Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)
Raspunsuri - Pagina 12
anangel_lexi spune:
Am mai reusit sa intru putin, Maria nici gand sa doarma de amiaza, cred ca e prea agitata. I-a placut la nebunie tortul cu masinute, a zis ca ea il papa pe McQueen
si sa nu se atinga nimeni altcineva de el. Ca sa nu mai spun ca de dimineata de cand a primit cadourile numai cu trenuletul si motocicleta se joaca. Sper sa apuc sa pun si ceva poze maine.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
CristinaGoji spune:
La multi ani Maria si Rares!
La multi ani Adina!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
trischa spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Sa aveti parte de sanatate si sa fiti fericiti!
AdinaF spune:
LA MULTI ANI sarbatoritzilor de ieri, Victor si Maya Maria!
LA MULTI ANI si sarbatoritzilor de azi, Maria si Rares!
Sa crestetzi mari cu totzii, sa avetzi o viatza senina si frumoasa!
Multzumesc si eu pt urari
.
Trischa, in ultima vreme nu i-au scos in curte decat la sfarsitul programului, i-am pandit cateva minute, oricum ... am aflat de la parintzii copiilor ca totzi vorbesc acasa despre "geamanul mai inchis" (Alex) si "geamanul mai deschis" (Fabi), deci macar nu trec neobservatzi. Sunt sigura ca va fi mai bine, nu se poate altfel ...
tanima, chiar, eu n-as fi in stare sa-ndeplinesc atatea sarcini intr-o zi, mai lasa si tu pedala de acceleratzie si sorteaza lucrurile cu adevarat importante . sper sa te mai linistesti dupa ce intri in CIC
.
princess, foarte frumoasa zi atzi organizat pt Rares, sa ne povestesti cum a reactzionat
.
Se pare ca in topul cadourilor se afla trenuletzul Thomas, Fabi a zis ca el nu vrea nimic, ca doar are deja toate masinutzele
. Pe Alex nu-l intreb ca nu-mi ajunge o zi sa-i ascult "doleantzele"
.
yoanna, eu ii cert in Ro pe totzi cei care nu folosesc centura, deci si tzie bataitza , bine ca n-a fost mai grav ... Mai, tu cum dispari o zi, cum tzi se-ntampla ceva 
Lexi, fecioarele astea asa-s ele mai "baietzoase". nici eu nu m-am jucat veci cu papusi, ci "imprumutam" masinutzele si pistoalele fartelui meu. Si chiar asa rau n-am ajuns
... ma bucur ca i-au placut cadourile.
O seara frumoasa va doresc!
Adriana mica spune:
Buna dimineata
La Multi Ani bucuriilor ce isi serbeaza astazi ziua de nastere! Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti alaturi de parintii vostri!
Lexi, si noi tot Cars vom avea din plin la petrecere. Decoratiuni cu Cars, tort cu Cars, cadou My Frist Leappad + carticica Cars. Iar la gradi va avea tort cu Thomas.
Princess, asteptam poze. Cred ca Rares a fost super incantat de toate surpirzele pregatite.
Yoanna, mergi fuguta la medic pt un control! Si eu cred ca paza buna trece primejdia rea!
Multa sanatate Maria (Gety), Narcisa si Dia, tuturor Bucuriilor ce se confrunta cu virozele de sezon. Din fericire, noi am reusit sa scapam deocamdata (si oricm de abia au trecut 3 saptamani de la ultima viroza). Am vrut sa ii facem vaccinul Prevenar, dar pediatra a preferat sa mai amane (dat fiind faptul ca a trecut de abia o saptamana de la interventia cu anestezia totala).
Am fost sambata la control, sa ii faca prima decalotare. Noi nu am avut voie sa umblam deloc acolo dupa interventie, si acum a fost foarte dureros, intrucat sinchiile operate incepusera sa se refaca (si medicul a preferat sa evite folosirea spray-lui cu Lidocaina, intrucat ustura). Oricum acesta este riscul dat fiind varsta lui Dudu; acum trebuie sa incercam sa il decalotam in fiecare seara, si peste 2 saptamani megem din nou la control unde speram sa nu mai fie nevoie de nici o interventie din partea medicului. Daca cineva are nevoie de detalii, ii stau la dispozitie. Eu am fost destul de traumatizata de ceea ce s-a intamplat sambata, incat am sta de vorba pe indelete cu medicul, sa inteleg mai bine ce si cum.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! 
La multi ani Matti si David!! Multa sanatate si fericire va doresc! 

Adina, la multi ani fericiti!
Scuze pentru omisiune, ieri eram chiar cu capul in nori.
Ieri am avut musafiri la greu, a fost foarte frumos, am prins si o zi superba, s-a stat si afara; o zi plina, mai ales ca dupa ce au plecat musafirii am avut de copt prajitura pe care o voi duce la gradi, dar a meritat, caci fu copilul foarte bucuros ieri ![]()
Am reusit sa ne vedem cu Lili
Daca ati vedea ce baietel dulce este Mathias, si cat de multe lucruri stie, mai mare dragul 
O sa revin cu poze, inclusiv cele pe care le-a ratat Gety ![]()
Lexi, ma bucur ca Mariei i-au placut cadourile; m-am gandit mult la voi, ieri, din pacate nu am resit sa-ti trimit macar un sms, desi mi-am dorit.
Adriana, multumim pentru urari; tare curajos e Dudu, sper ca urmatoarea vizita la medic sa fie fara durere.
Andreea, bine ai revenit cu vesti! Ma bucur ca ai gasit apartament.
Sanatate Mariei de Gety si celorlalte Bucurii bolnavioare. Sper ca mamicile cu torticolis se simt mai bine.
Vorbim mai tarziu, trebuie sa merg la gradi. Cu Dia cu tot![]()
Crisnemes spune:
In primul rand urez "La Multi Ani!"- sarbatoritilor de astazi-
David ,Matteo si Andreea- Narcisa 

- sa cresteti mari si sa aduceti multe, multe impliniri parintilor si sa fiti fericiti. Nimic in lumea asta sa nu va supere.
Sarbatoritii de ieri "La Multi Ani!"
Maria-Cornelia si Rares
- sa cresteti mari si sanatosi , sa fiti veseli si plini de energie precum sunteti acum.
Si nu in ultimul rand sarbatoritii de sambata "La Multi Ani!"
- Victor si Maya-Maria
- sa cresteti mari si sanatosi , sa fiti veseli si plini de energie precum sunteti acum .
Adina - "La multi ani!"- multa sanatate , fericire si implinirea tuturor dorintelor.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Roxana01 spune:
neata fetelor!
Ioana, ce accident urat! bine ca nu ati patit nimic rau, probabil viteza voastra nu era foarte mare, altfel cine stie ce se intampla! cat despre educatoare, am aflat ca presedinta comitetului de parinti deja s-a dus la directoare sa-i spuna problema noastra. directoarea ne-a cerut sa mai avem putina rabdare si ne-a promis ca va vizita clasa sa vada cum stau lucrurile. nu este doar opinia mea proasta vis a vis de educatoare, cam 90% din parinti (cei interesati de educatia copiilor) sunt ingrijorati fata de abilitatile de dascal ale ei. ce mult v-a cerut pt gradi!!!! noi am dat 50 lei pt rechizite si 15 lei pt manuale si tr sa aducem, cand vrem noi, hartie igienica, serv umede, servetele si scutec pt pat.
Tanima, este super woman! zau ca nu m-am baga la atata munca!
Xan, multa sanatate Narcisei!
Eunice, cred ca e foarte amuzant sa incerci sa intelegi ce invata ei in germana la gradi!
Gety, multa sanatate si voua, sa se faca repede bine mica printesa!
Lexi, Princess, ce petreceri frumoase pregatiti! abia astept poze de la voi!
despre noi: daria iar a plans azi la gradi. dar am mai ramas pe hol sa vb cu o mamica si cand m-am uitat pe furis la ea, nu mai plangea, cu toate ca dupa cum incepuse credeam c-o va tine macar pana in pranz... slava Domnului, macar pana acum nu a racit, ceea ce ma bucura enorm.
am cumparat ieri un sifonier cu o usa pt hol. ne ingropasem de haine la cuierul pe care il aveam si am hotarat ca avem nevoie de un cuier separat pt copii. asa ca ieri am carat pe scari dulapul inalt de 2.40 cm. a fost o nebunie, si acum am febra musculara la maini. plus ca l-am montat noi (l-am luat de la ikeea). ne-a luat vreo 2.5 ore, dar macar acum sunt multumita, am spatiu pt hainele lor.
revin cu urarile de la multi ani, ca vreau sa verific sarbatoritii, sa nu uit pe nimeni
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
Roxana01 spune:
am uitat: adriana, cred ca ti-e greu sa-l vezi pe dudu chinuindu-se. la noi, sotul meu este mult mai sensibil chiar si decat mine la problema lui victor. cand ii punea sonda dupa operatie, era sotul meu terminat. nici eu nu eram bine, dar pt el era dezastru, tocmai din cauza ca se umbla la o zona atat de sensibila pt barbati in general. eu credeam ca o data facuta operatia, nu veti mai avea probleme..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
Roxana01 spune:
urez LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI NOROC bucuriilor:
Nicolas Mihai - pufymic
Sarah-Rebecca - Roxanae
Victor - Crisnemes
Maya-Maria - Gonghy
Maria-Cornelia - lexi
Rares-Nicolas - Princess
David-Stefan - Mirabelac
Matteo - Sephora