Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, eu anul asta n-am plans, am plans anul trecut ca o auzeam pe ea plangand dupa mine.

Am vazut si eu zilele trecute pozele lui Ramomar, Yoanna si Roxana01. Foarte frumoase, adevarat! Si torturile mi-au placut mult. Deja trebuie sa ma gandesc pentru un tort pentru Maria, ca acusi e si ziua noastra!

Eu am terminat cat de cat cu borcaniada: rosii la borcan, zacusca, castraveti la murat, zarzavat la borcane si o ultima tura de pasta de tomate.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna fetelor

Mai ce de emotii!!! le traiesc si eu impreuna cu voi ... asa prin telepatie, ca noi o sa fim la gradinita la anu' ...

Adriana multa sanatate lui Dudu! Ce bine ca ati gasit un asa medic!

Sephora sper din suflet sa se rezolve toate problemele, sa primesti ce-i al tau inapoi! Multa bafta cu restaurantul! Cu asa un ajutor va merge nemaipomenit!

Beatrix multumesc de urari! Am cam avut spor la trebi azi! Eu am marele noroc de a lucra pe computer fara sa vada cineva ce fac ... asa ca mai pot din cand in cand ...

Am vazut si eu fotografiile lui Mitzu, ale Dariutei, ale Patriciei! Ce mai printese! Sa traiasca sa fie vesele, sanatoase si frumoase toata viata lor!

Lexi sedere placuta mamei tale! Mai am si eu o luna si ceva pana imi vin fetele ... alias mama si fiica ... Pana una alta joi plec la Sibiu ... trebi de serviciu, iar vineri de dimineata am zburat la mica mea printesa

Astept vesti, impresii despre prima zi de gradinita !

Pupici

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Buna dimineata mamici?

Vine cineva la o ? Ca eu atata am pregatit pana acum?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Gety, eu vin si completez cu prajiturele!
Asa va sa zica, ai terminat cu zarzavaturile pt iarna!
Eu vreau una reteta de conopida murata dar incercata si cu cantitati exacte la ingrediente daca aveti va rog frumos!
Noi suntem bine, n-am mai facut febra azi-noapte, asa ca azi e la gradi!
Cheful de munca se lasa asteptat dar macar azi am zi de curatenie printre hartii, asa ca macar fac un lucru util!
Mamici cu Bucurii la gradinita, cum a fost ieri? celelalate Bucurii care au inceput deja, cum merge? Adina, ce fac baietii?

pupici

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

dragelor, daca ieri eram eu cu plansul, azi Daria a avut partea ei. de la inceput, de cand am imbracat-o, mi-a zis ca ea nu vrea la gradi. cu greu am ajuns acolo, iar cand a fost sa intre in clasa, a inceput sa planga foarte tare. mai plangeau copii, dar ea urla cu disperare.am incercat eu s-o calmez, dar n-am putut. mi-au spus ca, cu cat stau mai mult, cu atat va plange mai mult. aveau dreptate, asa ca am plecat. sper sa faca ceva interesant azi la gradi care sa o prinda si pe ea. am impresia ca ieri mai mult au frecat menta pe acolo, iar ea s-a plictisit. nu stiu dece, dar nu cred ca au organizat jocuri sau cantecele sau dansuri, ca sa le capteze atentia.

cam atat despre gradinareasa mea... azi sun la pranz si, daca a plans mult, cred ca o voi lua inainte de somnul de pranz. sa vedem...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Roxana imi pare tare rau de Daria! Sper sa se acomodeze repede si sa nu mai planga. La noi nicio schimbare la gradi, plange in continuare pe toata perioada cat sta acolo. Eu incerc din rasputeri sa-mi pastrez optimismul.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Roxana, Lexi, imi pare rau ca plang fetele! Si aici se merge pe ideea ca despartirea sa fie cat mai scurta, eu sincer am ignorat-o si am stat cat am crezut eu de cuviintza! ce-i drept n-am depasit juma de ora!
Eu i-am facut lui Eric un ritual, care a ramas si este acelasi din prima zi de gradi! Intram in cladire,prezentat holul, mergem la wc-uri, facem pipi eventual, ne spalam pe maini, mergem la raft sa luam prosopul din cutie sa ne stergem, verificam in cutie daca avem pantaloni, bluza, sosete, chiloti, chiloti de somn (pampers) (haine de schimb pt accidente)si vorbit cu el continuu, ii arat desenele pe pereti, il intreb daca a desenat, ce? ce culoare? daca a cantat? ce? apoi pupat, pupat ca eschimosi si abia apoi intra in curte (sau camera) unde sunt ceilalti copii si o supraveghetoare care i-l preia! Din acel moment nu ma mai intorc chiar daca l-am auzit plangand cum a fost prima spatamana! Cam 15-20 de minute stau cu el! ce e fain la gradi aici e ca desenele lor le lipesc pe geam sua le atarna pe sfoara pe hol si ma duc in dreptul desenului, el i-l recunoaste normal si parlamentam pe baza aia, primeste laude evident si el e tare mandru si ii spun ca si azi s afaca ceva frumos ca sa vad maine bla bla bla...;

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

beatrix, ce sa zic, Fabi n-are nici o treaba , mi se pare ca e chiar fericit ca merge acolo, doar Alex ii franeaza entuziasmul ... cu Alex e foarte greu, urla tot drumul pana la gradi (cred ca deja e ritual pt vecini, la 9 fix le trecem pe sub geamuri), cand ajungem acolo se agatza de mine ca o liana si urla :" Mami, nu pleca fara singur fara Alex" (asta-i o vorba a lui cu "nu pleca fara singur" ), eu merg cu ei la un coltz de joaca si stau vreo 10 minute timp in care plange si urla in continuu, la un moment dat educatoarea il ia putzin la o parte si-mi spune sa dispar ca se linisteste imediat - ceea ce se si intampla dupa vreo 10 minute.
Vecina mi-a spus ca i-a vazut ulterior si amandoi radeau si i-au facut cu mana.

Fabi e un scump si jumatate - nu ca Alex n-ar fi - il linisteste si el si-i spune: "haide Alex cu mine la gradi, tu stii doar ca mama vine la doishpe dupa noi" - uneori ma sperie, se comporta ca un adult si recunosc, ma ajuta foarte mult in a-l calma pe Alex .

Roxana, nervi de otzel itzi doresc, si nu renuntza, odata si odata se dau cu totzii pe brazda ...

lexi, la fel si tzie, stiu ca tzi-e greu dar rezista si incearca sa nu te gandesti continuu la asta.

Sotzul meu e foarte relax, zice ca lui nu-i e mila de baietzi, doar se are grija de ei, au ce manca, au ce bea, le e caldutz, nu le lipseste nimic, sa ma gandesc tot timpul la copiii care au reale probleme, ca dormitul sub poduri si mancat din an in Paste ... si sincer are dreptate, dar na, noi suntem mame ...

O zi frumoasa va doresc si cat mai putzine lacrimi la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina, eu zic ca eu sunt destul de calma, mai agitat e sotul meu. Stiu ca odata si-odata se va obisnui dar am colegi care m-au "incurajat" ca in cazul copiilor lor a durat si 1 an acomodarea, copiii lor fiind in aceeasi situatie ca Maria, nestiind limba care se vorbea in cresa/gradinita in momentul in care au inceput. Totusi dupa cum o stiu eu pe fii-mea, foarte sensibila dar si curajoasa, cred ca se va obisnui mai repede. Am incredere in ea.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Beatrix, no prajituri!

Roxana01, se poate sa nu fi avut timp de ei, ca doar erau impresii de impartasit, dupa concedii!
Pupam Dariutza sa se adapteze cat mai repede.

De Maria ce sa povestesc... Cand a fost maica-mea si verisoara mea sa o ia, ea era singura care mai dormea pe la 15,30.
Eu cand am venit acasa cand am intrebat-o ce-a mai facut, nu mi-a zis mare lucru.
Am aflat de la educatoare ca n-a plans deloc. In schimb dimineata cand a trebuit sa o trezesc din somn si am asezat-o pe olita, mi-a zis ca face pipi si apoi "fatsi nani". I-am zis ca trebuie sa mergem la gradinita si ea a zis ca nu merge la "gaitza, megi afaa". Inca nu-l zice pe "l" si "r".

I-am agatat un elefantel de usa dulapiorului ei, si incercam sa-i explic ca, atunci cand o sa-i fie sete, sa vina la dulapior sa-si ia sticla cu apa si sa bea. Ea in schimb, era mai preocupata cum sa ia elefantelul de acolo, ca-i "a mia"...

Multi "a mia, a mieu" si "nu" in perioada asta. Prea multi...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput