folie protectoare pentru oglinda
![](images/user_woman.png)
As vrea sa imi pun o oglinda mai mare la care va ajunge si pustiul meu. Amn citit acum muult timp despre o folie care se aplica pe oglinda si in cazul in care se sparge geamul/oglinda nu cade pentru ca este tinuta de aceasta folie. Ma intereseaza unde gasesc asa ceva si cat costa.
Multumesc anticipat.
In alta ordine de idei, nu stiu daca am incadrat bine subiectul aici...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Raspunsuri
sanziana72 spune:
Asta sunt primele pe care le-am gasit dand o cautare pe net, dar mai sunt si altele.
http://www.folii-adezive.ro/produs.php?id=284
http://www.waldeck.ro/folie-antiefractie.html
Cauta folie securizata sau folie de protectie pe goole.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Nu stiu exact unde vrei sa pui oglinda dar daca urmeaza sa o aplici pe mobila. in afara de suruburile de rigoare o poti lipi cu (mult) silicon sanitar. In caz de "accident" toate bucatelele rezultate raman lipite de perete/usa fara sa cada. La noi au ramas :)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greierash As vrea sa imi pun o oglinda mai mare la care va ajunge si pustiul meu. Amn citit acum muult timp despre o folie care se aplica pe oglinda si in cazul in care se sparge geamul/oglinda nu cade pentru ca este tinuta de aceasta folie. Ma intereseaza unde gasesc asa ceva si cat costa. Multumesc anticipat. In alta ordine de idei, nu stiu daca am incadrat bine subiectul aici... greierash mamica de Andrei - "Traieste clipa" - |
mai bine pui oglinda intr-o folie de plastic cu bule de aer..asa cum transporta astia televizoarele plate. bine...nu poti sa te vezi in ea dar o ai intacta.
nu are sens sa-ti povestesc superstitiile cu oglinzi sparte sau copii care se uita in ele inainte de casatorie si altele de genul asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CorinaDani/CorinaDani.jpg)
CorinaDani spune:
Buna,
Nu stiu de ce buget dispui, dar la Ikea gasesti oglinda mare, gata inramata si securizata cu acea folie speciala. Nu toate tipurile de oglinzi de acolo sunt securizate, dar poate ai noroc sa gasesti exact ceea ce iti trebuie.
Succes !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
greierash spune:
Multumesc, sanziana72, am intrat pe cele 2 site-uri , ma duc sa aprofundez..
xenocid, oglinga va fi montata pe usa unui dulap. probabil ca o vor lipi ei, dar eu vreau un plus de siguranta..
Guestus, apreciez varianta propusa de tine.. teoretic asta am facut de vreo cativa ani...in care mi-am dorit o oglinda mare dar nu am luat din motive de copil...deh, drobul de sare.
Corina, multumesc pentru ideea cu Ikea, dar eu am comandat deja..practic va fi o usa de dulap pe care este aplicata oglinda...
Multumesc frumos.
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -