Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
CoriMami spune:
Vad ca s-a abordat si subiectul botez.
Eu ma gandesc sa-l fac pe 1 mai (daca nasc pe 20 martie, bb ar avea o luna si 10 zile). Am gasit si nasi
.
Singurul lucru care ma ingrijoreaza (ca si la nunta) e cu parintii nostri, divortati de ambele parti, si tare greu si cu pretentii sa-i adunam sub acelasi acoperis, fara fite, mofturi si priviri piezise. Asa luati individual sunt ok, dar la evenimente...complicat, sa nu-i pui la aceeasi masa, etc. La nunta, a fost simplu cu mesele, ca am avut 120 de invitati, spatiu mare...dar la botez, eu cred ca 40 de oameni sunt maxim necesari.
Sigur ca vom face la un local, iarasi ma intreb unde..ca nunta am facut-o cam de lux, dar la botez...parca si un restaurant cochet, dar de cartier ar merge.
Cu fumatorii..clar ii rugam politicos sa nu o faca in sala pricipala in care va fi si bebe, desi deja cunosc o prietena care o sa ma urasca pt asta (nu are copii, dar oricum e de principiu ca ala mic trebuie intarit in poluare
).
Haideti ca am scris cam mult
pupici
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
Ioanact spune:
'Neata burtici!
Am servit m dvm un nescafe 3 in 1
, va ofer si voua, sau ce doriti!
ana_micu83 multumim pt articolul "mama si copilul", acum il uploadez.
si..multe lunite si anisori, Razvanelului!
dayanara ma bucur ca e totul bine cu bebe. Asa sa fie pana la nastere cat si dupa.
castelanaC
.
honeybaby nu ai de ce sa iti fie teama, cand va fi botezat, bagat in cristelnita cu totul (si capul), cu siguranta nu va raci, doar dupa aceia tb imbracat repede.
Sunt unii copii care se sperie de apa, altii nu..dar nu li se intampla absolut nimic.
andira eu am luat utrogestan pe baza de reteta de la med de fam (50% reducere). Am dat pe 2 cutii, 20 lei.
freedelia ma bucur ca bebe e bine, asa si tb., iar cu timpul poate reusesti sa 'scapi' de acel diabet gestational, cu ajut analizelor/tratamentului..
Doamne Ajuta!
Sa vina bebe, cand ii este momentul!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ate_09 spune:
salutare la toate burticutele!!!
Vai fetelor cat ati mai scris...n-am intrat deloc weekendul asta. Iar acum la birou mi-a luat aproape o ora sa citesc din urma tot. Tare harnicute mai sunteti la scris.
Am salivat cand am citit reteta de musaca de vinete a lui vladimirescu, deja ma gandesc intruna la ea.
Iar referitor la botez, am vazut ca majoritatea prefera ceva intim si acasa. Si noi am inceput sa ne gandim la botez si la fel, vrem sa fie ceva in cadru restrans doar cu cei foarte apropiati..dar inca nu am hotarat ce si cum.
Eu am inceput sa simt miscarile lui bebe din ce in ce mai intens si mai des....doamne ce emotii am cand il simt!!!!!!! 
ellanik - sanatate multa sotului tau!!!! Si sa stii ca eu abia astept sa ne arati poze cu paturica facuta de tine
asteptam un
15+ Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
http://athena1509.hi5.com - poze
honeybaby spune:
Fetele
am inteles, fara bicicleta inca. Ma gandeam ca ar fi un mod placut din cand in cand de a sta la aer, mai ales ca inainte ma plimbam din bucuresti cu bicicleta destul de mult si era tare placut. O sa intreb si dr. Pana atunci raman la plimbari cu Honey ( catelul).
freedelia- Chiar daca i-as invita afara , tot degeaba, daca fac acasa fumul tot intra in casa. Si asa ma stiu ca sunt cu capul nu vreau sa le mai dau motiv de barfa. Am familie mare si fumatoare din pacate . Din 50 cred ca doar 10 nu fumeaza ....Oricum nu vreau acasa pt ca ar fi obositor pt mine sa gatesc, sa pun masa, sa strang etc... chiar nu vreau. Vreau sa ma bucur de zi, nu sa ma stresesz. La restautant, sper sa gasesc ceva cu o terasa acoperita si sa pot sta afara cu bebe daca se face fum mult.
Sper sa iasa bine testul de diabet. si sa nu fie nevoie de regim si asa mai departe. Oare ce decanseaza diabetul in sarcina?
Unii zic ca vitaminele, dar tu nu iei...
Nu poti sa negociezi cu doctora sa-l scoata pe bebe pe 1 martie ??
Castelana- imi dau cu crema mnetolata pe frunte si tample , nu prea ajuta dar e un pic mai bine. Masajul din pacate nu fuctioneaza, mai rau imi face, simt cum imi vine sa vomit doar daca ma ating pe tample.
briza_marii- nu mai lua Strepsils, nu e recomandat in sarcina. Incearca Tonsilotren sau Tatntum verde, sunt homeopate si le poti lua in timpul sarcinii. Mai este inca ceva dar nu mai stiu ce , parca sirop Sodal (??) care il poti lua.
andira- in multe cazuri placenta se ridica . E foarte devreme inca.
Gata am fugit. Scuze daca nu am raspuns cuiva, fara intentie. Va pup pe toate
Denisa,
11 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
jeni_h spune:
Buna ziua dragelor,
nu am mai intrat pe net de cateva zie si deja s-a scris un roman aici
.
Cred ca sambata l-am simtit pe bebe. Dar s-a intamplat o singura data si de atunci.... nimic. Prietenele mele, care au deja copii, mi-au confirmat ca ce-am simit atunci ,mai mult ca sigur a fost bebelu. Dar nu s-a repetat si acum astept cu sufletul la gura sa simt din nou.
Vad ca ati deschis un subiect interesant: botezul. Sotul meu nu este roman, dar este tot crestin -ortodox. Din pacate in Romania nu este decat o singura biserica "pe limba lui". Noi am hotarat sa facem acolo botezul. Ce este foarte frumos, este ca la biserica lor se afla o sala foarte mare sub biserica, unde se organizeaza mai tot timpul cate o petrecere pt diverse sarbatori. Acolo o sa "punem masa"dupa botez si, ne gandeam noi, o sa mergem doar cu cativa apropiati la un restaurant. Oricum nu este batut in cuie ca asa va fi. Deocamdata suntem in tratative.
Acum, astept cu nerabdare eco din data de 29 sept. cand sper sa fie clar ce se ascunde in burtica. Data trecuta doctora mi-a spus ca 90% este fetita. 

la burticute
15+
jeni_h spune:
Buna ziua dragelor,
nu am mai intrat pe net de cateva zie si deja s-a scris un roman aici
.
Cred ca sambata l-am simtit pe bebe. Dar s-a intamplat o singura data si de atunci.... nimic. Prietenele mele, care au deja copii, mi-au confirmat ca ce-am simit atunci ,mai mult ca sigur a fost bebelu. Dar nu s-a repetat si acum astept cu sufletul la gura sa simt din nou.
Vad ca ati deschis un subiect interesant: botezul. Sotul meu nu este roman, dar este tot crestin -ortodox. Din pacate in Romania nu este decat o singura biserica "pe limba lui". Noi am hotarat sa facem acolo botezul. Ce este foarte frumos, este ca la biserica lor se afla o sala foarte mare sub biserica, unde se organizeaza mai tot timpul cate o petrecere pt diverse sarbatori. Acolo o sa "punem masa"dupa botez si, ne gandeam noi, o sa mergem doar cu cativa apropiati la un restaurant. Oricum nu este batut in cuie ca asa va fi. Deocamdata suntem in tratative.
Acum, astept cu nerabdare eco din data de 29 sept. cand sper sa fie clar ce se ascunde in burtica. Data trecuta doctora mi-a spus ca 90% este fetita. 

la burticute
15+
freedelia spune:
Strepsisls este absolut ok in sarcina. Dar nu prea ajuta :(
Jeni, mie imi place mult ideea cu sala de la biserica. IN America toate bisericile au si dupa slujba se serveste o cafea si o gustare ca sa mai stea lumea de vorba, sa se cunoasca, etc. Aici, din pacate, nu avem nici biserica per se, ci o sala de la consulatul Rusiei transformata in biserica. Ia sa caut niste poze de la botezul fetei sa va arat cum e.
Pupici
14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
GabyHila spune:
Neata tot la amiaza,
Citeam de kg puse:( eu am 7 kg puse in 4 luni. si curios fapt pt ca mananc f putine mancaruri... eu sunt programata numai in sapt 24 la testul de diabet. si la mine atarna sabia lui damocles deasupra capului. mai ales ca mai nou imi cam trebe si dulciuri.
Vladi multumesc de reteta de musaca. cred ca va mai astepta pana sa o facem. Imi e tot mai rau pe zi ce trece. nu trece o zi fara sa ma ameninte o migrena si ma apuca plansul numai cand ma gandesc ca IARA o sa ma doara capul.
cred ca imi iau concediu si ma duc undeva la bunica. ma inchid acolo..
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
GabyHila spune:
iara ma ia durerea de cap 
nu mai stiu ce sa ma mai fac. atac de panica fac:(
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila iara ma ia durerea de cap ![]() nu mai stiu ce sa ma mai fac. atac de panica fac:(![]() Bebe in 14 saptamani www.gabyhila.blogspot.com |
mai mai draga mea, citeam pe undeva ca panadolul este dat in acest caz si ar fi safe in sarcina!
suna si cere permisinea la dr tau si daca-ti da voie ia, nu sta ca inebunesti de durere!!!!!!!!!!!!!!!!!
sanatateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
castelana fericita
10+