Goldie Pants - 4
Raspunsuri - Pagina 20
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Wow ce repede te-ai reorientat |
Merita schimbul...da'numai tonight......ce sa fac , m-a sedus cuhttp://images2.fanpop.com/images/photos/7300000/MJ-3-Come-Together-michael-jackson-7385651-400-307.jpg
zi si tu........
http://www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery377small.jpg
iona2005 spune:
mai se vede ca e partyyyyyy
anka am inteles ca esti la orizontala ..hai ca-ti trimit si parteneru'...da nu stiu daca mai face fata
http://img411.imageshack.us/img411/1034/ffffffff029.jpg
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
mj_girl spune:
lisa, come togetheru' e protectoru' si sponsoru' meu..atata vreme cat imi achita facturile pentru case, masini si party-uri, cat imi alimenteaza cardurile...inseamna ca e super satisfacut de prestatia mea si nici intr-un caz nu va ajunge sa cante in debaraua tacrede-ma am si io debaraua mea , ... da' nicio problema cand gasesc io unu mai ....potent financiar, ii dau telefonu' tau lu' come togetheru'...pana atunci....ai voie sa te uiti la poze cu el
io zic sa-ti regandesti strategia si sa-ti tii bad-u' tau aproape, daca vrei ceva sfaturi, iti timit pm
He is a special part of me !
lisa-marie spune:
Mj girl, eu nu am pomenit nik de debaraua mea, ci de a ta...daca tu tot esti galantoana cu anka si i-l incredintezi pe" al meu bad" pe motiv ca esti gazda....
da sa stii ca e numai pt azi .... ca il recuperez pe al meu, nu am nevoie de altul mai potent...........vroiam numai sa fac o incercare sa vad dak e mai...potent ca bad-ul meu...
si iaca ca se facura iar 20 pag...
anka77 spune:
Pai si io?
Io ce fac? Lasa Iona ca il iau pe M obosit, si in seara asta ne oblojim ranile . Io ii fac masaj lui , el mie.......ma rog
Cory da ce sexy fusesi draga......n-am ce zice.Si zici ca M ne saluta din mers? Pai degeaba ca nu avem ciorbitze de terminat, avem party...asa ca daca vreti Come togheter ca sa pastrez nota..
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
mj_girl spune:
mey, io ce sa fac acu', dak omu' a venit la mine pe scari ....na zi si tu io ce sa fac...am zis ca nu pot sa-l servesc...da aku' si cu ankutza ce ai..... vrea si ia sa dea cateva kile jos si apoi tu trebuia sa te inveti minte de la partyu' cu trandafiru' ...pai saptamana trecuta cand m-am trezit cu gentlemanii la usa..crezi ca am putut sa-i....ajut.i-am trimis frumos la cashile lor...la mrs-urile lor...ca de io sunt acu doar a lu' come togetheru'...
He is a special part of me !
anka77 spune:
Si ai vazut MJ ce ciufulit l-am facut si sapt trecuta pe MJ-u Lisei, cum il prind cum il ciufulesc .
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
oana_n spune:
Am deschis capitol nou, poftiti la next level...
Rugam moderatorii sa inchida aici, ca ne-am mutat la nr. 5. Multumim!
lisa-marie spune:
Da ce e, mai, Bad-ul meu?? salon de aerobic....ie-te na...da' nu mai poate fimeia sa iasa cu sotul in lume ..ca gata...tabarati pe el...ntz,ntz....
cory_box spune:
eh, Anka, n-ai vazut nimic inca, da, in curind pe ecrane !.
Mj_girl : halooo, tu n-ai auzit ce ti-o zis Maical ? sa te duci sa-ti bei lapticul si la somnic cu tine, si sa mai lasi si party-urile la cei 18 anisori ai tai.esti precoce, zau, chiar prea coce
"My goal in life is to give what I was lucky to receive: the ecstasy of divine union through music and dance.”- MICHAEL JACKSON