Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
discordia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Deci ai ramas dupa ciclul acela de la 3 sapt dupa operatie? Daca s-a intamplat sa ramai, trebuie sa te relaxezi si sa speri ca va fi bine...Tu ai mai facut ceva analize, investigatii dupa operatie? |
Da, dupa acel ciclu de la 3 saptamani am ramas gravi si nu am mai facut nici o analiza, urma ca din noiembrie cand implineam cele 3 luni de la operatie sa merg la dr care m-a operat si sa imi dea un tratament de stimulare pt a ramane mai repede gravida.
Eu am ramas foarte greu gravida pana acum.
Prima sarcina a venit dupa vreun an si ceva de sex neprotejat, dar a tb sa o intrerup deoarece facusem o radiografie cand nu stiam ca sunt, in fine asta e alta poveste.
apoi cu fetita am ramas gravida dupa 2 ani de la acea sarcina. Extrauterina a venit dupa 9 luni de incercari, iar acum uite-ma doar dupa o luna.
De fapt eu am avut un chist de cand ma stiu pe ovarul drept si s-ar putea (cred eu) ca acesta sa fi fost cauza sarcinii extrauterine si probabil ca tot el ma impiedica sa raman gravida mai repede. In timpul operatiei mi-au extirpat trompa dreapta si mi-au rezolvat si problema cu chistul. probabil ca de aceea am ramas eu asa repede
Dar repede este numai parearea mea.
mamica de fetita si
4s+
mihaela_79 spune:
Cele care santeti la a doua sarcina si aveti mai multa experienta , nu stiu ce sa fac : sa merg sa fac eco saptamana asta sau cealata ? acum am 5 sapt implinite plus o zi ....
Ce pastilute trebuie sa iau pana ajung la medic ? ...in prezent iau acid folic si utrogestan , ....
mommy_to_be spune:
Cred ca ceea ma streseaza pe mine cel mai mult in sarcina asta e frica de doctori incompetenti. Nici nu mai stii ce sa faci... sa mergi la cei mai tineri, care neavand faima si experienta sunt mai atenti si mai draguti? Sau la cei mai in varsta si experimentati, care pe de alta parte sunt prea ocupati sa vada exact in ce stare de fapt esti.
Daca mi-e frica de ceva, de asta asta mi-e frica: de sistemul medical romanesc, si mai ales de mentalitatea barbara a unora dintre medicii nostri.
Nu vreau sa supar pe nimeni,nu spun ca toti sunt asa. Exista si exceptii, exista si medici care sunt oameni adevarati, cu suflet mare. Insa tu cum poti sa fii sigur ca ai sa dai peste un astfel de doctor? Si daca nu ai cum sa stii, cum poate sa nu-ti fie frica?
Joc Urban, sunt in asentimetul tau...
Mira
4+
mihaela_79 spune:
[quote]citat din mesajul lui mommy_to_be
Cred ca ceea ma streseaza pe mine cel mai mult in sarcina asta e frica de doctori incompetenti. Nici nu mai stii ce sa faci... sa mergi la cei mai tineri, care neavand faima si experienta sunt mai atenti si mai draguti? Sau la cei mai in varsta si experimentati, care pe de alta parte sunt prea ocupati sa vada exact in ce stare de fapt esti.
Daca mi-e frica de ceva, de asta asta mi-e frica: de sistemul medical romanesc, si mai ales de mentalitatea barbara a unora dintre medicii nostri.
Nu vreau sa supar pe nimeni,nu spun ca toti sunt asa. Exista si exceptii, exista si medici care sunt oameni adevarati, cu suflet mare. Insa tu cum poti sa fii sigur ca ai sa dai peste un astfel de doctor? Si daca nu ai cum sa stii, cum poate sa nu-ti fie frica?
Eu as dori sa nasc cu doctorul care m-a si ajutat sa raman insarcinata
, adika cu dr. Tutunaru pt care personal am toata admiratia...nu vorbeste el mult dar este profesionist in ceea ce face
Sper doar sa ma ia in evidenta la el cu
, ca inca n-am fost la consult
pup la gagici 
MSymo spune:
Am inteles, practic ai ramas dupa primul ciclu. Eu ma gandeam ca s-a intamplat la 14 zile de la operatie, adica la prima ovulatie...
Eu cred ca daca s-a intamplat asa de repede numai Dumnezeu stie de ce, dar nimic nu-i intamplator, mai ales ca spui cu cata truda ai ajuns sa fii insarcinata in anii trecuti.
Eu am ramas imediat ce mi-am propus, am facut un set de analize in ianuarie si in feb am ramas, numai ca n-a fost sa fie. Iar dupa doua luni am ramas din nou, dar iarasi am dat gres. Sper ca data viitoare sa fiu mai norocoasa si sa fiu si eu in al noulea cer ca si voi!
Dupa chiuretajul de acum 2 sapt n-am mai facut analize si nici nu vreau sa mai fac. Ambii doctori mi-au dat un diagnostic cam ciudat: ghinion. Ei daca a fost ghinion sa-l lasam sa se duca si sa speram la mai bine! Tutunaru mi-a zis sa stau linistita si sa mai incerc, sa termin cu investigatiile pe cont propriu, iar dr. meu de la Euroclinic, in cele din urma m-a sfatuit sa fac testele genetice cariotip, dar inca nu le-am facut si nici nu le-as face.
Iti doresc tot binele din lume si sa fii sigura ca va fi bine!
discordia spune:
Sa va spun dilema mea sa vedeti ce o sa mai radeti: eu am nascut cu dr. monica tataru de la polizu, m-am inteled f.bine cu ea, nu este spagara etc.
cand m-am operat de extrauterina ea era in concediu, nr. ei de telefon nu il mai aveam, in fine m-a operat dr.robe florian, medic rezident, tot de la polizu.
ieri cand ma dus sa imi fac eco la polizu intreb de doctorita mea, mi se spune ca e la raportul de garda si sa o astept pe hol. cum stateam eu cuminte si bucuroasa ca este la serv doctorita, apare dr.robe, ma vede, ma intreaba ce si cum, imi spune ceva, nu inteleg eu bine, nici nu intreb si pleaca. ma duc la toaleta, doar doar o pleca de acolo de la parter si nu ma mai vede, ma intorc si iar dau de el si imi spune ca ma cauta

. Ma invita sus sa imi faca eco, imi spune ca e bine si ca ma asteapta peste 2 sapt sa ii auzim inimioara. Eu am fost multumita si de acest doctor, dar pt sarcina o vreau pe doctorita Tataru, cum ii spun treaba asta, sau cum sa il evit ca este din acelasi spital, ar fi imposibil sa nu ma mai intalnesc deloc cu el in cele 9 luni. Spuneti-mi si voi ce sa fac.
El este amabil, dragut, dar eu o vreau pe doctorita, ea este mai experimentata, etc
mamica de fetita si
4s+
veronicach spune:
am aparut si eu aseara langa voi dar pana sa mi se modereze mesajele voi ati mai scris 4 pagini
probabil aceasta soarta il va avea si acest mesaj...pierdut printre pagini
nu injur, nu vorbesc urat...va rog lasati-mi mesajele sa apara
deja ma simt exclusa
lauriciu spune:
Discordia, poti sa ii explici f frumos ca tu esti pacienta dr Tataru de x timp, ca ai si nascut cu ea si ca la el ai ajuns dintr-o intamplare, pt o operatie de urgenta, ea fiind in concediu.
Adica exact adevarul. Parerea mea. Tre' sa fie duda sa nu priceapa.
Mira, eu prefer oricand un dr care are timp sa stea de vorba cu mine si sa-mi explice tot d-a fir a par decat o somitate pt care sa fiu un nr pe ordinea de zi, consultatia sa dureze 3 minute iar la intrebari sa imi caut raspuns pe net..
va pup
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....
Jocurban spune:
discordia, votez pentru sfatul de la lauriciu... ;)
dat fiind ca ai nascut deja cu d-na doctor, deci aveti un istoric comun, n-ar avea de ce s-o ia personal, gen "imi pune la indoiala competenta"... adevarul ar fi cel mai simplu si comod, plus ca ai evita alte complicatii si discutii in urmatoarele luni...
Carla
6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Jocurban spune:
veronica, testul celor 10 mesaje moderate ne-a pus pe toate la incercare! 
Carla
6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami