Locul fetelor Nou-Venite(12)
Raspunsuri - Pagina 14
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralushka Bna fetelor!!!! va amintiti de mine? luna trecuta am avut o intarziere de 9 zile si am fost tare dezamagita cand testul mi-a iesit negativ.... si luna asta mi-a intarziat cam 5 zile.. nu aveam multe sperante DAR MI-AU APARUT 2 LINIUTEEEEE!!!! SUNT CEA MAI FERICITA |
FELICITARI!

Iti doresc o sarcina usoara si la termen
Sa nu ne uiti si sa ne iei cu tine la odisee
trutzi spune:
| citat din mesajul lui pianna trutzi nici tu n-ai somn? |
Da, nu stiu ce am. M-as fi trezit de la 6, dar am zis sa mai stau in pat.
trutzi spune:
Daca nu am putut sa intru ieri, azi recuperez.
aleesicoo ai grija de tine
Dureri ca ale tale am avut si eu in perioada ovulatiei, dar eu nu ma aventurasem la carat
si parca la tine tin destul de mult.
Te asteptam cu vesti.
trutzi spune:
Referitor la soacra, eu ma inteleg tare bine cu ea, mai bine decat cu mama mea.
Eu am fost clara si cinstita de la inceput (noi suntem impreuna de 10 ani). Cand a venit vorba de soacre, asa in general, i-am zis ca eu nu o sa ma cert cu copilul ei pentru ea si daca vrea sa ne mai vada, sa se comporte frumos ( noi suntem casatoriti si nu o sa ne stricam relatia ptr ei). I-am zis ca pana la urma daca noi nu ne impacam bine, eu nu am nimic de pierdut, doar ea, si sa o vad la batranete ce o sa faca. Sotul fiind singurul copil.
Initial m-am uitat la ea si i-a picat fata, dar fiind o femeie foarte inteligenta (fara facultate, apropo, dar mult mai desteapta decat altele cu doctorat)si-a dat seama ca am dreptate.
Se comporta impecabil, nu am ce sa ii reprosez, inca ![]()
trutzi spune:
Apropo de invitatii. Eu am fost prima (mi se pare normal) si nu a zis niciodata nimic.
Eu am fost "prea glumeata" si i-am zis dupa ce am depus actele la starea civila, ca o sa luam numele meu. A inceput sa planga, dar mi-a zis, ca daca noi suntem fericiti pe ea nu o deranjeaza ca e hotararea noastra si ea nu se baga. Mi-a parut rau dupa, ca nu merita sa ii fac asa o gluma, mai ales ca nu s-a pus problema (oricum mi se parea normal daca am fi facut-o, macar sa o pregatim din timp sa se obisnuiasca cu ideea).
Am imbracat-o la nunta cu ce am vrut eu (femeile din familie nu au avut voie sa se imbrace in negru), desi ea e mai simpluta. A dat o caruta de bani pe vreo 4 rochii+ cele pe care nu le-a imbracat. Bani pe care nu ii aveau (s-au imprumutat), doar ca sa fiu eu multumita.
Asta este soacra mea si o iubesc

trutzi spune:
| citat din mesajul lui pianna stai ca nu-nteleg! a avut 4 rochii la nunta? ![]() |
2 seara, una la cununia civila si una la ciorba de potroace (de fapt compleu).
A mai cumparat si trei compleuri pentru bunica (mama ei)
trutzi spune:
| citat din mesajul lui pianna aha! eu nu-s la curent cu toate obiceiurile ![]() |
Asa se procedeaza la noi. Nu stiu daca e la fel in toata tara.
Voi nu ati facut nunta?