzelor de pe aici.
happymum, discordia cand va intra sa ne anunte despre tine ca esti pe listuta de mai-iunie? serviciu contra serviciu, nu? hai asteptam vesti si vrem e la tine o semnatura cu burtica!
va poop!

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
i
15+
ellanik spune:
Discordia felicitari din inima pt sarcina.Ma bucur din suflet pt tine.

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/