Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramy77 spune:
Neatza burticute!
Am reusit sa intru si eu sa va salut si sa va doresc o zi buna! 
Kossir, multumesc pentru felicitari!
Din pacate una calda alta rece, se pare ca trebuie sa fac cerclaj
o sa hotarasca docky in 24 cand merg inapoi la control, pana atunci tratament de sustinere si muuulta odihna!
Oanka, eu din pacate am facut deja apelul in fata toaletei
incep sa-mi revin la normal, sper ca pe ziua de azi am incheiat...![]()
Bluekidoo, din cate am vazut avem aceeasi data de "livrare" ( teoretic oricum
)
Ella, se pare ca ideea cu crosetatul o sa-mi prinda bine si mie, daca e sa stau la pat de acum incolo...Dar asta e, facem orice si induram orice numai sa dea DD sa fie bine.
V-am pupit pe toate aveti grija de voi si de burticute!!!!

Ramona 14+ 

honeybaby spune:
Neata !
Eu ma uit de o ora pe site ul dat de Ella. Carucior nu am ales dar am ales jucarii
. Aseara pe la 10 mi-a trecut capul si am putut sa dorm . Sper ca azi sa nu o iau de la capat.
Denisa,
11 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
babyangel spune:
Buna dimineata burtici...
Poftiti la cafeluta, ca de mult nu v-am mai invitat!
Desi e cam tarzior.
Am lipsit 2 zile din cadru, si uite cat am acuma de recuperat![]()
Noi am inceput scoala(clasa a 3-a) si am fost foarte invaluiti cu rechizite si toate cele necesare!
Incerc sa ma adaptez cu noul program, dar parca nu am spor la nimi
Anca
14+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
babyangel spune:
Fetele, am citit din urma si am ajuns la multe discutii de kilograme.
Felicitari celor care au pus 2-3 kilograme
..sau mai putin
Gaby, nu esti singura care a pus ceva mai multe kg...si eu am pus 5 kg, si vreau sa spun ca nu mananc dulciuri multe...poate o prajiturica la 3-4 zile, ..si nu mananc paine si nici cu fructele nu exagerez(3-4 fructe /zi) Deci sant foarte linistita ca din punct de vedere al alimentatiei sunt super ok...Medicul mi-a spus ca sunt "in grafic" , pentru ca fiecare organism reactioneaza altfel la schimbarile hormonale..
La prima sarcina am pus 17 kg, dar am dat jos 13kg fara sa fac nici un efort!
Anca
14+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
ate_09 spune:
neata fetelor!!!
vin si eu sa va servesc cu o cafeluta cu muuuuuult lapte si o felie de chec facut de mine!!
Referitor la kilograme ....culmea nu am pus nici un gram pana acum desi mananc normal. Eu sunt si mai plinuta si mi-a fost teama intruna ca ma voi ingrasa si mai mult in perioada sarcinii. Deocamdata sunt ok...dar sa vedem ce va fi de-acum incolo ca greturile si varsaturile au cam trecut. Oricum incerc sa evit prajelile si fainoasele cat pot.
Va pup pe toate!!
Sa aveti o zi minunata!! 
asteptam un
15+ Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
http://athena1509.hi5.com - poze
happymum spune:
fetelor, discordia a reusit...
e
in regula cu eco si e B I N E E E E E.........
o gasit la odiseea mai-iunie.
Blog
roxanik09 spune:
Buna, fetelor !
Nu am mai scris de ceva timp la aceasta odisee, spre rusinea mea. ![]()
M-am "mutat" la "odiseea florilor de liliac de aprilie-mai", proaspat creata, si se pare ca ne inmultim pe zi ce trece! ![]()
Am rugamintea sa ma scoateti din lista voastra, oricum sunt singura in luna mai...
Va urez tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi ! Va multumesc mult pt ca m-ati gazduit aici si m-ati incurajat cu sfaturile voastre, si .. spor la scris ! (aici se scrie, nu gluma)
7+
mar_apr_2010 spune:
ate_09 astazi este ziua ta!
sa fii sanatoasa si fericita mereu... sa nu cunosti alte lacrimi decat cele de bucurie...

discordia spune:
happymum

mi-ai luat-o inainte cu vestea.
fetelor, am intrat la odiseea voastra sa va anunt ca sunt gravi, dar de data asta e acolo unde tb. Acum astept sa treaca 2 sapt sa ii aud si inimioara. Doamne ajuta sa fie totul bine de data asta.
Va pup pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de mine at cand am trecut prin clipe grele. Chiar daca nu am mai scris la subiectul acesta v-am urmarit cu atentie.
mamica de fetita
happymum spune:
iarta-ma... nu am vrut sa ti-o iau inainte...
dar asa m-am bucurat cand am citit acolo... si am zis ca e musai sa stie si gravidoasele de aici.
Blog