pata alba in pupila ,ce poate fi?
Raspunsuri - Pagina 3
Alex@Sara spune:
Multumim mult de cuvintele de incurajare si sustinere,sa dea DD sa nu treaca nimeni prin ce trecem noi.Sunteti formidabile,desi nu ne stim,mi-au mers direct la inima cuvintele voastre,si acum am lacrimi in ochi.Ne pregatim sa mergem la vaccinel,sper sa nu facem traznai ca mergem cu maxi taxi de la tzara ca e dupa amiaza dr de fam.Doamne ajuta tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Multumim mult de cuvintele de incurajare si sustinere,sa dea DD sa nu treaca nimeni prin ce trecem noi.Sunteti formidabile,desi nu ne stim,mi-au mers direct la inima cuvintele voastre,si acum am lacrimi in ochi.Ne pregatim sa mergem la vaccinel,sper sa nu facem traznai ca mergem cu maxi taxi de la tzara ca e dupa amiaza dr de fam.Doamne ajuta tuturor tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
sa va dea Dumnezeu sanatate piticei, si putere voua, parintiilor, sa treceti peste asta. E o incercare grea, dar se rezolva, si medicii stiu ce fac.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mihaser spune:
Iubita mea suntem alaturi de tine si suntem convinse ca va fi bine. Imi pare tare rau ca treceti prin asta, dar sunt convinsa ca DD o sa aiba grija de voi si operatia va reusi. Suntem alaturi de tine si te rog sa ne spui daca te putem ajuta cu ceva.
leeloo2004 si-a operat un baiat in UK de strabism. Cred ca ea poate sa-ti spuna mai multe despre oftalmo ptr ca au fost pe la toti medicii din Bucuresti. Daca vrei ia legatura cu ea...probabil are gabitza nr ei de tel.
Te pup!
AdrianaSM spune:
multa sanatate printesei tale!
si multa putere voua,parintilor!stiu ca e ingrozitor sa-ti porti copilul prin spitale, de la un medic la altul...si e chinuitor sentimentul ca tu nu poti sa-l ajuti cu nimic...
ma rog pentru vi ca Dumnezeu sa va poarte de grija!
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
noce spune:
Alex@Sara, multa sanatate Dariutei, te pupam si ne rugam pentru ea sa treaca usor peste interventii si pentru tine sa-ti dea Dumnezeu putere!
Mami lui Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
vally spune:
AlexSara multa sanatate trompetzicii Daria-Ioana sa va ajute DD sareuseasca operatiile din prima oooffff..cred ca e groaznic pt voi, e o grea incercare pt voi
Vally de Gloria Adelina 13.08.2009
Votati Gloriuta ochioasa aici
Pozici Gloriuta
pogos spune:
alex@sara bafta multa la operatia din februarie! si succes si astazi la vaccin!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)
ClaraJ spune:
Alex@Sara - multa, multa sanatate piticutei si o sa vezi ca totul o sa fie bine; va suntem alaturi cu gindul si sufletul.
Multi pupici,
Clara - mami lui Bryce Mihai- un copchil nazdravan
monalac spune:
ALEX@SARA,sa dea dumnezeu ca operatia micutei sa fie un succes si sa se recupereze cat mai repede.sunt cu gandul alaturi de tine si te imbratisez tare tare.