Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Rebiana, mersi..si sa fie cum zici tu!

Acum ma pregatesc sa merg sa-mi cumpar ardei Kapia, ca mi s-a facut pofta de salata de ardei copti..si imi pun si cateva borcane pe iarna.
Bine'nteles ca mi-am chemat ajutoare..pe mama, ca nu ma vad sa coc singurica kile de ardei.

Anca
14+cu si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetele, eu nu stiu ce sa zic, dar mi se pare cam slaba activitatea noastra acum, la sfarsit de saptamna...Aveti planuri de weekend?

Anca
14+cu si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Am intrat asa pe fuga sa salut burticile. Saptamana asta am lipsit la apel . Am reinceput lucru in forta, si cand ajung acasa sunt deja franta, asa ca pat a scris pe mine. Noi suntem OK, dar din pacate tot ametita sunt, de zici ca le trag la masea toata ziua. Am momente cand, chiar merg ca un betiv asa de ametita sunt. Dar, asta e, mergem inainte
Din ce am apucat sa citesc asa pe diagonala, vad ca deja unele burtici au aflat ce carucior au, iar la unele mamici deja a facut bebe cioc-cioc. Felicitari din toata inima si va rog, mai povestiti cum e senzatia cand il simti pe bebe..Sunt asa de curioasa, ca eu intreb toate mamicile cu care ma intalnesc : "si cum era?" "si cum se simtea?"
Vad ca ati trecut pe listuta si dr si maternitatea: super ideea!!! La noi treceti, va rog: dr Basile Pascal - Polizu
Pup si ma apuc sa citesc vechiul capitol, ca sa vad si eu ce-ati mai facut!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu am avut probleme cu intrarea pe forum si am vazut ca nu am fost singura.Rezist eroic cu durerea sotului meu si sunt revoltata ca la noi in tara medicii trimit acasa bolnavii sa se chinuie cu astfel de dureri.Burtica ma doar in partea de jos dar nu ceva atroce ci asa...moderat.Felicitari fetelor care au aflat de sexul bebeilor.Revin putin mai incolo .Pupici!

14+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am venit de la eco.
Bebe s-a agitat cat am stat acolo, nu a stat o clipa. Se tot impingea in picioruse si aluneca inapoi , dupa care de la capat. Manutele le-a pus la cand la ochi cand sub cap. Am vazut si 5 degetele de cateva ori dar nu a stat sa-i faca poza la manuta.

babyangel- este liniste pt ca forumul merge prost. Eu nu am mari planuri pt weekend. Poate o vizita la tara la bunici si una la peste .. dar mai vedem.

Denisa, 10 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burtici!

Si-a revenit si forumul acasa.
Mihaela nici eu nu imi permit sa nasc la Gynia, dar nu stiu daca imi pare rau. Parca mai bine ma simt intr-un spital. Am auzit tot felul de povesti horror pe DC despre copii cu probleme nascuti la particular care pana la urma tot in spitale au ajuns. Asa ca merg direct unde trebuie sa fiu pe mana medicilor buni.sa treaca greturile.
E interesant cum acum nu mai ai mai nici un simptom de sarcina. Ce ti-e si cu organismul asta.

Chiar ca liniste azi pe aici.

Oana 16+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Briza marii, tocmai ce ziceam, or sa treaca si starile astea nasoale, si ai sa vezi ca sut zile cand nici nu simti ca esti graviduta.

Ella off mama lor de dri. Sanatate multa sotului si tu ai grija de tine. Si pe mine ma doare burtica. Dar trece repede, asa ca stau linistita.

Denisa bravooo pentru vestile bune de la eco.. Ai vazut cum de data asta e totul ok?!

P.S. Avem si noi nume.

Oana 16+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa felicitari pentru vestile bune!
de curiozitate ai intrebat doctorul de faza cand se aduna burtica intr.o parte? eu stiu ca e normal dar eram curioasa daca a zis ceva..

oana, cam asa e si aici, de preferat spitalul, la clinici nu se naste, eventual tot la alt spital privat dar care oricum nu se ridica la nivelul celui de stat, adica poate mobilierul e mai frumos dar asta nu e interesant

ella, imi pare rau ca se chinuie asa sotul, dar macar i.au localizat piatra? se elimina? dureaza mult?

eu azi am atins culmea poftelor, adica mi,e pofta si nu stiu de ce anume, nu stiu ce as manca, dar mie imi ploua in gura si ma simt rau ca nu mananc ce trebuie, macar daca as sti...

roxana 10+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Oana- si eu am pregatit Erik pt baietel. Nu mai e nevoie sa zic ca-mi place.
Roxana- dr a zis ca e ok , depinde ce face bb pe acolo.
Chiar ca ai atins culmea poftelor. Sper sa-ti dai seama ce-ti doresti. Eu de obocei stiu ce as manca dar dupa ce iau o gura mi se pare cea mai nasoala chestie .

Denisa, 10 +

POZE

Mergi la inceput

Ella- daca sotul se simte rau cheama salvarea, dute la alt pital dar nu sta. Eu mi-am revenit in doua luni pt ca doctorii nu au tratat cu atentie problema.

Denisa, 10 +

POZE

Mergi la inceput